Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 63

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Hai mai ca nu suntem mute! Imediat ne punem pe scris si mai completam vreo 20 de pagini in 3 zile!!! Nu ma provocati ca va iau iar la tavalit de ras!

Pooop

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

fetelor, am uitat la ce ora mi-a zis tutu sa merg miercuri, sa imi scoata firele.La voi cum s-a intamplat? La ce ora v-a chemat? Si unde il gasesc? Sus la maternitate sau jos la colcoscopie? Offf, imi era asa rau miercuri cand am plecat de la spital ca nu mai stiu daca mi-a zis o ora si o locatie.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

crisarh eu am mers la 8 dimineata sus la maternitate . am vazuto pe ioana si i-am zis ca am venit sa scot firele. apoi a venit si tutu si ioana. mi-a scos firele si a stat ceva mai mult decat de obicei de vorba cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

ahaaa, pai eu nu am mai retinut ora din cauza raului, dar am retinut ca mi-a zis sa vin dinou cu spermograma sotului si nu stiam unde o sa stam de vorba, ca miercuri nu mi-a spus prea multe, doar ca nu a gasit nimic si a fugit.Si imi iau iar pijamalele la mine? Ma schimb in pijamale? Ca la maternitate nu te lasa sa intri fara pijamale? Unde ti-a scos firele? Daca vine si sotul meu o sa vorbeasca numai cu mine sau e posibil sa fie si el de fata?aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Feli...io asteptam impresii si sfaturi de la tine, dar cine stie poate nu mai este nevoie. Si eu il indop cu tribulus, bio Zn-Se si magne b6, saracu' nu mai zice nimic ca l-am capiat de cap cu

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

salutare tutunici optimiste ale lui tutu' mutu' !

eu am inceput o sapatamana groaznica! sunt ingropata in hartii!
cred ca asa o sa fie toata! colac peste pupaza mai am si o stare
de nervi...chiar exagerata....si nu inteleg de ce? sa fie simtomele
dinaintea ciclului ( mie asa mi se intampla de obicei cu o saptamana
inainte)

rocsy : intr-adevar, grea rau asteptarea asta....
eleny: ar trebui sa mai astepti cateva zile si sa refaci testul
crisarh: nu-ti mai trebuiesc pijamale la scos fire; eventual ia un halat de la garderoba(parter);
aerlilian , lali : imi pare sincer rau pt Z1, dar veti fi invingatoare luna asta
rocsy : tine-m pumnii !!!
tamy si Felix : veti fi proaspete
anadomnica[/b] : am semnat petitia !
[b]magdita[/b]: bafta in continuare la examene! apropo, mai ai multe?
[b]mada
:

pupi' dulci la tutunicile optimiste !
sa aveti o saptamana exceptionala!

http://tt.lilypie.com/jYzep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

si sunt varza raaauuuuuu! se vede nu!

http://tt.lilypie.com/jYzep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Eleny, nu te intrista, pentru ca inca mai ai o sansa. Atata vreme cat nu ti-a venit ciclul poti fi gravi !

Pe de alta parte trebuia sa iti faci testul dimineata, la prima urina, nu seara.

Asa ca... nu iti pierde speranta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

vally - multumesc de semnatura!! Fetelor, va rog sa semnam cat mai multe aceasta petitie sa ne crestem copiii intr-o tara normala si nu impanzita la fiecare colt de "casatorii" intre homosexuali!!! Va rog, luati o clipa si cititi si semnati petitia!!!
Pup la toate si astept sa ma veselesc alaturi de voi si de urmatoarele care vin repede, repede!!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Vally, mi-au placut mesajele tale.Mai am patru exemene, trei saptamana asta si unul saptamana viitoare. Mersi pentru grija.
Crisarh, mergi sus la etajul II, insa nu intri in maternitate, ci astepti pe hol pana ii vezi pe Ioana sau Tutu. Eu am asteptat vreo 10 min, dupa care l-am sunat pe Tutu si mi-a zis ca vine. Nu mai ai nevoie de pijamale sau halat, mergi in hainele de strada. Te rezolva rapid !
Eleny, iti spun si tie ce spun fiecarei fete : pana nu vezi rosu, nu te intrista ! Si nici atunci, cu siguranta va veni randul fiecareia dintre noi !
Pup fetele dragi si va urez o dupa-amiaza senina si relaxanta !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput