Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (156)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mandarinutza, bine ati revenit acasa ! ( Stiam eu ca mai voiam sa-i scriu cuiva neaparat si nu-mi aduceam aminte cui )
Tare greu cred ca v-a fost, acum daca ati ajuns acasa deja lucrurile se vad mult mai bine. Multa sanatate pt amandoua si un pupic mare pt mica vorbareatza

Aaaaa, mi-am mai amintit ca am vazut poze de la mare cu albastrelul Vladutz si mamica lui super in forma Nu stiu ce te plangi, Ana, ori ai retusat poza , ori trebuie sa-ti schimbi oglinda

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Papanash, super montajul, am ras cu lacrimi si apoi am inceput sa ma intreb, cu toate ca nu fac chestia asta de obicei, daca nu-i ceva in neregula cu Matei am meu. Nu are nici cea mai mica dorinta/abilitate sa stea in picioare, inca nu merge in patru labe ...

Dr. spune ca Matei este mai sensibil pentru ca ii aduce surioara lui "cadouri" de la gradinita. Ea este mult mai rezistenta si nu are nimic, dar el preia virusii cu gratie. A, si eu inca il alaptez, dar se pare ca nu prea l-a ajutat chestia asta.

Sanatate multa tuturor puiutilor bolnavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Ma mai primiti si pe mine in gasca?

Absenta luuuunga dar motivata..pe scurt:
- facut credit...inceput casa
- plecat in fiecare week-end la padure sau la munte
- iesit zilnic de 2 ori cu Tudor la plimbare
- ajutat tati super aglomerat la firma
- "confiscat" laptop vreo 4 zile
treburile casnice nu le mai trec ca astea sunt la ordinea zilei

Mi-a fost dor de voi...dar rau nu asa si acu ca m-am intors va invit la o berica cat va povestesc ce am mai facut.
Tudor este cam la acelasi stadiu...adica nu se ridica in picioruse si nici in fund de la orizontala...si ...ati ghicit tot nu ia prea bine in greutate. In schimb...creste dintisorul, papam f bine, este mult mai activ si doarme mai putin peste zi (cu exceptia zilelor de la munte). Cred ca a uitat sa mai zica mama.Mananca f bine grisurile cu lapte sau biscuiti de la babypoint...testate in deplasari, mananca supa de pui cu galuste si paste cu carne de vita si orice tip de borcanel cu carne...ii plac f mult iaurturile.

Mami de Tudor tot grasa si frumoasa din cauza mancatului aiurea sau a lipsei timpului pt o masa linistita.

Cam asta pe scurt...de citit din urma nu cred ca pot recupera vreodata asa ca ma las pagubasa si sper sa prind din zbor ce maifac bebeii si mamicile fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Papanash, tare dulce papanashul catarator! Pai ne-am dus la spital [pt ca nu mai scadea febra si pe urma a mai ramas sub observatie deoarece a avut o eruptie foarte nasoala, mainile si labutele umflate. Era pericol sa inceapa sa sangereze bubitele daca afectau vasele de sange.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Papanash - baiatul tau la un an o sa citeasca..ai sa vezi....e f f inainte cu dezvoltarea. Cand l-am vazut cum se chinuia sa se urce in patut m-a induiosat profund....parca imi venea sa-l ajut eu cumva...sa-l imping de fundulet...tare dragalasi piticul!!

Mandarintza mamica dar ce urat cu eruptiile alea...Doamne fereste.

Fetelor eu nu i-am luat lui Tudor premergator...dar se pare ca oricat sunt impotriva lui tot o sa-mi calc pe suflet si o sa-i iau.
O intrebare : bebicii vostri s-au ridicat in picioruse si au pasit doar dupa ce au stat ceva timp in premergator?
Tudor nu paseste daca il tin de subrat si ii arat

Mergi la inceput

Melania, bine ati revenit ! Spor la casa, asta da realizare !
Noi nu am avut premergator, iar acum Maria sta bine in picioare daca se sprijina de ceva si vrea sa mearga daca o tin de manute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Papanash, mor de dragu lu Andrei! sa-ti traiasca alpinistu!!!

Melania, copiii mei s-au ridicat in picioare si au pasit fara niciun premergator:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

De mai multa vreme voiam sa v-o arat pe vrabiutza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Cristi catre Ghighi,

Dragul meu prieten felicitari pentru catararea reusita, eu inca nu pot sa ma catar, e prea inalt patul, insa pot sa cobor, la faza cu sters praful nu ma bag, o las pe mami sa-mi faca o surioara ca sa aiba si ea ajutor, mi-e ca daca o ajut eu o sa spuna ''pa surioara'' si eu o sa raman singur, iar eu iubesc copii.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Eu cred ca am ratat filmuletul cu fluturasul Nanei, asa ca vreau sa-l vad, pe unde este?????

Luy am vazut si vrabiuta , frumoasa foc.

Melania, eu nu l-am pus pe Cristi in premergator decat dupa ce a mers tinut de manuta si atunci doar 15 min, acum nu-l mai am in casa, l-am dat inapoi, nu l-am considerat util, imi ocupa doar spatiul aiurea.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput