Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 63
Raspunsuri - Pagina 19

rocsy2007 spune:
lasa felix ca nici mie nu mi-a facut si daca aceasta IA nu reuseste urmeaza sa fac histeroscopie. asta pentru ca i-am zis daca el considera necesar. si pe mine ma enerveaza ca e mut. tutu mutu....na. poate vede

crisarh spune:
quote:Offf, hai capul sus ca o sa vina si la noi barza.Am trecut si eu acu 3 luni printr-o experienta ca a ta, numai ca era vb de nasa mea, aveam senzatia ca vom fi amandoua insarcinate, numai ca este numai ea. Trebuie sa trecem peste aceste momente.
Originally posted by tamaryllis
Fetelor, eu incep ziua cu o veste proasta. Din pacate testul mi-a iesit cat se poate de negativ, nici cea mai vaga urma de a doua liniuta.L-am intors pe toate partile....nimic. Sunt patetica...Aeara am mai vb si cu o cunostinta care are o fetita de un an si acum e din nou insarcinata, cu toate ca nu inteleg cum, pt ca alapteaza, deci are prolactina marita, ceea ce in mod normal nu permite producerea ovulatiei. Nu pot sa nu pot sa o privesc f mult in ochi pt ca mi se schimba expresia fetei fara sa vreau, cu toate ca ma bucur pentru ea.Nu stiu cu ce am gresit in viata asta...
Luna asta aveam mari sperante...nu stiu de ce, pentru ca nu facusem nimic deosebit, dar parca simteam ceva o caldura, o durere mica la nivelul uterului. Simptomul asta nu mi-l gasisem pana acum Cred ca punandu-l si pe asta am exeprimentat in mod fals toate simptomele posibile ale unei sarcini. Se pare ca imi induc f bine aceste simptome.Asta e, merg mai departe. Multumesc ca ma "ascultati", asa am posibilitatea sa spun ce ma doare si sa imi treaca mai repede aceasta stare pe care o am acum.Am convingerea totusi ca intr-o zi o sa va dau vestea cea buna.
luna viitoare

anadomnica spune:
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine ce e histero asta? Ca laparoscopia am inteles de la voi ce este? Dar histero ce e si cum se face? Multumesc!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Andreuk spune:
Anadomnica, am semnat si eu petitia, subscriu la tot ce au zis fetele, dealtfel am postat si un comentariu.
Restul, capul sus, mergem inainte, o sa iasa soarele si in burticile noastre...
Am slabit 1 kg in ultimele 3 zile
Asta pentru ca am sotul plecat o sapt si eu ma infometez de mama mama...

crisarh spune:
Va salut si eu fetelor!!!Machus - Felicitari pt Bogdanel.Fetelor, daca e de vb de simptome, eu care chiar am trecut prin ele, va dati seama ce era pe capul meu. Acu o luna sau 2, nici nu mai stiu, incepuse se imi sangereze gingiile. Wow, am zis eu, o fi sarcia?! Nu mai pun la socoteala cate greturi, de pomana. Acu' sambata, prestat in a 13a zi, in a 14a zi eram deja cu pofte, vai, ce pofte si foame, parca nu mancasem de 100 de ani, dar cred ca-s de la tutu care m-a lasat nemancata 2 zile, o zi inainte de laparo si o zi dupa laparo cand varsam orice. Si asa imi curg balele dupa fructe si nu am voie ca-s cu bila in pioneze , nici cand eram grazi nu eram in halul asta.Fetelor! Nu va pierdeti speranta!
aspiranta la

mmc_nd spune:
rocsy2007, draga mea, te rog nu pune la suflet! Fiecare are crucea lui de dus! Haide, da-ne vestea cea buna in curand, da?
Am facut stimulare cu Gonal F, 2 fiole pe zi.
A propos de simptome de sarcina, eu nici nu-mi mai bat capul, ca as fi insarcinata in fiecare luna! Este un blog simpatic aici pe forum, al lui Mickyyy (parca), sa vedeti acolo simptome de gravideala... la cap!

