Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (156)
Raspunsuri - Pagina 12
Yaia spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Yaia
In al doilea rand, Carpatino, recomand filmul. E bun, mie mi-a placut.
Mah, parca te-au auzit astia de la Procinema... Filmul tau preferat - pe Procinema, azi de la ora 22:00. Sper sa reusesc sa-l vad.. Si sper sa nu ma deprime...quote:
Originally posted by Yaia
Comentariu la meciurile de luni: aproape ca i s-a vazut ciucurelul lui Cocis in vestiar, dupa meci, cand au intrat astia sa filmeze acolo. Omul se schimba si el de echipamentul plin de traspiratie si aproape sa arate tarii comoara. Deci intelegi mataluta de ce era liniste de la mine, ca am stat pana la 1 in noapte
Mai Yaio.. io inteleg ca ai stat pana la 1 noaptea.. doar doar or mai arata niste ciucurei.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sper ca ti-a placut filmul si ca nu te-a deprimat.
Da, mai, si cu cata atentie am urmarit totul, dar nu au mai aratat niciunul...Tz,tz,tz...le fac reclamatie astora de la tvr!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Marunzika spune:
'neata!
Vazut super bebei, toti frumosi!
Roxali macaroanele alea sunt campionae mondiale la forbal si am o frica maine...brr! Sotul e nascut la Vico del Gargano, de acolo e tatal lui, mama e din Sicilia.
Tomasa , am pus poze cu Puppi la 8 luni pe mail-ul comun si tot acolo gasesti si Puppi la CE.
Nana eu nu am gasit/vazut filmuletul cu fluturasul. Vreau si eu sa-l vad, cum fac, unde-l gasesc? Cred ca ne schimbam data de plecat la mare, avem acum perioada 22.08-29.08, oare asa reusim sa ne vedem, noi suntem din 10.08 in tara?
Puppi s-a trezit cu muci si nu prea mi-a dormit, mai e maraita si de la dintele nr. 2 si vrea numai in brate.
betty voi cum mai sunteti?
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
devylla spune:
Tomasa multumesc mult,esti o scumpa.
Acuma parca imi pare rau ca am trimis pozele...parca nu le-am ales prea intelept....in fine...acum fie ce-o fi.
Ce vreme deosebita in Finlanda...pentru mine e tare neobisnuit sa fie atata soare.Cred ca va fost greu cu acomodarea.Si ce frigulet este.
Aici in Japonia a inceput sezonul ploios si umiditatea este ucigatoare...ajunge peste zi si la 80%.
Erika nu mai vrea in ruptul capului sa doarma dupa-amiaza...de la 2 ziua e treaza pana seara...Si nu se joaca singura mai mult de-o jumatate de ora...ufff
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
greyeras spune:
Am intrat sa lamuresc, cred ca m-am exprimat eu gresit dar nu Aduta are varsat de vant, ci doctora ei. Oricum mersi fetelor pentru incurajari. La 11 cand i-am luat iar temperatura avea 37.4, deci stam bine deocamdata. Dr. a zis ca cel mai sigur sunt dintisorii, dar daca nu ma lasa sa ma uit la ea in gurita nu stiu in ce stadiu sunt.
Am vazut ca va intalniti, asa cum spune si Luy intalnirea de iunie ramane suspendata, nu ia nimeni initiativa, eu nu stiu depind de sot cand este liber ca sa ma aduca si nici nu cunsoc zona aia de la Herastrau unde se propusese intalnirea. Poate totusi ne vedem ca tare mi-ar placea.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Am vazut poze cu o minunata Puppi si cu filmuletul Nanei, tare impresionant sa vezi cum cresc minunile astea sub ochii nostrii.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
Marunzika spune:
Hai ca am deschis mai bine ochii si-am gasit filmul cu fluturasul . Ce mare s-a facut si e un dulcel!
papanash cat de activ e Ghighi . Poate ne-ntalnim sa-i arate si printesei mele cum se fac miscarile alea, ca ea inca se taraste. Deci la vara e musai sa ne vedem .
Yaia ce pacat ca nu avem sanse la vara sa ne vedem prin Ro :( Dar poate la iarna la sanius? Daca am inteles bine voi sunteti in iulie in Ro, iar in august mergi la munca,nu? Pronostic pt maine?
Si sotul meu spera, ca-n caz de iese It din joc, sa reuseasca Ro sa ajunga in finale, eu chiar sper sa castigam CE !
greyeras multumim pt aprecieri. Sanatate Adelutzei!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
carpatina spune:
quote:
Originally posted by luy
De mai multa vreme voiam sa v-o arat pe vrabiutza mea
draga de ea....
=====================
Annisia spune:
Greyeras, noi propusesem o intalneala la irba verde, pe pajistea din Herastrau. Ai idee unde sunt fantanile din Herastrau? De la fantani cobori treptele si ai ajuns la pajisti. Depinde pe ce parte iti este tie mai comod sa ajungi. Expoflora este o micuta cosmelie, nu-ti imagina cine stie ce... Betty zicea ca e pe la intrarea dinspre Hotel Flora. Dar eu ajung, de exemplu, pe la Pavilionul H (capatul tramvaiului 41). Apoi cobori treptele spre apa, o iei in partea dreapta si mergi pe langa apa pana la primul pod. Dupa ce treci de pod, ajungi la prostiile alea de capete de primari francezi (sau ce mama lor or fi) si apoi la al doilea pod. Il treci si pe asta si o iei tot pe langa firul apei, in partea stanga pana cand ajungi la pajisti. Poti sa o iei si inainte dupa al doilea pod, ca tot acolo ajungi. Nu ai cum sa nu remarci pajistile, pentru ca nu mai sunt asa multi pomi, ci doar iarba verde si frumoasa.
Propun sa bagam o tura joia viitoare, de pe la ora 4, ca sa ajunga mamicile lucratoare si sa nu mai dogoare asa rau soarele. Basca sa fie inainte de weekend, ca fetele din provincie sa nu prinda aglomerat pe centura sau DN-eu. (Aniast, ai priceput aluzia, da????). Cred ca in Herastrau e cel mai dragut si destul de la indemana oricui vrea sa participe. Nu trebuie sa aveti la voi decat o paturica, papa pentru bebe, un suc pentru voi si crema de protectie solara!!!!
De asemenea, putem sa vorbim intre noi si fetele care vin cu masinile sa mai ia din drumul lor alte mamici cu bebei.
Haideti sa o facem lata, inainte de concedii, fetelor!!!!
PS - Sa nu va luati pantofi cu toc, fuste scurte si alte astea. Nu de alta, dar nu vreau concurenta, ok!!! HIhihihi...
Micul Yannis creste mare
Roxana_G spune:
Annisia, eu credeam ca am cat de cat cunostinta de Herastrau dar zau daca am priceput unde sunt fantanile astea si mai ales pajistea. Pana la primul pod totul fu ok, dar cand ai ajuns la al doilea eram deja pierduta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
carpatina spune:
Bine ai revenit Ayumi! Ma bucur ca sunteti bine.. ti-am vazut si pozele... ai niste copii minunati. Ai facut o treaba grozava.
Ei sunt primii papanasi din club... in curand le vom canta "La multi ani!"
=====================