Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 63

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele dragi,

Vad ca treceti de la euforie la extaz, ieri radeam de nu mai puteam in fata calculatorului, iar azi ma simt nevoita sa va incurajez.
Andreuk, iti inteleg dezamagirea, si noi am trecut printr-o IA nereusita. Din cunostintele mele, nu prea am auzit de IA reusite dupa stimulare cu clomifen, chiar nu am auzit, nici pe la subiectul Inseminare, nici printre cunostintele mele. Deci nu ma mai mira nereusita inseminarilor dupa stimulare cu clomifen. Asta e strict parerea mea. Sa nu dati cu rosii. Insa nu incetez sa ma rog si sa sper in fiecare luna ca vom fi binecuvantate toate cu un mult asteptat si dorit.
Suntem tinere, sanatoase, frumoase, avem soti iubitori, avem toata viata inainte sa reusim ce ne-am propus. Luptam pana la capat, vorba lui Feli, "pana cand nu vom mai avea cm".Sper sa nu dureze chiar atat.
Aerlilian, ceea ce am scris mai sus este valabil si pentru tine, chiar daca nu ai facut IA. Decat sa faci nu stiu cate IA stimulate cu clomifen, mai bine cum a procedat Ancaoradea, una singura, stimulata cu menopur, si reusita !!! La concluzia asta am ajuns. Eu nu o sa mai fac nici o stimulare cu clomifen, mai ales ca am reactionat asa de prost si de tarziu la el.
Crisarh, ma bucur ca rezultatul la laparo a fost excelent, Doamne ajuta sa vina bb repede ! Lasa stresul deoparte, nu te mai gandi, si vine !
Rocsy, te rog sa nu te lasi influentata de ce am scris ma sus, as vrea sa imi demonstrezi tu ca gresesc si sa iti reuseasca aceasta IA.Noi toate suntem alaturi de tine !
Vally, foarte frumos si adevarat ce scrie in articolul postat de tine. Atitudinea noastra trebuie sa fie de invingatoare !
Mada, ce mi-ar placea sa fiu si eu cu tine la mare, mai ales ca eu am locuit 10 ani in Constanta.E un oras de care ma leaga foarte multe amintiri frumoase.
Va pup pe toate si sunt absolut convinsa ca atata timp cat continuam lupta, avem toate sansele sa reusim !
Asa sa ne ajute Dumnezeu !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Ma luai cu vorba si uitai sa va povestesc ce am visat azi-noapte. In loc sa ma stresez cu examenele, pe cine credeti voi ca visez : pe Tutu. Am visat ca eram la el in cabinet, dar era alt cabinet, nu asta al lui, si vorbeam cu el. Imi scria o ditamai reteta cu medicamente si suplimente, cred ca era ceva si de stimulare, dar se intindea reteta pe doua pagini. Si era vorba de ceva naturist, ma si miram ca se pricepea Tutu la homeopatie. Insa era o atmosfera destinsa, ma incuraja, am stat mai mult de vorba cu el, nu era pe fuga ca de obicei. Insa era foarte obosit, avea cearcane si imi spunea ca nu mai poate. Si atunci ce credeti ca i-am zis : "Dl.Doctor, eu v-as sfatui sa nu mai luati paciente noi, ca nu mai faceti fata ! " Auziti si voi, il sfatuiam eu pe Tutu . Si el mi-a zis : "Nu pot sa nu mai primesc, ca au nevoie de mine" si atunci eu mi-am dat seama si i-am zis ca are dreptate, ca sunt femei care incearca de ani de zile sa faca un copil, ca si eu am ajuns la el dupa 3 ani de incercari nereusite, si daca nu putea sa ma primeasca, cum m-as fi simtit... Asta a fost visul meu de azi-noapte, insa chiar m-am simtit bine dupa ce m-am trezit.

