Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 63

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Felix,nici nu indraznesc sa-i spun de o recoltare manuala fara sa fie vorba de spermograma...Cred ca este unul dintre barbatii extrem de frustrati din cauza de spermograma.Asta ar fi deja a treia si celelelte doua au iesit ok,asa ca oricum imi e destul de greu sa-l duc si la a treia...Mai ales ca a doua a fost facuta in conditii absolut insalubre,intr-un WC care mirosea ingrozitor...Doar faptul ca mi-a cerut-o Tutu l-a convins sa mai faca una.Asa ca,o las dupa concediu...Sotii vostri nu stramba din nas cand e vorba de facut spermograma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

quote:
Originally posted by mada23

Magdita.. hai cu nota 10

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mada, nu vin decat cu 9,5.
Fetele, in cateva minute avem capitol nou.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aerlilian, cred ca majoritatea sunt refractari cand e vorba de recoltare dar trebuie sa inteleaga ca nici noua nu ne convine sa ne cracim si sa ne aratam "pasa" la doctori asa, de amoru artei. Chiar nu o facem de placere! Si mai trebuie sa inteleaga ca daca vor un urmas trebuie sa faca o gramada de sacrificii. Unii dintre soti au facut chiar si punctie testiculara si nu s-au mai vaicarit atata!

Mie una mi-au trebuit 2 ani sa il conving pe al meu sa isi faca o spermograma si crede-ma, am dus o munca de convingere uriasa, mai ales ca e si doctor (in general, doctorii si tiganii sunt cei mai dificili pacienti)... La urmatoarele n-a mai fost problema, mai ales ca a vazut ca nu e chiar asa de neplacut! Poti sa o suni pe Matei direct si il poate programa la CF2 unde este doar ea in intreaga cladire care este renovata si curata. Daca nu ai nr ei de telefon ti-l pot da eu si poate il cheama chiar maine sau poimaine. Banii i-i dai ei si nu la IDS...

Crisarh, eu cred ca daca si tu ai fost pictata, te-a verificat si pe tine la trompe! Intreaba-l doar de ce te-a pictat? Ti-a mai facut si altceva in afara de laparo? Daca da, ce ti-a facut ca vrem sa stim si noi! Pup

Da Mada, Tutu e cool de obicei! Sa-l fi vazut cum mi-a facut mie inseminarea! Avea gluga de la tricou pe cap de ziceai ca-i baiat de cartier! Golan de golan!

Magdi, hai odata cu zecele ala!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

quote:
Originally posted by aerlilian
Felix,nici nu indraznesc sa-i spun de o recoltare manuala fara sa fie vorba de spermograma...Cred ca este unul dintre barbatii extrem de frustrati din cauza de spermograma.Asta ar fi deja a treia si celelelte doua au iesit ok,asa ca oricum imi e destul de greu sa-l duc si la a treia...Mai ales ca a doua a fost facuta in conditii absolut insalubre,intr-un WC care mirosea ingrozitor...Doar faptul ca mi-a cerut-o Tutu l-a convins sa mai faca una.Asa ca,o las dupa concediu...Sotii vostri nu stramba din nas cand e vorba de facut spermograma?
La prima spermograma nu a strambat din nas, dar maine ne-a chemat tutu cu spermograma dinou, daca ii zice s-o refaca, sper sa nu strambe din nas.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Crisarh, ha, ha, ha, ramane cu nasu stramb! Atata-i trebuie, trimite-l la mine la reciclare ca-i tin o teorieeeee!
Spermograma e valabila cam 6 luni deci nu te pune s-o refaci!

Magdita, e bun si 9,5! Blondina dasteapta!!!! Ma apuc de coronita pentru la premiu!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Felix, invata-ma ce sa-l intreb.Deci am pregatit ca intrebari: Ce a gasit la laparo? De ce m-a pictat pana la genunchi? Si daca mi-a facut si altceva in afara de laparo? De ex. histero? Daca a verificat toate organele?Cam asa, e bine?Chiar ca-i mutu dr nostru. Nu zic, ca nici eu nu sunt mai presus de el.Felix are mare dreptate cu sotiorii si spermograma.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Fetele,am visat acum doua seri ca eram in sala de operatii sa fac laparo si plangeam in hohote in vis de frica,iar aseara a visat al meu ca eram pe un pat de spital si imi facea o asistenta o injectie cu un ac mare si plangeam amadoi de mama focului...
Cred ca am luat-o razna amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

E bun 9.5, cum sa nu, ce sete am , faci cinste?
fata desteapta .
Sotul meu nici nu vb vorbeste cu mine dupa zguduiala, atat de jenat ce este,e suparat rau, dar nu are ce face, asa ca toti sunt suparati ca trebuie sa o faca.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetele mele, avem capitol nou aici !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."