Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 63

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fete,

ma iau si eu de mana cu aerlilian, ca si la mine ziua de ieri s-a transformat in Z1 deci lunea viitoare ma infiintez la cabinte la Tutu pentru o noua luna de monitorizare

rocsy, ma bucur ca ai reusit sa faci inseminarea si sa dea DD ca pe 28 sa ii oferi sotului tau cel mai frumos cadou.

fetelor, va urez o sapt faina si usoara, sa nu avem foarte mult de munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Va salut si eu fetelor!Felix, am reusit sa facem fufu, nu a durut deloc, si a fost chiar fain ca de mult nu am mai prestat asa relaxati. Sper sa iasa cu II si la noi, sa-i fac si eu sotului un cadou de ziua lui la sf lui iulie. Daca de ziua mea nu a fost, sa fie de a lui.Rocsy, mult noroc peste 14 zile, sa-i faci un cadou frumos sotului, II.Mult noroc le doresc si fetelor cu z1, luna care vine sa fie cu II.Cate II le doresc tuturor luna care vine, pentru ca le meritati.va pup pe toateaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, va rog, sa semnam petitia impotriva legalizarii casatoriei intre homosexuali in Romania si in UE de asemenea!!! Va rog intrati si semnati petitia!!! Suntem datoare sa pastram o tara profund ortodoxa, sa nu acceptam legalizarea pacatelor strigatoare la cer!
Buna ziua.

Potrivit unor informatii de la Bruxelles, in aproximativ doua luni,
Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei doreste sa ia in discutie o
rezolutie prin care statele membre ar putea fi obligate sa legalizeze
casatoriile intre homosexuali.

Alianta Familiilor din Romania (http://www.protejarea-familiei.com) a
initiat o actiune civica de colectare de semnaturi impotriva acestei
rezolutii.

Semnaturile vor fi depuse la registratura Comisiei Europene, impreuna cu o
Nota de Protest.

Petitia online poate fi citita si semnata la adresa:

http://tinyurl.com/5dvncx

Sub textul bilingv se afla linkul pentru semnaturi. Semnatarii primesc un
email in care li se solicita confirmarea semnaturii, prin accesarea unui
link. Fara aceasta confirmare, semnatura nu este valabila. De aceea,
semnatarii trebuie sa verifice primirea emailului pentru confirmare, care
poate intra in folderul Bulk (pentru utilizatorii de Yahoo! Mail).

Cu stima,

AFR

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Buna dimineata fete cucuiete!
Felix vreau si eu o cafeluta ca dorm pe mine !
Rocsy ma bucur ca ai reusit sa faci inseminarea,iti doresc muuuuult succes si sa dea DD ca peste 14 zile sa vezi dublu si sa fii cea mai fericita fata de pe forum!

Eu declar: Aseara ziua 11 de la IA si ziua 23 a CM test clar NEGATIV.
Asta este mergem mai departe cu avant si spor!

Va pupacesc pe toate si sa aveti o saptamana frumoasa si baftoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Eleny, cafeluta e pentru toate! Cu testuletul nu te grabi, nu se stie niciodata! Ce fel de test a fost? Din ala care iti spune cu 4 zile inainte de menstruatie???

Crisarh, ma bucur ca a fost bine! Io cred ca daca prestezi fara ganduri de bebe o sa se intample minunea! Ce cadou frumos ar fi pentru sotul tau!

Rocsy, sper sa-i faci cadous sotului de ziua lui, doi botosei!

Lali, o luam de la capat cu tupeu, pana ne iese pasenta!!!!

Tamy, poate maine e cu noroc!

Magdita, pup fata, spor la examene! Fa-i praf pe profesori!

Poop toate fetele, fara exceptiune!

Felix

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare: testele de sarcina facute de voi dupa IA sunt aceleasi teste pe care le fac si eu fara sa fi facut IA? Sau sunt ceva mai speciale?aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Crisarh, eu si cu inseminare si fara am facut acelas test: barza gold. Din cate stiu eu, este printre putinele care te anunta cu 4 zile inainte de a veni rusii daca esti gravi sau nu dar si asta nu este o regula... Cel mai sigur insa, este cel de sange care se face la IDS si costa in jur la 100 lei la urgenta.

Poop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor ma gandesc cu emotie la ziua cand voi face testul. sunt constienta ca este posibil sa nu fie nimic dar ma tem totusi de un esec. stiu ca ma va afecta chiar daca nu vreau.e tare grea asteptarea asta.

Mergi la inceput

Ahaaaa, am inteles.Eu am vrut sa fac luna trecuta un test de sange la medicover si doctorul la care am mers m-a lamurit ca si testul de sange se face dupa intarziera cm-ului si ca sa nu-l fac inainte. ce m-a enervat ca nu mi-au permis sa fac testul fara permisiunea doctorului, doc a zis nu si asa nu am facut. (nu e vb de tutu)La IDS mergi la receptie si spui ca vrei test de sange si iti face? Sau tot asa, trebuie sa mergi pe la un doctor sa sa iti dea el recomandare?Dar de luna asta m-am hotarat sa nu mai fac nici un test, sa nu ma mai stresez prea tare, vine, nu vine. Nu mai vreau sa numar zilele. Daca vine, asta e, daca nu vine, si mai bine Cu siguranta n-o sa reusesc sa ma detasez total, vor mai fi momente in care ma voi gandi sau ma voi ruga sa apara II luna asta, dar atat. Va veni si la noi o data si o data. aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Si eu tot BARZA GOLD am facut

Mergi la inceput