Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 63

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Buna dimineata fetelor!
Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine ca am intrat mai demult,dar citindu-va nu am rezistat sa nu va povestesc(apropos de cat de zapacit este Tutu)ce am patit eu ultima data cand am fost.
Am facut inseminare saptamana trecuta pe 4.
Am fost eu la monitorizare sa vedem daca s-au spart foliculii,a intrat si sotul meu cu mine,m-a vazut la eco,se sparsesera si hai repede sa o sunam pe dr Matei.
Eu ma dau jos de la eco si dau sa ma imbrac cind Tutu si sotul meu in euforia de moment f grabiti si hotariti dau perdeaua la o parte,deschid usa si inchipuiti-va cum am ramas eu in toata splendoarea mea(ca nu apucasem sa ma imbrac)goala in fata tuturor.A fost un moment in care am ramas toti trei si ne uitam unul la celalalt,dupa care ne-a bufnit rasul pe toti, a tras perdeaua si m-am imbracat.A fost un moment f amuzant si norocul meu a fost ca nu erau decat femei pe hol.

Va pooop pe toate fara exceptie si chiar daca nu intru sa scriu f des va citesc non stop si ma bucur si sufar pt fiecare atunci cand lucrurile nu ies mereu asa cum ne dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

felix76 - multumesc de primire !!! Eu ma amuz cu voi si va citesc regulat, mai ales ca o parte din tutunarese sunt si la rugaciunea de pe forum si le stiu de acolo. Oricum, in toamna, daca pana atunci nu obtin niste bebici prin burtici am de gand sa incep sa bat drumurile spre Bucuresti sa vad ce spun expertii de pe acolo. Am vazut ca nici tu nu esti din Bucuresti, insa nu am retinut din ce colt de tara esti. Pup inca o data toate tutunaresele!!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelooooooor nu s-au spart. pe stanga am unul de 32 si pe dreapta de 22 . nu mai pot sunt obosita psihic.
azi a avut tutu prezervative cu maciuci(asa a zis el)ati pierdut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

eleny ... de mare angajament pe pune...adicatelea , dupa ca ne etalem in toata splendoare pe la spital unde , daca nu esti atenta te imbraci cu chilotii alteia , te-a mai si "prezentat" dnelor de pe culoar .. super tare ..acum stiu , cu o mana ma imbrac si cu una tin de draperie ... sa vezi dans in trei cu schimb de locuri , ca si-asa sunt io mocaita , ies in 2 ore de la imbracat ... o sa zica ca ma "insamantez" singura

felix , daca il pun pe al meu sa ma scuture , adio fufu pt vreo 2 sapt , caci suntem de aceeasi inaltime , numai ca io sunt cu vreo 4 kile mai "grea" ca sa folosesc un termen frumos , poate se lipeste de noi

anadomnica .. bine ai venit ... noi ne "stim" de prin alte parti , asa ca mai mare imi e bucuria , sa te vaz printre noi

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Si pe mine ma acuza sosu ca a inceput sa-mi placa "maciuca" lu' nea Tutu , si ca ar trebui sa-si deschida fabrica de prezervative, la cate foloseste pe zi....of sotii astia ce stiu ei sa stai cracita luna de luna , de numai ai nici un chef acasa .
Ana...esti binevenita la noi, eu sunt din Galati, iar drumul de Buc. mi se pare asa scurt de la un timp
Rocsy.. in ce zi esti? se sparg maine nu fi supi, parca aseara ai facut pregnyl.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Rocsy, si cum a fost cu maciuci? Cred ca suuupeer! Am ratat, asta e... Io ma intreb...daca foloseste cu prezervative, cum reuseste sa le faca pe cate unele bortoase????

Mai cred ca pana maine ti se vor sparge uriasii pt ca se sparg in maxim 36 de ore cu pregnyl si tu l-ai facut ieri.... Maine faci inseminareeeeee!

Eleny, m-am distrat grozav! Pacat ca nu au fost si viitori tatici la usa la Tutu, se mai bucurau si ei cand vedeau ALTCEVA ca s-or fi plictisit si ei de ce au acasa!!!!

Anadomnica, eu sunt din ramnicu valcea. Fac cu rata 3 ore pana la Buc si inca 3 ore inapoi dar decat sa ma las pe mana "doctorilor" de aici prefer sa merg la capitala. Cateodata e greu mai ales ca lucrez si nu pot pleca oricand... Tu esti si mai de departe... Offf, io tot propun sa il clonam pe Tutu si luam cate o clona in fiecare oras. Sa umple tara de tutunei!

Andreuk eu cred ca iti iese din prima! Ai vazut-o pe Ubi: o monito a la Tutu si uite, creste burtica! Pe unde o fi ea acum! Bea sampanie prin tari straine! BebeUBI va zice : "Mami buna sampania aia din plimele saptamani! Mai vleauuuu!"

Magdita, cun stai cu sexiunea?

Mmc_nd, esti in greva? Nu mai intri pe la noi? Mai tu ai fi bortosica si tii secretul doar pentru tine!!!!

Pop fetile si vreau si eu o veste bunaaaa!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

felix pe alea cu maciuci le-a pus dupa mine asa ca nu stiu cum e. am pierdut si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Magdita... fetitza, miroase a creier ars mai ia si tu o pauza mica sa ne pupi tinem pumnii
Eleny...tare faza ,ne rugam sa fie cu ochisori

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

mada, georgia - multumesc de primire .
felix - eu fac minimum minimorum pana in bucuresti 5 ore jumate... dar m-as bucura daca mi-ai trimite o clona ... mai dau si eu la fetele din Moldavia. Bafta fetele!!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

eleny, super misto faza! tutu este o figura! ca si sotul tau!

sa fie cu ochisori si sa ii povestesti intamplarea!
mereu m-am gandit (adica de cand merg la tutu) ca viitorul meu copil o sa aiba doi parinti si jumatate Ma gandeam chiar ca o sa ii pun numele lui Tutu daca reusim

Mergi la inceput