Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 63
Raspunsuri - Pagina 17
magdita spune:
Anadomnica, am semnat si eu petitia azi, dar am uitat sa spun.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
anadomnica spune:
magdita - - te-am si vazut pe listuta cu semnaturile. Sper sa sensibilizam opinia publica si opinia legiuitorilor ca NU vrem o tara in care homosexualitatea sa fie legalizata!!! Si cu atat mai putin sa se considere "familii" care pe deasupra sa aiba si dreptul de a adopta copii. Cum vor creste pruncii nostri intr-un asemena mediu??
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png
tamaryllis spune:
Fetelor, nu m-am abtinut si mi-am facut un test care azi, Z10 de la ovulatie a iesit negativ. Dar ma ambitionez si sper ca cel de maine o sa iasa II
va tin la curent cu noutatile
viitoare
crisarh spune:
Offf.Ce fericita sunt eu ca nu mai fac nici un test pana la 30 iunie Stau mai linistita asa.Si daca nu vine pana atunci, inseamna ca trebuie sa fac test.Oricum, tin pumnii maine sa iti iasa IIp.s. cine imi spune si mie cum sa scriu unele cuvinte colorat, am incercat si nu reusesc.aspiranta la
tamaryllis spune:
selectezi cuvantul si mergi mai sus la culoare si selectezi culoarea dorita. trebuie sa iti apara asa
[culoare]cuvant[culoare]
aerlilian spune:
Dragele mele,multumesc de compatimiri(in ce hal am ajuns!!!).Imi pare rau doar ca pierd luna de monitorizari pt ca luni plec in concediu.Dar poate cine stie...regimul ultra all inclusiv din Antalya o sa ma ajute sa am chef de fufu si sa imi fac o mare bucurie de ziua mea care va fi in iulie(ziceati ca asa trebuie sa fim,optimiste,nu?)
In alta ordine de idei,astazi am sunat la IDS sa-i fac sotului programare la spermograma si mi-a zis ca numai sambata se poate.Cum mie abia mi-a venit...nu vom avea cum sa prestam si sa mai lasam si trei zile dupa...Asa ca...probabil tot dupa concediu vom face si spermograma.Pup fetele dragi si va citesc cu interes
vally spune:
d-abia astept si eu sa merg in concediu ....mai am putin !
celor care pleaca mai curand: CONCEDIU SENZATIONAL SI FRUCTUOS !
Pupii'
http://tt.lilypie.com/jYzep2.png
tamaryllis spune:
Fetelor, eu incep ziua cu o veste proasta. Din pacate testul mi-a iesit cat se poate de negativ, nici cea mai vaga urma de a doua liniuta. L-am intors pe toate partile....nimic. Sunt patetica...
Aeara am mai vb si cu o cunostinta care are o fetita de un an si acum e din nou insarcinata, cu toate ca nu inteleg cum, pt ca alapteaza, deci are prolactina marita, ceea ce in mod normal nu permite producerea ovulatiei. Nu pot sa nu pot sa o privesc f mult in ochi pt ca mi se schimba expresia fetei fara sa vreau, cu toate ca ma bucur pentru ea.
Nu stiu cu ce am gresit in viata asta...
Luna asta aveam mari sperante...nu stiu de ce, pentru ca nu facusem nimic deosebit, dar parca simteam ceva o caldura, o durere mica la nivelul uterului. Simptomul asta nu mi-l gasisem pana acum Cred ca punandu-l si pe asta am exeprimentat in mod fals toate simptomele posibile ale unei sarcini. Se pare ca imi induc f bine aceste simptome.
Asta e, merg mai departe. Multumesc ca ma "ascultati", asa am posibilitatea sa spun ce ma doare si sa imi treaca mai repede aceasta stare pe care o am acum.
Am convingerea totusi ca intr-o zi o sa va dau vestea cea buna.
luna viitoare