Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Angellique,noi avem interdictie la .Ne e dor f tare unul de celalalt si rezistam cu greu,dar n-avem ce face..dr mea mi-a zis de la prima vizita..no sex!macar pana trece primul trim si apoi mai vedem.
Nu stiu daca e normal sa te doara,dar eu zic ca nu e normal.Atata timp cat te doare e evident ca nu-ti face placere,so vbeste cu sotul tau si sunt sigura ca te va intelege..Niciunui barbat nu-i place sa faca dragoste cu iubita lui stiind ca acesteia nu-i face placere,ba dimpotriva o doare..

POZE
my baby
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Angelique-nu stiu sa iti raspund ca noi nu am facut deloc...

10+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

M-a inteles imediat, nu e asta problema,m-am ingrijorat decat pt ca nu am stiut daca e normal sa doara.In fine,nu vom mai incerca.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Angelique-eu zic sa asteptati pana la urmatorul control si sa vorbesti cu doctorita...

10+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by Leditia
..eu probabil as urla la el sa nu ma mai intrebe "ce sa fac pt tine",probabil orice o sa ma enerveze..

hahahaa, asa, asa si eu
Angellique, eu zic invers, adica daca mai incercati poate o sa fie mai bine . daca nu aveti restrictie of corz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Restrictii n-aveam...dar saptamana trecuta am ajuns la urgenta cu durerile mele de burta.Nu stiu daca era paranoia sau altceva,dar m-au durut ovarele ff tare.Eu am la dosar si o anexita bilaterala,tratata in trecut.Iar ieri,dupa ce am incercat sa facem,am avut sageti toata-ziua.Asa ca mai bine fara.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Haideti ca m-am invrednicit si am pus si eu niste poze cu Tudor. Pe bicicleta aia de copii mari pare mai mare decat e in realitate.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.20059+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Salut, Roxana!

Si mersi de raspuns (ce mult s-a scris in ultimele 2 ore!!!!)

Sa stii ca habar n-am ce DPN sa-ti spun...stiu numai ca data ultimei menstruatii e 8.04.2008...In rest, am calculat eu ceva pe calendar, dar cam atat. Si nenea doctorul n-am mai apucat sa-mi spuna ce si cum. Mi-a spus numai ca moshmondelul are 7 saptamani si 160b/min. Dar promit sa-l intreb data viitoare, mai exact pe 25 iunie.

Spor la lucru tuturor si multa sanatate bebeilor, mamicilor si taticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Haideti ca m-am invrednicit si am pus si eu niste poze cu Tudor. Pe bicicleta aia de copii mari pare mai mare decat e in realitate.

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor

andreea,sa-ti traiasca!E dulce foc.Btw,are niste ochi superbi.Sunt cumva negrii?(sau nu vad eu bine,ca mie asa-mi par)

POZE
my baby
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Leditia

quote:
Originally posted by andre_ea

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor

andreea,sa-ti traiasca!E dulce foc.Btw,are niste ochi superbi.Sunt cumva negrii?(sau nu vad eu bine,ca mie asa-mi par)

POZE
my baby
9+

Ochii sunt caprui. Si vad eu si putin verde prin ei.

Delu Prichindelu'
BB2
Tudor

Mergi la inceput