Doamne ajuta tuturor
magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

magdita - dragut vis ... spune multe despre preocuparile tale si despre increderea pe care o ai in medic.
Apropos de vise, mi-am adus aminte de visul meu de aseara... sa vedeti ce ciudat: eu de obicei visez colorat si de multe ori avand vise f. ciudate ma intrebam in somn/in vis daca e adevarat ce se intampla sau visez... asa stand lucrurile am ajuns la concluzi ca atunci cand imi pun aceasta intrebare in somn, inseamna ca sigur visez, ca in realitate nu ma intreb niciodata daca visez !!... So,... visez aseara ca vine un baietel blond la mine si carliontat, cam de un anisor si ceva... si mi-e drag, il iau in brate pt. ca el se arata f. interesat de mine... dar asa cum era de asteptat l-au atras repede ochelarii mei (sunt ochelarista si am niste ochelari cu protectie violeta, atrag multi copii cu chestia asta ) Asa,... ma bucur eu ca vine baietelul la mine, si ce crezi, hat la ochelarii mei, mi-i scoate si... pac! mi-i rupe exact in doua!!! Na, acum, eu... ma uit la ei, ii zic foarte calma: nu-i nimic, asta oricum e un vis... asa ca de fapt nu i-ai stricat!!! Ii lipesc la loc, ca stiam ca e visul meu si pot sa fac asta, si ii dau inapoi copilului. Na... oricum, cand mi-am dat seama ca visez, am fost si trista ca nu era real bebe ala, si nu-l tineam de fapt in brate
Da, lasa... vine el si bebe al meu la mine!!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aerlilian

Eu ma gandesc asa: sunt tanara desi anul asta fac 32 de ani, frumoasa, desteapta, am un sot iubitor, parinti cu care ma inteleg, amici de treaba... Pai la ce bun sa ma gandesc eu draguta la fiecare prestatie ca vine barza sau nu? Prefer sa glumesc, sa rad sa fiu vesela, sa-mi fac planuri de vacanta week-end si sa NU ma gandesc la bebe decat rar pentru ca de tot nu pot sa il scot din ganduri!

Am avut si eu perioade de disperare cand toate fetele de varsta mea, cumnatatele, prietenele ramaneau gravi dar am trecut peste gandindu-ma ca o s tin bebeii lor in brate si o sa ma bucur alaturi de ele de primul suras, primul dinte, primul pas...Si asa este! Ma bucur de puiutii lor!

Si ma mai gandesc la persoanele pe care le-am vazut internate la neurologie (fetele care au facut laparo cu Tutu stiu ca neurologia e pe palier cu ginecologia, daca au fost la toaleta imposibil sa nu-si fi aruncat un ochi si in saloanele de acolo...) saracii oameni, niste plantute legate la aparate! Sau la fetele care fac FIV al 7-lea si nu le reuseste!

Ma scutur asa ca si Grivei dupa ce a iesit din lac si ma bucur de ceea ce am!

Si ma mai gandesc la un lucru, daca chiar nu voi reusi sa raman gravi exista si alta modalitate de a deveni MAMI, se cheama adoptie! Desi, uneori, ma vad efectiv, MA VAD, cu puiuta mea blonda in brate, la mine in sufragerie si Tucu, pisica mea, SIMT cum isi mangaie coada de piciorul meu in timp ce alaptez! Este ceva atat de real incat este imposibil sa nu se intample...

Te pupicesc si sper sa treci de disperarea aceasta!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

quote:
Originally posted by aerlilian
Cum sa uit de bb cand numai la asta ma gandesc?La fiecare contact sexual zic"Da,Doamne,sa fie acum!".E prioritatea nr 1 in viata mea acum si nu ma pot gandi la altceva...Si asa imi reprosez ca m-a preocupat prea mult cariera si am ajuns la 35 de ani sa ma chinui in halul asta pt a face un copil...Cum sa fac sa nu ma mai gandesc,invatati-ma voi!!!
Offf, asta am facut si eu. Si eu imi reprosez ca pana anul trecut (33 ani) nu ne-am apucat de bb. I-am reprosat chiar si sotului, el a amanat si casatoria si bb ca sa mai ne distram, dar mi-am dat seama ca nu e bine ca-i reprosez, ca timpul inapoi nu-l mai dam. A venit bb anul trecut, dar l-am pierdut. Acum am 34 de ani, am zis ca o sa vina bb mai repede, ca de, a mai fost o data. Dar se pare ca in fiecare luna ma gandeam numai la asta. Si la mine e nr 1 in viata mea acum, dar nu a venit, cu tot cu monitorizari, am crezut ca am probleme, am facut laparo si zice doc ca sunt normala, l-am trimis pe sot sa se analizeze si el si zice doc ca e normal, pai si de ce nu a venit bb pana acum, am intrebat. Pai poate am devenit obsedata si daca continui asa probabil n-o sa vina. Nu zic sa uiti, ca nu o sa putem uita, eu chiar ma gandesc cum pot sa uit de pierderea sarcinii ca sa fiu mai relaxata si mult mai optimista, dar n-o sa uit. Dar incerc atunci cand prestez cu sotul sa nu fie obsesiv, pt bb, sa fie pt noi. Iti impui sa traiti pt voi, sa fiti optimisti si va veni si bb.Am intrebat femei care au trecut prin pierderea sarcinii ca si mine, disperata sa vad altele in cate luni au ramas iar insarcinate, sa vad si eu cand raman. Unele spuneau dupa 2 luni, altele dupa 3, altele dupa 6 luni, dar toate mi-au spus acelasi lucru. Au fost obsedate la inceput, apoi nu s-au mai gandit la bb, si-au zis ca daca vine bine daca nu,asta este, infiaza, se descurca. Si dupa un timp, majoritatea au spus ca dupa concedii, au ramas insarcinate fara sa programeze ceva, le-a luat prin surprindere sarcina. Decat sa stau stresata in fiecare luna, sa plang la fiecare venire a cm-ului crize si alte reprosuri si asta se poate intampla toata viata, mai bine sa fiu optimista, traiesc viata din plin si cine stie cand va apare. Daca nu, o sa infiem, asa mi-a zis cineva de pe forum in ianuarie, si are dreptate. Altfel inseamna sa imi nenorocesc viata, pe a mea si a sotului, putem ajunge la divort ...., dar nu vrem asa ceva, asa ca luptam.Hai fii tare si luptatoare.Ce am scris mai sus e valabil pt toate fetele.va pupaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