magdita spune:
Neata fetele mele,
Reusii sa va citesc pe fuga, va pup pe toate si vorbim mai mult cand ma intorc de la examen, cand probabil vom deschide si capitol nou.
Feli, azi sunt z27, care poate deveni z1 dupa simptome. Cum o vrea DD. Am invatat sa primesc fiecare zi asa cum vine.
Mmm_nd, imi pare sincer rau pentru z2. Stiam ca ai facut stimulare cu gonal si aveam sperante uriase pentru tine ! Capul sus, mergem inainte !
Machus, felicitari pentru caruciorul albastru si pentru numele frumos pe care l-ati ales. Asa il cheama si pe fratele meu, deci e un nume drag mie.
Va pup pe toate si vb mai tarziu
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

crisarh spune:
Andreuk! Nu-i bine sa te infometezi ca sa slabesti. Si am citit ieri in revista Bebe ca infometarea sau regimul de slabit aiurea duce de multe ori la infertilitate.Trebuie tinut regim de slabire in caelasi timp cu facut sport, am inteles ca nu-i bine sa slabesti numai prin miscare sau infometare. Ai grija.aspiranta la

mada23 spune:
Neatzaaaaaaaaaaa
Feli...buni praji cu laptic
, e bun si naturelul, las' ca iese
Rocsy...si pe mine m-a durut burtika mai mereu dupa IA, trece, trebuie sa fii optimista, dau bataitza daca esti altfel
Mmc...
Tamy...e prea devreme, "putintica rabdare, mon cher"
Aerlilian....nu te compatimeste nimeni, suntem toate in aceeasi oala, problemele tale sunt si ale noastre, ne sustinem reciproc.
Machus...sa iti traiasca albastrelul, DD sa aibe grja de el
Magdita, Georgi,Crisarh, Anadomnica (am semnat), Andreuk, tuturor...o zi super!
Oare Ubirica ce face, se gandeste la noi?
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

felix76 spune:
Fetele, histerosopia este vizualizarea cavitatii uterine dinspre vagin. Tutu stiu ca face anestezie generala, altii nu fac nici macar locala... Deschide colul si prin el introduce o camera minuscula prin care vizualizeaza cavitatea uterina si intrarea dinspre uter a trompelor. De asemnea, prin histeroscopie se pot rezolva anumite probleme: operarea unui uter septat, desfundarea trompelor daca acestea sunt infundate in partea dinspre uter...
Si zapacitu asta de Tutu putea sa le faca pe amandoua intr-o operatie...
Crisarh, zi-mi si mie, te rog, asa pt cultura mea generala: dupa laparo, coapsele tale erau "pictate" pe interior cu betadina? Ca ale mele erau maronite, ma gandesc ca mi-o fi facut si histero, dar daca mi-a facut de ce n-a scris pe externare?
Magdita, e bine, fiecare zi asa cum vine! Cu mult optimism si veselie inainte! Succes la examen!
Mmc, aiurita mai sunt, acu mi-am adus aminte ca mi-ai spus cu ce ai facut stimularea, chiar am vb ca mie mi-a dat altfel tratamentul decat tie... De, batranetile!
Andreuk, 1 kg pe saptamana cred ca e ok, dar ai grija, nu te infometa. Ca daca faci greva foamei organisml tau va asimila si mai tare atunci cand ii dai papica! La cate kg vrei sa ajungi? Si mie mi-ar place sa dau cele 3 kg pe care le-am capatat de le clomifen dar taaaaare mie greu. Imi face cu ochiu ciocolata de nu mai pot!
Rocsy, de aia sunt eu nevricoasa ca trebuie sa ii sugerez eu c tre sa-mi faca! Imi pare asa de rau ca n-am avut atata minte sa ii cer si histero de nu va imaginati!
Georgia, ia aminte! Cere-i histero din start! Tu pe unde umblii? Iar te-au prins rau de tot aia de la serv?
Ubi cred ca isi bronzeaza burtika pe coastele Spaniei! Vreau si eeeeuuuu!!!
pooop fetele cucuietele!
Felix