Foarte trista de ziua mea
Raspunsuri - Pagina 5
J G spune:
Am uitat sa-ti trimit si eu o dedicatie... stiu ca o sa-ti placa foarte mult! E o melodie care spune: "mergi inainte!"
http://www.youtube.com/watch?v=rfk_4oCvqZA
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
flower-power spune:
Kulta ,draga ,daca imi permiti ?,"all is in your mind ".Nu conteaza daca ai 60 ,70 ,50 kg,casa cu piscina ,nush ce elicopter in hangar ,conteaza sa fii impacata cu tine si mai ales sa realizezi ca tu esti cea mai importanta in viata ta ,si cei de langa tine .Daca inveti sa te accepti si sa te iubesti asa cum esti ,o sa-ti fie mult mai bine .Am trecut si eu prin stari mai putin ok ,cand m-am simtit dezechilibrata ,m-a ajutat cel mai tare gandirea pozitiva si o ...carte .O sa-ti spui ...o carte ,nici o legatura cu ceea ce experimentez eu .Ei bine ,cartea asta m-a ajutat sa vad lucrurile intr-o alta perspectiva ...
Aaa,si La multi ani !tie si tuturor celor care s-au sarbatorit intre timp .
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
Cartea se numeste "Formula Fericirii" si in ciuda faptului ca suna asa ,cam pompos ,pe mine chiar m-a ajutat .Cred insa, ca pt a putea sa te ajute trb sa fii si pregatit sa primesti ceea ce scrie acolo .Ca daca-ti spui ca sunt doar niste prostii ...Raman la parerea ca tot ceea ce ni se intampla nu e in functie de exterior ,ci de cum percepem noi ,de aceea am spus ca totul e in capul nostru ,e chestie de perceptie .Autorul e P.Corut .Si scuze ca nu am avut timp sa citesc si sa raspund mai devreme .Sper sa va fie de folos.
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
Tot io
Si daca tot suntem la terapie de grup,tatiana 83,impartaseste-ne ,te rog ,regimul sau dieta ta ,cred ca ne-ar fi util sa dam jos cateva kg acum ,inainte de concediu
Mara mami de Tibi-Mares
tatiana83 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120672&whichpage=3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121952&whichpage=4
Mara, nu credeam nici eu ca am sa reusesc...am avut o motivatie puternica...nunta mea.Uite iti pun 2 link-uri unde am mai povestit ce si cum am facut.Asa in 2 cuvinte, in paralel cu dieta tinuta(fara prajeli, fast food...in rest cereale integrale, fructe, legume, supe, lactate degresate, gratar + salata) am facut masaj anticelulitic si vai ce bine arata pielea acum.Ma bucur enorm ca am fost pe faza...adik dupa ce am dat jos 5kg nu imi placea pielea...iar eu sunt pe ideea ca trebuie sa arat bine in costum de baie...nu doar imbracata ...si uite asa am facut 10 sedinte.Am scapat de 14cm la burta, 10 in talie, 6 la picioare, 7,5 la fese....Si in plus am mai luat ceva ajutoare(clarinol, fitomagra...si niste pastile cu ceai verde, iar acum mai beau ceai usor diuretic).
Spor la slabit atunci!!
.....Kulta, cum se mai simte copilul...tu ce mai faci?
Pupici si noapte buna!
flower-power spune:
Bravo ,tatiana ,ai fost motivata si ti-ai propus un target .Asta e ideea ,sa fii convins ca se poate .Multzam de impartasirea experientei
Mara mami de Tibi-Mares