Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (156)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hello again noi intre timp ne-am dus la urgente.Nu-i mai scadea temperatura cu nimic.Acolol-au pus intr-o camera cu ventilatoare cica sa-i scada temperatura,apoi mi-au spus sa-i dau 10 ml de calpol la 6 ore intercalat cu 2,5 ml la 8 ore.Acum ma gandesc nu e prea mult?Si ce sa fac sa-l trezesc asa de des si sa-i dau siropele?Daca da in diaree de la atatea siropuri?Offf asa sunt de amarata,si voi sigur dormiti ca sa-mi spuneti ce sa fac

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Moldoveanca cum sa nu-l trezesti...sa faci asa cum ti-au spus...sanatate multa

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

moldoveanca, eu nu dorm, dar nu stiu ce sa-ti zic, ca din fericire noi nu am avut de-a face cu febra pana acum. Te cred ca esti tare amarata si speriata, as vrea mult sa-ti pot fi de ajutor intr-un fel
Poate totusi o mai intra Sabina sa te sfatuiasca ori Bee, ele mai erau pasari de noapte si au mai multa experienta.
Multa sanatate va doresc, sa scapati de febra odata !

Ana, intalnirea la Baneasa a plecat de la faptul ca tomasa sta in apropiere si a lansat invitatia catre fetele care au chef de cumparaturi/plimbare pe acolo sa o anunte si pe ea cand ajung, sa se vada. Si uite asa am intrat eu pe fir, ca-s tare dornica de socializare. Ca si pt mine Baneasa e taman in partea cealalta a orasului. Dar daca asta-i singura cale de a o vedea pe tomasa... merg eu si pana acolo !
Oricum, era vorba de o intalnire mai mare in Herastrau... Asta ti-ar fi mai pe plac ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Multumesc Roxali asa am sa fac.Mi-e atat de mila de el.

teo

Mergi la inceput

Luy,pai tu de ce nu dormi iar vrei sa te apuce migrenele?Hai fuguta langa dulcetica ta

teo

Mergi la inceput

Roxali,Sonia doarme in camera ei?

teo

Mergi la inceput

Luy am vazut si vrabiuta.

Ayumi sant superbi gemeni....au crescut foarte bine.

Afibebe si Melania sa fie intr-un ceas bun.

Rox ce bine ca mai iti gasesti timp si ptr cate o intalneala.

poze

Mergi la inceput

Teo te cred ca tie mila de el...de cate ori se imbolnavea juniorul eu eram si mai si...noroc cu buni.
Inca nu are camera ei...ptr ca se trezea des si o mai luam laga mine...a dormit f mult pe pieptul meu....se vede ca avea nevoie de contact.Acum am patutul langa al meu,dar doar primele 3-4 ore dupa e langa mine.
Nu te speria ptr puiut ...organismul lupta in felul asta

poze

Mergi la inceput

Dar acum la al doilea copil te simti mai relaxata?

teo

Mergi la inceput

Eu de cand a venit pe lume Vladut sunt foarte stressata.Plang la cea mai mica bucita a lui,stranut sau altceva.Sincer ma gandesc cu groaza cum as rezist si l ala doilea bebe.Sau poate ca o sa ma linitesc?La tine cum e?

teo

Mergi la inceput