Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 63

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

La drept vorbind eu nu prea imi dau seama cum as putea sa ma detasez de problema asta, cel putin dupa momentul ovulatiei cand imi caut (si de obicei gasesc in mod fals pana acum) aproape toate simptomele de sarcina. Ma pot detasa doar incepand cu z2 a CM, atunci cand pt o saptamana si ceva nu ma mai gandesc tot timpul la BB. Oricum, eu evit sa discut cu sotul tot timpul despre asta, intrucat nu vreau sa il stresez prea tare (v-am zis eu ca nici nu ii spun cand fac teste de sarcina). Am senzatia ca eu sunt mai rezistenta :)
Fetelor cu Z1 le urez putere si luna viitoare II- de fapt asta urez tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Crisarh, uite, asta insemna gandirea poziva! Felicitari!

La IDS te duci la receptie si spui ce vrei! Iti completeaza o fisa si apoi te trimite la recoltare!

Nivelul betaHCG din sange este dat aici, in functie de numarul de zile de dupa ovulatie deci chestia aia cu intarzierea e varza si docoru ala e varza...

http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html#hcg

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Merci Felix pt site, l-am notat. Dar luna asta n-o sa-l folosesc, poate nici nu va mai fi nevoie. Pai nu am ce face. Altfel simt ca o iau razna daca stau si ma gandesc numai la bb. Dar nu am renuntat la a mai vorbi de bb cu sotu, chiar mai discut cu el de viitorul bb, de ce s-a intamplat in iarna si sa incercam la viitoarea sarcina sa evitam unele chestii, imi cumpar reviste despre sarcina, despre bb si copii, le citesc, vorbesc cu prietenele, dar incerc sa fac totul normal ca si cum nimic nu s-a intamplat, iar in curand va veni bb. Recunosc ca ma trec fiori la gandul ca vine bb si o sa fiu foarte speriata sa nu pierd si a doua sarcina, dar am impresia ca este normal sa gandesc asa si incerc sa ma lamuresc singura sau cu ajutorul sotului ca va fi bine, mai ales ca acum voi fi pacienta lui Tutu si nu ma va lasa sa pierd sarcina.Unii spun ca daca te gandesti la rau atragi energiile negative si ca daca te gandesti la bine/de bine, atragi energiile bune, am inceput sa le dau dreptate din experienta mea.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rocsy...Doamne ajuta, mii de pentru tine
Lali, Aerlilian... nu fiti supi, o noua luna mii de sanse se arata:
optimism, credinta, speranta =
Eleny...cred ca e prea devreme pentru test, mai ai rabdare.
Alina 1974.. ma bucur ca ai mai dat un semn de viata, ce ai slabit, ne rugam sa-ti iasa FIv-ul din prima, dupa atatea ani de chin meriti sa te bucuri
Felix, Georgi, Magdita, Tamaryllis,Crisarh, Anadomnica, Valy,Andreuk, tuturor...o saptamana excelenta
Eu gata m-am intors din calatorii,o mini-vacanta plina de rugaciuni si relaxare, a fost super, daca aveti drum, daca nu sa va face-ti, la Manastirrea Dervent si Pestera Sf Andrei va umpleti de har si totul e mult mai usor, o alta lume se deschide, lupta pentru bebe e pe jumatate castigata.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor va multumesc pentru rugaciunile voastre.si eu va tin pumnii si sper ca luna asta sa fie intradevar luna copiilor de tutunarese.

Mergi la inceput

feteloooooooooor tare mute sunteti azi. v-a molipsit tutu cumva?

Mergi la inceput

Feli...ai inceput gonalul, cum te descurci?

asteptand miracolul

Mergi la inceput

Pacientele optimiste, gravidutze si mute a dr. Tutu

asteptand miracolul

Mergi la inceput

bravo mada. perfect .
magdita ai auzit cum scrii la urmatorul capitol? "pacientele gravi si optimiste si mai ales mute ale lui tutu mutu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mada, din pacate nu pot sa fac luna aceasta tratament cu gonal, mi-e imposibil sa plec de la serviciu... Dar nu ma dau batuta, imediat voi incepe partidele de fufu naturel, cu sotul, pe care am decis sa il indop si cu ginseng sa mai creasca viteza gigeilor ardeleni! Mai vedem daca il conving sa inghita si pilulele astea!

Intre timp, m-am apucat si eu de l-arginina, sa ajut endometrul meu sa creasca mare, frumos si primitor pentru ousor!

Cum a fost in deplasare? Abia astept sa vina vacantaaaaa! Mai e un pic, vro 2 luni...

Poop toate fetili si ne vedem maine la tratatiunea de dimineata!

Felix

Mergi la inceput