Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 63

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete dragi,

Poftiti la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

mmmmmmmmmm ce parji buna felix. tu ai facuto?

Mergi la inceput

Tamyyyyyyy, hai sus din butoiul ala nenorocit! Pana nu vezi rosu mai e speranta de bebe, s-apoi testul la 10 zile de la ovulatie e neconcludent, mai fa unul peste vreo 3 zile! Iar daca vine rosu o luam de la capat de fiecare data! Tu crezi ca vreuna dintre noi a fost lipsita de simptome de gravideala???? Nuuuuu, fiecare am fost gravida la cap, eu una sunt gravi dupa fiecare ovulatie... Ce-mi plac alea doua saptamani, imi fac toate mofturile ca de, sunt bortoasa! Chestia ca daca alaptezi nu ramai gravi este un mit! Daca ai alapta din 3 in 3 ore probabilitatea de a concepe este mica dar exista iar daca alaptezi si mai rar...

Aerlilian, sa stii ca aaci NU esti compatimita! Esti inteleasa si incurajata! Deci capul sus si optimismul la vedere! Ia zi tu mie, daca se face spermograma sambata, de ce nu il pui pe sotul tau sa mai execute o "recoltare manuala" miercuri sau joi??? Ce are daca executa odata joi si inca odata sambata???

Mada, si eu l-am zapacit pe al meu cu gigeii lui lenti. Pe langa ce ii dai tu eu il mai oblig sa ia si ginseng. I-am lasat pilula azi-dimineata pe masa, vedem daca o inghite... E nasol ca nu pot merge luna asta la Tutu dar sper sa iasa naturel...

Valy, multumesc de urari! Stai tu ingropata in hartii da ne mai vizitezi si pe noi cateodata, asa-i?

Crisarh, ti-au explicat fetele cum sta cu scoaterea firelor. Sper ca atunci sa aibe mai mult timp Tutu sa stea de vorba cu tine. Si cu mine a stat la palavre cand m-am dus la descusut, mai ales ca n-a avut ce sa descoase ca ma "executase" sotul acasa... Ce bine ca nu mai faci teste de sarcina!!! Nici eu, pana pe 12 iulie... Da gravi la cap o sa fiu cam din 1 iulie...

Eleny, cand mai faci un testulet??? Hai nu fi suparata, te rog!

Anadomnica, m-am semnat si eu pe petitia impotriva casatoriei homosexualilor. Eu n-as avea nimic cu ceea ce fac ei in pat atata timp cat nu se afisaza in public dar sa vrea sa adopte si copii, asta e strigator la cer!

Magdita, pooop fata! Tu nu faci nici un test, nimic nimic???

Rocsy, ma bucur ca iti place praji! E special facuta pt gravidute si viitoare gravidute!

Pooop toate fetele, scriitoare sau nu!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Buna dimineatza
Am semnat si eu petitia. Subscriu la ce a spus Felix legat de manifestarea homosexualitatii.
Pup fetele cu examene, emotii si le urez mult succes. Magditza
Pe fetele care au examene din alea cu "2 liniutze" le incurajez sa fie optimiste !!!
Celor care pleaca in vacanta le doresc sa se relaxeze, sa se simta bine si sa vina cu un samburel acasa !!!!!!

Noi am facut eco morfologica la dr Iosup de 14 sapt si TT, care spre marea noastra bucurie este negativ. Va marturisesc ca in timp ce priveam monitorul unde bebe dadea din manutze si picioruse imi curgeau lacrimile involuntar. Ii multumesc lui DD pentru acest dar in fiecare zi si ii multumesc ca pana acum totul a fost bine!
Va anuntz ca am vazut un cocosel, deci la semnatura voi avea un .
Ne-am hotarat sa ii pune numele Bogdan deoarece pentru noi acest sufletel este exact ce semnifica acest nume - o fraza slava ce inseamna "darul / cadoul lui Dumnezeu".

Va imbratisez !

Anul acesta s-a intamplat

http://md.lilypie.com/mQ83p3.png

Mergi la inceput

Machus, sa cresteti mari si sanatosi!

Felix

Mergi la inceput

machus felicitari. sa iti traiasca bogdanelul.
fetelor pe mine ma cam doare burta si azi noapte m-a durut ca si cum acum vin uratii. si mai e ceva timp pana ar trebui sa vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

z2 dupa IA no 4...

Pe scurt, cam asa ar arata noutatile de la mine, deloc imbucuratoare .

Am venit sa ma plang si la voi, ca pe bietul sotz l-am zapacit de cap deja. Am avut primele semne duminica si am tras o portie buna de boceala, asa ca ieri cand mi-a venit CM de-adevarateala, n-a mai fost asa de greu... Saracu' sotulica nu mai stia ce sa faca, asa ca m-a scot la baut in parc .

Acum ma tot gandesc care ar fi urmatorul pas, daca are sens sa fac histeroscopie - a recomandat cuiva?

Le rog mult pe cele care asteapta ziua unui test sa nu se lase afectate. Va tin pumnii sa ne dati vesti excelente in curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, multumesc la toate care au semnat petitia. Asa cum spuneti si voi, nici pe mine nu ma intereseaza ce fac ei (homo) in pat, se poate tolera, insa sa vrea o casatorie legitima care presupune automat si dreptul de a infia copii mi se pare revoltator. Asa, va multumesc si sa speram ca nu se va legaliza asa ceva. Daca stiti persoane care gandesc la fel ca noi si ar fi impotriva, va rog sa le trimiteti textul pe mail sa semneze si ele: cu cat mai multe semnaturi cu atat mai multe sanse pt. copiii nostri de a trai intr-o Romanie crestina.
Asa... acum vin si eu cu simptomele de gravideala , ca de... se putea sa raman la urma?? Fetelor, intr-o zi radeam si imi ziceam ca neee... da' eu sunt cate o saptamana- doua gravi in fiecare luna inainte de CM... asa ca stau si calculez oare cand se implinesc 9 luni adunate din aceste saptamani... nu iese nik???nik?? Si sunt asa fericita cu cateva zile inaite de Cm, ca-mi zic : luna asta gata, nu vine, l-am exilat...Si totusi ca stiu ca s-ar putea sa tina f. putin starea asta, in alea cateva zile inainte de armata rosie imi fac tot felul de planuri, sunt fericita, pup pe toata lumea, etc, etc... ... si la urma asta ma ajuta sa fiu mai putin deprimata cand vine CM... ca zic, abia astept urmatoare perioada de inchipuita cand sunt asa de fericita

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

mmc nd imi pare rau. imi vine sa plang cand m gandesc ca mai e putin pana la test. cand vad atatea IA nereusite imi pierd sperantele. cu ce ai facut stimularea?

Mergi la inceput

Mmc_nd, imi pare rau, foarte rau! Cu ce ai facut stimularea? Cu gonal sau tot cu clomifen?
Daca te-a scos sotu la beut, uite, iti dau si eu o dusca de palinca sa mai ridicam moralul! .

Offf, iar ma enerveaza Tutu asta si imi aduc iar aminte de Anaconda ca nu i-a facut laparo si histero in acelas timp. Si imi mai aduc aminte si de mine ca nici mie nu mi le-a facut pe amandoua odata si e posibil sa fac si eu histero... Offf, imi vine sa il iau la cafteala pe Tutu asta, nu alta! Cred ca iau si io o dusca de palinca sa ma calmez ca m-am enervat rau de tot!

Felix

Mergi la inceput