Foarte trista de ziua mea
Raspunsuri - Pagina 4
miflore spune:
LA MULTI ANI Kulta!!! Si Mercedes si Maraki!!!
Sanatate multa puiului, sa-i treaca repede!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
KULTA spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Kulta! Capul sus si incearca sa nu mai fii trista. Uite, ai atitia prieteni care iti ureaza la multi ani! O www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q" target="_blank">dedicatie speciala pentru tine.
Cit despre acea nebunie, trebuie pur si simplu s-o faci, ca daca te gindesti prea mult....
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Pling. E o dedicatie superfaina. Multumesc din suflet.
KULTA spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
Dedicatie speciala pentru Paula www.trilulilu.ro/esprit2fly/a83831c184ee1a" target="_blank">Gotthard-Take It Easy
"Esprit2fly" de pe trilulilu sunt eu. Chiar daca dificultatile si unii oameni m-ar vrea "esprit on the ground", eu ma incapatanez sa raman "esprit2fly". Aici am titulatura "fluturas coconas", chiar daca grijile si altii m-ar vrea "caterpillar" si am semnatura I Want To Break Free
Din categoria "Stiati ca..."
- grijilie stiu sa inoate? De aceea, a nu se incerca inecarea lor in bautura. Nu aduce la nimic.
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
Minunata piesa. Multumesc mult de tot.
Si pling.........si pling.
Anca Vlad spune:
La multi ani KULTA! Hai ca m-ai facut sa rad! Arati ca o "balena" la 60 kg, si mai ai si doi copii.... Eu am cam 55, e drept, dar doar 1,60 inaltime. Nu ma consider slaba, dar nici grasa... numai bine...insa ieri o colega mi-a spus ca sunt "femeia snur"!!Asa ca...daca te simti "balena" schimba oglina! E o problema de perceptie eronata! Si sa stii ca e la fel de rau sa crezi asta... ca si cum ai fi!
MULTI ANI!!!!
rrox3 spune:
Kulta la multi ani!!
In fiecare an de ziua ta aniversezi ca existi Nu e moment de bilant, nu trebuie sa bifezi ce ai facut bine si sa te deprime ce ai facut mai putin bine. Te bucuri ca esti pe lume
Multa sanatate baietelului tau! Tin pumnii sa fie bine!
Si fii serioasa cu balena... pai eu am slabit 20 kile sa ajung la 60 si toata lumea ma lauda ca-s slaba
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
KULTA spune:
Va multumesc mult. Sebu are probleme respiratorii, a fost tinut la aburi reci prin care i s-au administrat medicamente pentru dilatarea cailor respiratorii. Sper ca nu va trebui sa mergem la urgente la noapte. NU MI-A DAT DECIT PANADOL SA II DAU SI IN PLUS ACEL INHALATOR.
Va multumesc inca o data ca ati fost alaturi de mine. Sunt rupta de oboseala dar toate trec.
Va pup
mstef spune:
La multi ani Kulta! Sa fie bine micutul si apoi vei deveni si tu fericita! Te inteleg, si eu in preajma zilei mele sunt trista.Dar nu stiu de ce. Mi-as dori poate ca de ziua mea, cei dragi sa-mi faca surprize, nu sa-mi bat eu capul cu ce trebuie sa pregatesc, pe cine sa chem..."sa dau de baut", cum se obisnuieste la noi.
tatiana83 spune:
Am citit toate cele 4 pg cu urari si chiar daca am trecut de 12 noaptea, iti urez si eu LA MULTI ANI Kulta si multa sanatate copilului!!!
Sigur nu esti grasa la 60 de kg!!!iar daca vrei sa mai scapi de cativa cm te sfatuiesc sa faci niste sedinte de masaj anticelulitic...pe mine m-a ajutat enorm...sunt dupa 6 luni de la nastere mai slaba ca inainte!!!Am scapt de 14cm la burta, 10 in talie, 7 fese si vreo 6 la picioare!!Nu iti ocupa mult timp, vine maseuza acasa...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120672&whichpage=3
Succes!