Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 63
Raspunsuri - Pagina 3
felix76 spune:
Neata fete dragi!
Poftiti la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, lapte cu cereale si prajiturele!
Felix
georgia_c spune:
m'niataaaa... gata sorela io am aparut ... cum strigi de cafea si prajiturele cum apar
cum e cu petele maronii ?.. te-au invadat prostalaii aia de luna de luna , au ba ?
rocsy , succese la "insamantarea" de vara
fetele io propun intalnirea pe sapt urmatoare ...caci asta e deja la final , si am o caruta de treaba ..ce ziceti , e ok ?
mei frate , io cred ca-s defecta...am auzit de milioane de ori , ca trebuie sa ne relaxam, dar pe mine fufu asta o zi da una nu , ma baga in balamuc , mai ales ca sunt si obosita .. cand sa ne apucam de una alta , incep sa fac scheme , oare cum sa ne asezam , cum sa stau dupa , sa "fuga" pitacii mai repede , si tot asa ... intru in transa , si uit si de relaxare si de tot ... se duce butica de vale , caci imi ocup mintea cu planuri de atac , in loc sa ma joc de-a mama si tata linistita ... cand nu sunt in perioada fertila lucrurile parca merg altfel ... in fine , avem probleme "organizatorice"
caci cei din urma voi fii cei dintai , felix pt cd.. a ajuns
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Georgia, si noi avem o procedura elaborata pentru fufu si mai ales dupa fufu... Ai dreptate, cateodata te saturi din 2 in 2 zile, cred ca dupa ce raman gravi o sa luam pauza cateva luni buuune, asa zic eu dar sotu are cu totul alta parere (el ar vrea zilnic)...
Rusii, ce sa zic, m-au invadat si nu prea. Tot pete maronii dar asa am patit si dupa prostia aia de clomifen... Ma omoara hormonalele astea!
Magdita, cred ca nu voi face nici luna asta stimulare cu gonal ca nu pot pleca de la serv. Offf ce n-as da sa locuiesc in Bucuresti!
Rocsy, daca faci pregnylul se vor sparge nazdravanii. Ce dimensiuni au avut de data asta???
Tamy, mie nu mi-au trecut durerile de sani cu mastodynon desi am luat 3 luni consecutiv. In schimb m-au ajutat foarte mult mladitele de zmeur si coacaz negru de la hofigal. Ma laud ca de la niste dureri ingrozitoare (efectiv ma tineam cu mainile de titi cand coboram scarile) la acest ciclu (si e a doua luna de mladite) nu am avut decat foarte slabe dureri...
Aerlilian, sper sa fie cu ochisori! Poate de la asta sunt durerile!
Cand ziceati ca e plecat Tutu?
Pup toate fetele, fara exceptiuni!
Felix
mada23 spune:
Buna dimi,
mamaaaaa ce miroase a prajiturele si a cafelutza gospodina noastra matinala
Georgi...am ajuns la concluzia ca ne stresam foarte mult cu pozitii, chestii....daca e sa fie nu mai tine cont de pozitii, eu chiar ma las in voia sortii, daca avem chef bine, daca nu , nu, sunt sigura ca va veni cand vrea DD, indiferent ce pozitie adoptam.
sa aveti o zi minunata!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
georgia_c spune:
da' un test ai facut ?
si al meu ar vrea zilnic , da' nu ma tin salili maica .. ajung oloaga de atata fufu ... io inteleg , dar asa mai cu masura ca altfel ma duc la munca si pun capul pe birou
io citisem ca t e plecat , parca , nu va luati strict dupa mine , caci m-a "lovit" pe-o parte filoxera , intre 04.07-07.07...
Albert Einstein
felix76 spune:
Testul o sa il fac maine dimineata daca nu apare hemoragie puternica azi...
Sper sa-ti placa cd-ul, mie mi-a placut ideea.
Io cred ca toti baietii sunt bolnavi de sex, au un cult despre asta. Ce bine ca ii mai calmam noi cu cate un "lasa-mainpacecan-amchefazi!"
Poop,
Felix
georgia_c spune:
aaa.....sa va povestesc faza tare
la una din monitorizari , s-a nimerit ca sotulica sa fie racit cobza ... si intru io ca o zana in cabinet , cotrobaie cu betigasul ala , pe care il urasc , sa vaza daca am ovulat , si imi zice .. gata.. spor la treaba ... io, parca speriata, imi ziceam mie , dar cu vove tare ...aoleoo , pai sotulica e racit de nu poate sa stea in picioare ... la care replica .... pai nici nu trebuie sa stea in picioare ... m-a bufnit si rasul ...cum le stii tu pe toate bibicule ... asa imi statea pe limba sa-i zic ... dar batranetile m-au tinut in frau ...
Albert Einstein
mada23 spune:
stie el ce stie , nebunatica mai esti
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
tamaryllis spune:
rad singura in fata calculatorului.
Georgia ca esti o scumpa!
Felix, o sa incerc tratamentul acela. Tot trei luni? Eventula cred ca il pot alterna cu mastodynon.
O zi buna tuturor!