Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 63

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

incerc sa fiu optimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Felix eram picatat pana la genunchi aproape, ca ma uitam acasa si ma gandeam ca astiau m-au "admirat" din cap pana in picioare goala. Bine ca eram sub anestezie si nu stiam. Nu stiu ce sa zic, poate a dezinfectat mai mult decat trebuie sau sa ne fi facut histero? Daca nu uit am sa-l intreb. Sa-l intreb si de tine? aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, citind pe aici ca unele dintre voi iau omega3, mi-am luat si eu de la farmacie... insa am ramas dezamagita ca pe prospect nu-mi explica la ce e bun. Poate ma ajutati voi, pleaseeee!!! Pe prospectul meu scrie ca daca esti tre sa intrebi medicu' daca sa iei sau nu... si asta m-a pus pe ganduri. Va pupic si va multumesc anticipat!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Eu l-am vazut pe Tutu cand eram pe masa de operatie, fiind din Galati nu am reusit sa vb decat la telefon, si cu o ultima fortare, adormeam de la anestezie, i-am zis sa-mi rezolve si trompele, si a zis:" atunci schimbam pozitia, dar lasati-o sa adoarma",m-au cracit de m-au inebunit, iar in bilet a scris doar trompe permeabile si functionale.
Cred ca ar trebui sa-i spune-ti cele care urmeaza sa face-ti laparo sa umble si la trompe.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Buna ziua fetele!!
Offff...de azi dimineata ma chinui sa intru sa va salut dar clientii astia nu ma lasa si mai imi apar si niste erori si mi se inchide pagina si ma scoate din sarite!!
Dar sa ne calmam ca nervii nu fac bine
Machus felicitari pt puiut,sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!
Mmm_ndsorry pt z2,lasa ca iese soarele si pe strada noastra!
Tamy hai mai ai putina rabdare ca si eu mi-am facut testul acum doua seri in z11 si a iesit negativ dar nu m-au invadat inca rusii asa ca mai sper.
Felix cred ca mai bag un test maine dimineata(ar fi z14 de la Ia)asta in cazul in care nu ma invadeaza nesimtitii ca ma cam incearca de azi dimineata.
Jasmine
Puuup toate fetele fara exceptie si capul sus ca ne gravideste Tutu pe toate!

Mergi la inceput

Magdita.. hai cu nota 10

asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mada si la mine e scris la fel dar eu nu i-am zis sa umble la trompe ca nu l-am vazut inainte de operatie. Oare m-o fi operat el? (glumesc) Pe mine m-au cracit inainte de a ma anestezia! Imi zice asistenta din sala de operatie: "acum facem putin sport!" si am facut un spagat de mi-au troznit soldurile!

Crisarh, de mine nu cred ca mai are rost sa intrebi! In mod sigur nu-si mai aduce aminte ce a facut in ianuarie mai ales ca a operat multe fete intre timp... Intreaba-l de ce te-a pictat si in mod sigur ce iti spune tie se va potrivi si la mine! Mersic!

Anadomnica, sa fie din ala de 1000 mg. Ia-l linistita si cauta pe net prospectul, sigur gasesti multe informatii despre el! face foarte bine la dezvoltarea foliculilor!

Poop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

hai magdita schimba capitolul poate la ala vin vesti bune. de cateva capitole nu s-a mai anuntat nici o gravi. poate cine stie urmatorul va fi cu noroc.

Mergi la inceput

Daca te-a cracit e clar, a umblat si la trompe.Si la mine asistenta a vrut sa ma aseze inainte, dar Tutu a fost .

asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Am notat Felix.De ce trebuia sa ii spun eu de trompe? M-ati bagat in ceata. Sau voi stiati ca aveti probleme cu trompele si i-ati reamintit?Eu l-am vazut nitel in sala de operatie, l-am vazut si cand a venit la sala, puteam sa vb cu el, dar nu stiam ce, asa ca si-a facut de cap pe acolo. Habar nu am ce a facut el. Maine sper sa zica si el mai multe, nu un singur "nu am gasit nimic, nimic". Nici macar un uter n-o fi gasit pe acolo?aspiranta la

Mergi la inceput