Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (156)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Moldoveanca, multa sanatate puiului! Nu e asa mult antitermic, si noi i-am dat asa cand a fost nevoie, dsr stie mai bine. Nu a facut nici o diaree de la ele.
Greyeras, multa sanatate si Adutei! Imi pare tare rau. Dar la varsta asta fac forme usoare.
Sabina, te astept cu drag oricand mai ai drum pe aici. Voi cand plecati la Busteni? Eu as renunta la plecare ca se anunta ploi nasoale la mare.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
nici noi nu plecam pt ca va ploua :)
poate mergi sapt viitoare la mare si ne vedem acolo.
in alta ordine de idei, imi intarzie ciclul de o saptamana si sunt umflata groaznic. am 2 kile in plus!!
sper ca nu e cu ochi, ca disper. o sa bat suta....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
![](images/user_woman.png)
tomasa spune:
Ana, ti-am vazut pozele de la mare. Ce copii frumosi ai si tu ti-ai revenit extraordinar! Eu nu ma simt in stare de "proba costumului de baie", desi ca si kg sunt ok. Pe chestia asta nici nu mi-am luat nimic nou pt. acest an, merg cu ala vechi...Oricum mi-ai facut o pofta de apa, noroc ca mai am doar o saptamana si plecam si noi.
Rox, sa stii ca si eu am avut exact acelasi impuls, de a te suna dupa ce ne-am despartit (apropo, mi-am gasit masina ). Ma bucur mult ca a fost reciproc sentimentul de bine, cred ca e de fapt prima data cand apucam sa vb mai pe indelete fata in fata pt. ca la alte intalneli am stat mereu mai departe una de alta.
si neaparat reeditam, da?
Luy, m-a emotionat ce ai scris. Eu am o perioada greutza din multe puncte de vedere, dar sa stii ca daca hotarati alt loc de intalnire si asta din Baneasa va este atat de peste mana, fac tot posibilul sa vin sa va vad. Aici ma gandisem doar ca poate sunt mai multe fete curioase sa bata magazine noi, cu lucrusoare pt. copii si nu numai.
Papanash, ce baiat energic ai! Este foarte avansat pt. varsta lui. As vrea si eu asa...
Sabina, am citit patania cu bunicul. Offf, cred ca v-ati speriat. Cu kg-le in plus eu te inteleg ca nu te simti bine, desi probabil exagerezi si nu e situatia asa rea cum o vezi tu. Oricum ma gandeam ca e posibil sa fie si o dereglare hormonala sau oboseala acumulata, ceva de genul asta, pt. ca tu prima data, dupa sarcina cu Sofia, ai slabit foarte bine.
Din pacate nu cred ca ai ce sa intreprinzi pana nu termini cu alaptatul. Si de fapt poate asa se si regleaza totul de la sine, mai greu dar mai eficient poate.
Devylla, tu ai fost o mireasa fff frumoasa, ai facut foarte bine ca ai pus poze pt. concurs.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Greyeras, sanatate multa! Esti sigura ca e varicela? Eu am ambii fini suspecti de asa ceva, unul are aproape 1 an si unul aproape 2 si nici unul nu merge in colectivitate.
Rox, pana cand se anunta ploi??? Sper sa nu merg pana acolo ca sa stau 10 zile cu copiii in hotel. Eu nici nu pot schimba biletele sau renunta la ele...
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
luy spune:
'Neatza, sper sa mai apuc sa scriu si sa trimit mesajul, ca Maria trebuie sa se trezeasca acus'.
Moldoveanca, sper ca a trecut cu bine noaptea si ca i-ati venit de hac febrei.
Greyeras, imi pare tare rau sa aud ca ai probleme cu Aduta si in plus, doctorita nu-i disponibila. Iti inteleg fustrarea. Poate mergi totusi la alt dr, daca situatia ti se pare asa grava. Multa sanatate !
tomasa , ramane pe luni ? La ora 11.30 e bine ? Poate asa reuseste si Sim sa ajunga si nici nu-l trezesc pe sotul meu prea de dimineata. Nu-ti face probleme cu locul intalnirii, asta este "extra" fata de "intalnirea oficiala de luna iunie". Ca uite, fetele nu se mobilizeaza si parca vad ca ramane in aer. Mai ales ca de-acum incep sa plece in vacanta.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Annisuco, si eu ma bag la oca frapeu nu servesc din motive de ness, brrrr, si ca nu sunt eu o beutoare de cafele, dar ma mai scap si de regula sa fie fara cofeina. Scularea la noi o da fluturasul, zilnic la 5- 5:30, mereu cu o marja de eroare de 30min. Cum ne e norocul.
Undulce, dulce, pentru Yannis cel frumos si bland, asa mi se pare in poze, pe care imi venea sa il iau la jughinit un pic ieri cand l-am vazut. N-ai treaba cu el, e baiat mare de-acum. Aaaa, si mi-au placut tare grasunele de degetele din sandalutele lui. Mortal ce sa mai.
Edit: Am omis sa spun ca si mami Annisia, m-a impresionat tare, la modul in care arata. Ai slabit bine bine, femeie! Imi place ca ai ambitie, ca eu am inceput o groaza de cure si nu am dus niciuna la bun sfarsit. Ce nu am inteles eu este: ti-ai pus silicoane?Nu mai ai nevoie, ca tot ziceai tu ca ai face nu stiu ce operatii. Esti in grafic mai mult decat bine, asculta la mine ce spun! Eu mi-am achizitionat in weekend un sutien push-up, vorba ta, super truper, am dat o caruta de bani pe el, dar macar acum pot sa merg si eu cu fruntea sus pe strada si sa nu ma mai simt ca fiind din Somalia.
