Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (156)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Codul Fiscal zice asa:
Art. 42: Venituri neimpozabile
în întelesul impozitului pe venit, urmatoarele venituri nu sunt impozabile:
a) ajutoarele, indemnizatiile si alte forme de sprijin cu destinatie speciala, acordate din bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetele fondurilor speciale, bugetele locale si din alte fonduri publice, precum si cele de aceeasi natura primite de la alte persoane, cu exceptia indemnizatiilor pentru incapacitate temporara de munca. Nu sunt venituri impozabile indemnizatiile pentru: risc maternal, maternitate, cresterea copilului si îngrijirea copilului bolnav, potrivit legii;

Se pare ca la Cecilia si Papanash au alt Cod fiscal .

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Yaia

In al doilea rand, Carpatino, recomand filmul. E bun, mie mi-a placut.

Mah, parca te-au auzit astia de la Procinema... Filmul tau preferat - pe Procinema, azi de la ora 22:00. Sper sa reusesc sa-l vad.. Si sper sa nu ma deprime...

quote:
Originally posted by Yaia

Comentariu la meciurile de luni: aproape ca i s-a vazut ciucurelul lui Cocis in vestiar, dupa meci, cand au intrat astia sa filmeze acolo. Omul se schimba si el de echipamentul plin de traspiratie si aproape sa arate tarii comoara. Deci intelegi mataluta de ce era liniste de la mine, ca am stat pana la 1 in noapte

Mai Yaio.. io inteleg ca ai stat pana la 1 noaptea.. doar doar or mai arata niste ciucurei.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Si o mare rugaminte pentru Luy, stiu ca m-am trezit si eu acum, dar poate ne schimbi si noua poza din filmulet ca nu i se vede si ei moaca deloc, propunem si o poza:

http://good-times.webshots.com/photo/2036347190103069517HsqNyH

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Offfffff, cata dreptate ai Sim, de cate ori le-am spus de codul fiscal si art 42, l-am printat de pe net si l-am dus si tot degeaba, acu cica vor sa le duc negru pe alb ca am dreptul la bonuri, asa ca mai pierd 30 de zile pana imi da raspuns Inspectoratul, dar zau ca fac o cerere -reclamatie, ca si asa nu mi-au dat un raspuns scris la cererea depusa la scoala.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by papanash

am facut montajul, va invit la vizionare :

lol... dragul de el...
aiai cu sterul prafului chiar a fost mortala

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna si de la noi, sa profit acum de somnul Mariei si sa intru sa semnez condica, sa nu iau iar absenta, ca daca dau de-o diriga mai a naibii imi mai scade si nota la purtare
Am vazut de dimineata filmuletzul cu dulcele pirat al Nanei si mi-a placut asa mult, ca l-am mai pus o data . Sunt acolo niste poze superbe care transmit atata iubire...
Acum m-am delectat cu fortosul Ghighi cel harnicutz Ce sa zic, papanash, nu stiu daca ti-ai dorit o fetitza, dar Ghighi se anunta un ajutor de nadejde pt tine ! E tare dulce !
carpatina, las' ca-ti dam noi coronitza pt vorbele de duh de pe forum, o meriti cu prisosinta ! Bafta si la celelalte examene ! Ia de aici niste majorete

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Papanash, am ras cu lacrimi, e grozav Ghighi!

Carpatino, lasa coronitzele, trandafirasul e mai important. Tinem pumnii si pentru urmatoarele examene.

Cecilia, nu pot sa te ajut cu articol din lege la faza dc ai dreptul sau nu pt ca exista hotarari la nivel de ISMB si MEC pe care nu le stiu.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

quote:
Originally posted by greyeras
I-am dat si Panadol, iar dupa inca 4 ore i-am bagat un supozitor Paracetamol.

Panadolul si supozitoarele de paracetamol sunt acelasi lucru, au aceeasi substanta activa. Si eferalgam si calpol, tot paracetamol contin si trebuie sa treaca 8 ore intre 2 doze. Se poate alterna paracetamolul cu nurofen la 4 ore.

Am devenit experta in a combina antitermicele, Matei iar este racit (are deja la activ 2 otite, o bronsita, o bronsiolita si vreo 2 viroze), numai ca el face 39,5. Din fericire reactioneaza bine la antitermice si tura asta l-a tinut numai 2 zile febra. Dr. spune ca-i viroza, sa speram ca scapam fara alte complicatii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by greyeras

Si o mare rugaminte pentru Luy, stiu ca m-am trezit si eu acum, dar poate ne schimbi si noua poza din filmulet ca nu i se vede si ei moaca deloc, propunem si o poza:

http://good-times.webshots.com/photo/2036347190103069517HsqNyH

greyerash, tu ai vazut ca nu mai e poza pe care am pus-o prima oara ? Ca aceea era intr-adevar facuta de la departare si de aceea am si schimbat-o. Ia uita-te inca o data. Daca vrei neaparat, eu o schimb, nu-i nici un bai

Mergi la inceput

amironeanu, multa sanatate pt Matei ! Of, tot racit ? De ce-o fi oare asa sensibil ? Ca ai zis ca a avut mai multe episoade de acest gen...
Pupam papanashul, sa se faca bine !

Mergi la inceput