Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (156)
Raspunsuri - Pagina 10
moldoveanca spune:
Eu sunt la faza de a incerca sa-l als sa doarma singur in camera lui.Bietul copil nu comenteaza dar eu daca sunt stressata lumii ma duc sa-l verific din ora in ora desi am monitor.Sunt crazy,m-am lamurit
teo
moldoveanca spune:
Gata plec si eu sa-i dau nurofenul si poate dorm si eu pana la urmatoarea doza.Va pup ,noapte buna
teo
Sabina spune:
Teo, un sfat de la o mama incercata, nu prea se doarme cand are copilul febra...se cam sta de veghe.
Da antitermicele asa cum a zis doctorul, ca stie el ce si cum.
Eu personal am invatat sa le alternez, cand nurofen, cand paracetamol (calpol)
RoxaNA, TE PUP TARE, SA STII CA SI MIE MI-A PRINS BINE INTALNEALA CU TINE, CA AM MAI IESIT DIN VARTEJUL DE ZI CU ZI, MA INVART SI NU IESE NIMIC
ooof, am bagat caps, dar intelegeti voi ca nu tip:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Roxali spune:
Esti o mamica grijulie...incet,incet capatand experienta te vei schimba...e bine daca doarme deja in camera lui...cu primul am facut la fel ,dar cumandra nu tine.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
afibebe spune:
buna dimineata,
Cristi s-a trezit de la 5.30.
Acum a adormit din nou, asa ca am timp sa citesc si eu din urma.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
afibebe spune:
Moldoveanca multa sanatate lui Teo.
Cum se simte in dimineata asta?
Roxali
cristi
sunt mare
afibebe spune:
nu stiu daca mai apuc sa postez astazi.
am ft mult de umblat.
va pup si va doresc ozi frumoasa.
cristi
sunt mare
devylla spune:
Deci ciulesc de la munca sa va scriu:D
Si ca tot am inceput cu "deci".....
Deci ghighi e belea mare.Papanasho ce te faci?O sa-ti pape si urechile in juma' de an.
Si vrabiuta dulce ce se da tare tare in uta-uta.Doamne cat de dulce mai e.
Nanuta Andrei e tare tare dulce.Ce blondut s-a facut.A crescut mare si a recuperat impresionant de bine.Se vede ca esti langa el la fiecare pas si ca ii oferi numai dragoste si caldura.:*
Si ca sa inchei tot cu deci...m-am inscris si eu la concursul ala cu miri si mirese....."deci" cand o aparea albumul am sa va rog sa va exprimati opinia
Ciao...fug....am ceva acte de rezolvat...mai revin daca am timp.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
greyeras spune:
Neatza si de la noi!
La cafea nu va invit ca nu le am, mai repede beau o cana cu lapte. Aseara nu am mai intrat ca gaza mea a fost tare maraita, pe la 16 avea 38.6, i-am dat iar sirpoel si inainte e baita avea 37.6, am rasuflat si eu usurata. Daca incerc sa ma uit la ea in gurita e groaznic, plange si strange buzele. Noaptea am cam stat de veghe, chiar daca a fost mai vesela dupa ce a venit tati si s-au jucat un pic. Pe la 3 cand i-am dat laptic am observat ca iar a inceput sa friga si i-am bagat Nurofen. Asa alternez si eu paracetamol cu Nurofen. Acum vad ca nu mai frige. Vad ce si cum si dam o fuga pe la dr cand vine tati.
Luy da am vazut ca ai schimbat poza, dar ma gandesc ca asta e facuta mai de aproape si i se vede si ei fata mai bine. Am vazut si eu vrabiutza ta cum se da ea in leagan.
Moldoveanca am vazut ca voi ati fost la dr nu ti-a zis care ar fi cauza febrei?
Devylla abia astept sa vad pozele din concurs, ma gandeam sa particip si eu, cine stie...
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Am sunat-o pe doctora fetii care ne este si prietena si nu poate sa o vada, a facut varsat de vant. Ne da indicatii prin telefon si poate mergem la cineva recomandat de ea.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)