Nana,Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Multumesc frumos Nanita pentru complimente! Te asigur ca e pura magie. Cand o sa ti-l mai arat pe Y ma bag si eu in cadru, ca sa intelegi. Bine, unele chestiuni nici eu nu le pricep. CUm ar fi ca incap in hainele dinainte de sarcina, dar am tot 70 de kile... Nu am facut nimic ca sa slabesc. Cred ca e chestia ca nu am mai alaptat si am eliminat adipoasele din organism. Am incercat eu niste pastile, dar orice as face nu scad sub 70 neam!!! Nici nu imi mai pasa. Daca nu imi e rusine sa ies pe strada, restul e vrajeala. Am fost 30 de ani fotomodel; acum vreau sa vad si alta abordare... Hihihihihi...
Cat despre laptarie, te sigur ca e alta iluzie optica. Daca le las libere, ajung pana la genunchi... Intelegi matale... Probabil va dupa a treia, a patra sarcina voi apela la bisturiu entru o ridicare, ca de silicoane nu mai am momentan nevoie... Avantaje si dezavantaje... Ce ti-e si cu sarcinile astea?!
Micul Yannis creste mare
luy spune:
Vrabiutza va multumeste tuturor pt aprecieri
Gata, s-a trezit...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Yaia spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Yaia, furtuna ca furtuna, nu stiu acum cum e treaba la voi cu lumina, dar la noi nu se mai intuneca deloc, ba mai mult, toata ziua e innorat si bate vantul, iar de pe la 21 da soareleeee, ca imi vine sa trezesc fluturasul si sa il dau o tua afara. asa frumos si bine este. Vad ca azi se anunta 15 grade si ceva soare.
O intrebare: Dupa piureul de legume, de regula cam 60-80gr, ii ofer apa si nu vrea, la cat timp se da lapticul? Eu am observat ca daca-i dau lui Andrei laptic imediat, dupa vreo 2-3 ore are crampe la stomacel ca incepe sa se framante. Ieri i l-am dat dupa ce s-a trezit, adica dupa vreo 2 ore si a fost ok, insa am stat cam bosumflici, ca mi s-a parut ca l-am bagat la somn flamand
Voi cum procedati?
La noi se intuneca pe la 1-2 noaptea, daca se poate numi intunecat, ca e ca un amurg in Romania. Pe la 4 rasare soarele. De vreo 4 zile e innorat si e mai bine din punctul de vedere al luminii, dar nu imi place pentru plimbare, plus ca iar punem multe haine pe noi, a ajuns la 10-13 grade. Dar cica se face din nou vreme buna.
Deja am comandat pentru camera lui tudor draperii speciale, pentru intunecat camera. Cica nu lasa lumina sa patrunda in camera. Initial nu am vrut decat jaluzele si perdea pentru camera lui Tudor, dar soarele apune chiar pe partea casei unde are camera lui ferestre si il culcam la 9-10, pe un soare de se trezeste saracutul dupa 30-40 de minute, crede ca e inca zi. Serveste tzitzi nr.2 si, mort fiid de oboseala, adoarme la loc. Si abia pe 19 sunt gata draperiile... Dar cica dupa Midsummer incepe ziua sa scada.
![](icon_smile_big.gif)
Nici Tudor nu mai bea apa deloc de vreo 2 saptamani, poate chiar mai mult. Ieri i-am dat din pahar de om mare si a baut cateva picaturi. In schimb ii dau lapte la biberon, depinde cand vrea el. Uneori il vede si vrea imediat dupa masa, alteori cam la 1,5 ore dupa masa. El nu a avut niciodata probleme din cauza asta. Oricum, cred ca niciun copil nu ar putea adormi flamand. Ma gandesc ca ar plange de foame...
Si fluturasul a ajuns la 60 de grame de piure...bravo lui!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Yaia, felicitari pentru performantele de luni. Sunteti betooon. La capitolul asimetrie insa va batem, La noi cei 6 dinti sunt repartizati 4 sus si 2 jos. Pata ar putea fi un hemangiom. Vlad are asa ceva pe piept. M-am agitat si eu acum ceva vreme si mi-a trecut. E de lasat in pace si atat. Mai mult, la Vlad e in remisie. Se estompeaza din ce in ce mai tare.
Multumim, mami de zgatie Miruna si somnoros Vlad!
In legatura cu pata lui Tudor, nu stiu daca e hemangiom sau nu. din ce am citit pe internet, nu pare a fi. La el e maro mai inchis decat pielea, ca si cum acolo s-ar fi bronzat sau parca ar fi avut o vanataie si a trecut de stadiul de albastru-violet si acum e maro, gata sa treaca. I-a aparut cand a inceput sa bage picioarele in gura, si cum il baga cu predilectie pe stangul si la incheietura aceluia i-a aparut, initial am crezut ca e o vanataie. si parca e mai mare acum decat atunci cand a aparut...Hmmm.
Oricum, multumim si de lamuriri, si de felicitari. Si m-am gandit mult daca sa vorbesc cu tine...ca esti slabaaaa!
![](icon_smile_big.gif)
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Tomasa, ma bucur nespus ca te-am mai destins si mai ales pentru vestea de azi (iesisem putin din birou). Cu siguranta reeditam. Vremea rea se anunta numai pana duminica, dupa aceea e frumos.
Sabina, pacat ca nu plecati nici voi, dar poate mai bine asa ca sa finalizezi proiectul tau. Invarte-te tu si poate iese ceva. Nu cred ca e cazul de oki, zic eu ca e doar ameteala primelor cicluri. Si oricum, ce conteaza 100 de kg fata de un bebe superb si destept ca si ceilalti ai vostri. aaa, weekendul viitor nu avem cum sa mai plecam pentru ca are Alex serbare, iar sambata este spectacolul acela cu Pooh de care iti spusesem.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/