Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 63
Raspunsuri - Pagina 6
Andreuk spune:
Fetelor, ma cam doare burta prevestitor....
Cred ca o sa ma infurii f tare!
De luni am inceput regimul ca nu ma mai suport...Cred ca ma apuc si de aerobic si nu ma mai duc la doctor o perioada ca nu mai pot, sunt terminata psihic!Si din moment ce mi-a zis ca nu am nimic, sotul e ok....nu mai stiu incotro sa o iau!
magdita spune:
Buna fetele mele,
Ufff, scapai de doua, mai am cinci, din care unul maine!
Tare zapacite mai sunteti, am ras singura in fata pc-ului
Anadomnica, ma bucur ca ne citesti si ca te amuzi cu grupul de fete vesele.
Eleny, super tare faza frate! Pentru noi, sunt sigura ca pentru tine a fost mai mult decat jenant!
Rocsy, incearca sa nu te stresezi ca mai rau iti faci. Te cred ca esti obosita psihic, eu in aprilie cand am facut IA am stat in Bucuresti de pe 01 pana pe 12.04., din doua in doua zile si dupa-aceea zilnic la monitorizare ca nu mai cresteau foliculii. Totusi stai bine,comparativ cu altii,ai inceput eco de luni si azi e joi. Tinem pumnii sa se sparga si sa iti reuseasca IA.
Mmc, chiar nu vrei sa ne dai nici o veste? Ai facut IA? A cata zi esti? Ne gandim la tine si iti tinem pumnii !
Andreuk, pana nu vezi rosu, uita de simptome! Tinem pumnii !
Feli,Mada,Machus,Ubi,Georgia,Tamy si toate fetele, pupici multi ca mi-ati lipsit!
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
felix76 spune:
Andreuk, stai calma cu aerobicu pana vezi ce rezultat ai maine. Burta poate sa doara si ca prevestirea sarcinii! Eu zic sa ai rabdare ca bebe vine la tine cand doreste el... Tu trebuie numa sa-l chemi, iubindu-te cu sotul tau. N-are rost sa disperi, gandeste-te ca sunt fete, printre care si eu, care incercam de ani de zile, unele dintre noi au diagnostice nu tocmai "frumoase"! Hai, capul sus, te invinge doar ideea ca tre sa apara rusii????? Daca nu vin si tu il stresezi pe bebi degeaba? Stai cumintica si pastreaza-ti optimismul! Fa ceva care sa te scoata din starea asta, mergi la cumparaturi, i-ati ceva dragut, gandeste-te la vacanta, citeste ce-au scris zapacitele mai inainte...
Tamy, bebele meu, daca va fi conceput prin inseminare si nu naturel, va avea doi tatici (sotu si Tutu) si doua mamici (eu si Matei)! Cred ca Tutu are deja o gramada de tiji printre copii "nascuti" de el!
Anadomnica, tu esti si mai departe decat mine da stiu eu ca noi am face orice sacrificiu sa vina bebi mai repede...
Mada, tu ce mai faci? Stai bine cu pisihicul??? Nu accept raspuns negativ!!!
Rocsy, asteptam vestile bune!
Magdita, te-am dat la absenti azi!
Tamy, poti sa iei detoate si mladite de zmeur si coacaz negru si mastodynon. Io am descoperit si muguri proaspeti de ulm, fac bine la mucoase si in special la buba mea de oe colul uterin...Zice sotu ca-s nebuna de bag atatea in mine. A, sa nu uit, de maine incep sa iau si l-arginina ca sa creasca endometrul meu cel mititel...Culturista ma fac!!! Daca mai vine vreuna NEOPTIMISTA, imi pun muschii ce o sa-mi creasca, la treaba. Aviz amatoarelor de butoaie cu melancolie, de maine incep sa-mi creasca pectoralii!
Lali, si tu esti la disparute!!!Sau esti in perioada fertila si ai luat trenu spre Sibiu??? Daca vrei sa faci escala, te astept cu drag pe la mine!
Pooop toate fetele,
Felix
felix76 spune:
Magdita, nici n-am apucat sa trimit mesaju ca ce vad eu??? Nu mai esti la disparute! Bravo fetita blonda si destapta! Inca 5 si gata!
Poop,
Felix
vally spune:
salutare tutunici !
hai ca rad si io singura in fata PC-ului!]
sunteti nebunatice rau!
va citeste fata zilnic; io nu prea am noutati!
pupi'
http://tt.lilypie.com/jYzep2.png
mada23 spune:
Feli...cu "pisicul" stau mai bine, ca psihicul e dus rau pe campie, noroc ca DD mai are grija de mine ca altfel o iau razna, dar ii dau inainte ca boul la jug, tre sa iasa ceva din toata lupta asta
Magdita..scolaritza noastra draga bravo, bafta la restul
Valy..pupici si tie
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
mada23 spune:
Rocsy...bag poate se sparg nazdravanii fata, nu mai fi supi
Va doresc WE placut, maine nu am sa fiu, ma duc sa vad iubira mea marea. Ne "vedem" luni, va pup dulce
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
anadomnica spune:
mada ... ia-ma si pe mine te rog la mareeee , te rooog... tare mi-e dor!!!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png