Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 63

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreuk spune:

Georgia, daca sta in picioare fug mai repede pitacii???
Magdita, maine se fac 14 zile de la inseminare dar parca sa zic ca ma cam dor sanii si putin inghinal...O fi ciclu, o fi bb?????????Aflam maine!
Felix, multumim de cafelutza si de prajiturele, pupicei, nu fii suparata, petele maronii sunt de la implantare (sper).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mei habar nu am cum e mai bine pt pitaci ... dar mintea-mi inginereasca ma indeamna sa gandesc ca ii ajuta caderea aia libera ... la o vreme ma gandeam sa fac chiar si lumanarea dupa .. si anume, intelegeti voi .. numai ca , zau de ma ajuta varsta si kilele ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

aoleooo andreuk , cred ca ai niste emotiuni de numa ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Daca vrei sa faci ceva practic, pune-l pe sot sa iti traga o scuturare zdravana de glezne, in pozitia lumanare, dupa fufu! Face bine la pisihic, va distrati de numa! Noi mai practicam cateodata si murim de ras!

Felix

Mergi la inceput

Andreuk, sa ne dai vesti bune, da? Ca eu am buctat-o...

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

felix76, georgia_c ... fetelor, va citesc din umbra ca nu sunt tutunareasa ca voi, dar imi place f. mult ca sunteti foarte bune prietene si foarte vesele... si azi am ras de m-am prapadit... si ma gandeam sa va spun si voua ca mai rad si altii in spate!!!
Felix, cel putin faza cu lumanarea si scuturatul din glezne de catre sot... ca sa intre mai bine e suuuuuuper, suuuuper haioasa... rad de se clatina biroul da sa stii ca voi incerca si eu... poate are efect

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Incerc sa nu ma gandesc....dar nu reusesc
Cum ar fi sa imi iasa din prima inseminarea?????????????
Cred ca ma duc si-l pup pe Tutu!Desi sotul meu dupa inseminare a zis:
ia uite, asta mai cere si bani dupa ce mi-a ... nevastaBineinteles a glumit, tot a scos banii...

Mergi la inceput

Feli, ce inseamna "buctat"????

Mergi la inceput

Ne bucuram ca se rad si altii cu noi! Ii poftim sa rada! Face bine la capetele si asa ocupate cu bebebebebebebebebebebebebebebe! Si ce daca nu esti pacienta lui Tutu, esti binevenita in zapaceala noastra generala! De n-ar fi rasu, hazu de necaz si rasu-plansu oare ce ne-am face?

Poop,

Felix

Mergi la inceput

Buctat = ratat = macioflit = fasolit

Moama ma fac amu doftor si intr-ale jargonismelor! Hai, da-ne odata vestea aia buna ca eu sunt cu ochii lipiti de monitor si asa vor ramane pana maine dimineata cand ne dai vestea!
Sotu tau are mare dreptate, spune-i tutu ca face chestia aia de mai multe ori, da cu batu ala de la echo care nu-i place sor-mii... D-aia nu ne prea mai trebuie noua p-acasa fufu..

Felix

Na ca ma provocarati la prostii

Mergi la inceput