aerlilian, io am un aliat de seama ... pe DD ... va spun sincer pana sa ajung sa ma impac cu ideea ca doar DD stie cand si cum , si mai ales daca, o sa se intample ... ma perpeleam ca un pui de-ala pitic de la fast-food ...cand am inteles io ca de fapt , oricum se face voia Sefului , am zis ca e mai bine , sa-L rog sa ma ajute sa pricep cum de vine trebusca ... ei de atunci , pe bune , am in primul rand alta stare de spirit , sunt mai relaxata la gandul ca io pe o parte fac tot ce tine de mine , si DD ma ajute atat cat merit ... ideea e sa merit in fiecare zi mai mult ...la mine a mers , sa incerci sa te axezi pe ceea ce ai de facut , nu pe ceea ce ai facut sau n-ai facut , e tardiv , plus ca iti genereaza si alte frustrari ..cariera , si mai stiu io ce ... uite , ca ex , cazul meu ... nu am vreo cariera de mare artista , nu pot sa spun ca asta a fost motivul , dar... 2 ani si ceva am luat un tratament pt sclerodermie , si nexam incercari de bb ... asa ca .... lasa gandurile negre , caci nici cu gandul nu gandim ce e bine pt noi , baga fufu , roaga-l pe Seful sa te ajute ... si relax .. atat cat de poate ....

PS:n-o sa poti numai relax .. o sa te mai apuce , din cand in cand , asa preventiv si curativ , cate o "cura" de nebuneala , dar neaparat trebuie sa treci peste ea ... cred ca nu exista femeie , cu problema asta care nu a indesat testele alea de sarcina cu o singura linie , in fundul gunoiului....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Ana, ce intrebari iti pui tu in vis...
Iti doresc sa ti se adevereasca visul cat mai curand !

Feli, vizualizeaza si "the universe will respond!"

Doamne ajuta tuturor
magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele cu visele voastre, ma provocati si pe mine! Io azi-noapte am divortat! Eram asa de furioasa ca aruncam cu ce nimeream dupa saracu sot (pantofi, farfurii...)! M-am trezit respirand alert dar vesela cand mi-am dat seama n-a fost decat un vis! Ce ti-e si cu visele astea! Pe unde umbla mintea noastra in somn!!!

Sorela, ai dreptate cu nebuneala! Si cu testu indesat in gunoi!

Poop fetile si va spun ca daca nu-i dus gunoiu acasa chiar divortez si-l trimit la ma-sa!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Dragele mele, vreau neaparat sa va pe toate care tare dragi imi sunteti si tare frumos mai scrieti. Eu va citesc si imi aduceti bucurie mereu.

Io mi-s bine, bag utrogestan la care cred ca fac alergie, ma mananca fata - in zona maxilarelor, ati mai auzit asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Fetelor, va spun un secret, dar sa nu ma spuneti.Maine e a 13a zi de la cm, asa ca eu o sa incerc Pai nu ma doare nimic, sunt ok, a trecut si umarul, de ce nu? Iar tutu a zis ca da, de ce nu. si poate nu doare.aspiranta la

Mergi la inceput