Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
Michelle81 spune:
Iris2003-vai ce poze frumoaseeeee!!!!!
Flowerbee-nu te scuza doar si eu scriu aici si cand mi rau de nu mai pot,cine ma suporta bine cine nu,nu dar sunt sigura ca fetele ne inteleg!imi pare rau ca te simti asa rau.eu azi am reusit o felie de paine in toast si niste cirese sa mananc dar mi.e in continuare tare greata chiar daca am luat pastiluta.ieri parca am fost putin mai bine si ma gandeam ca gata incep sa se linsiteasca greturile insa iata ca nu e asa...dar hai ca nu mai avem mult si trec!
Am vazut ca intrebati daca taticii vor fii prezenti la nastere.al meu DAAAA!!a fost si va fi cu mine la fiecare control deci si la nastere nici nu cred ca ar accepta sa nu fie prezent!
10+
Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
Michelle81 spune:
Roaxanaz-si mie imi place mancarea chinezeasca insa de cand am ramas gravida nu am mancat ca nu am putut de la ![]()
![]()
10+
Doamne ajuta!
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Iris2002quote:
Originally posted by andre_ea
Ia uitati ce semnatura mi-am tras!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.20059+
Delu Prichindelu'
BB2
Ce faina poza de la echo...
Si am citit si perlutele baietelului tau, dar poze cu el nu ai?
Nu-s in petit, zau....
Iris
. Poze cu Tudor o sa pun mai pe seara. Doar cateva. Ce mi-a placut fetita ta! E o scumpa si o frumoasa! Sa fie sanatoasa si norocoasa! Si m-a impresionat si ca tati a fost la Cheile Bicazului.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
9+Delu Prichindelu'
BB2
Michelle81 spune:
Pe mine ma dau lacrimile(hormonii astia)...Cat de mult mi-am dorit sa ajung sa scriu despre greturi si despre sarcina...cat de convinsa eram ca nu mai raman gravida,ca nu mai rezist,cate lacrimi am varsat pana aici iar acum cu ajutorul lui Dumnezeu am ramas
si bebika meu are 10 sapt si 3 zile...Cateodata imi vine greu sa cred ca EU SUNT GRAVIDA...Scuzati-ma...sunt cam melancolica astazi!
10+
Doamne ajuta!
roxanaz spune:
Michelle, mai incearca sa mai rontai ceva, eventual niste biscuiti sarati si sa bei niste sprite sau alta bautura acidulata. s-ar putea sa te mai linistesti.
Iris, da, majoritatea gravidelor sunt frumoase. cel putin cele pe care le stiu eu
eu am fost gravida model data trecuta... dar acum plec cu vreo 5kg in plus deja [sniffsniff] - madrid-ul e de vina!! (haha ma consolez eu
)
nici eu nu il vreau pe barbatul meu la nastere, sunt destul de stapana pe mine, nici data trecuta nu a fost. el e mai sensibilos asa ![]()
cristi_2003 spune:
michelle - e normal sa treci prin toate starile astea cred, ca fiecare copil si sarcina e o minune, si uite ca noi am primit minunile astea.
9+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Iris2002 spune:
Cristi_2003, cum sa nu pastrezi taticul daca participa la nastere????![]()
Dimpotriva, eu cred ca e extraordinar pentru relatia lui cu bebe sa participe la nastere, la urma urmei cele 9 luni nu pot sa simta si ei ce simtim noi si pierd oricum o gramada de senzatii si sentimente...
Evident we agree to disagree
... pentru relatia noastra participarea lui la nastere a avut doar efecte pozitive, si mi-a spus ca nu m-a vazut mai frumoasa si mai curajoasa niciodata!!!! (exact, transpirata, fara make-up si gemind, asa eram)Daca un barbat e influentat negativ de momentul deosebit cind se naste puiul mic, ce va face cind/daca vei fi la un moment dat bolnava si vei avea nevoie de ajutorul lui complet? Imi pare rau sa o spun, dar in viata nu vom ramane mereu tinere si frumoase, si cu buzele fragede, vorba lui Dan Petrescu....
Michelle, si al meu e la fel, mai mult, la un moment dat a inchiriat un aparat Doppler (cred ca pe la 19-20 saptamini) si asculta in fiecare seara bataile de inimioara ale fetitei, ii vorbea, ii citea povesti si ii cinta... eu nu aveam voie sa spun nici un cuvint, ca era timpul de tati-fetita... la fel de cind e fetita au ei doi o zi pe saptamina, joia, cind e doar ziua lor, papadag(ziua de tati) si spune ca e ziua lui de incarcare de energie si de fericire (deci nu zilele de weekend cind e si nevasta acasa, stau acu` sa ma gindesc). BTW duminica e ziua tatalui si trebuie sa cumpar un cadou din partea Francescai....
Andre_ea, multam de complimente... apropo de Cheile Bicazului, in primavara asta am fost si acolo si la Piatra Neamt (oras superb, am familie acolo), la manastiri la Varatec, ne-am intors pe la Borsec, ce mai, a fost o vacanta superba... Sotul meu e indragostit si de Romania, nu doar de o romanca, si locurile lui preferate de vacanta sunt Romania si Statele Unite... de altfel nu s-a intimplat o singura data de cind sunt aici sa fi mers in Romania fara el, nu ar accepta asa ceva, suntem o unitate si am mare mare noroc ca nu ma iubeste doar pe mine ci si pe ai mei si in general tara mea. Am fost cu el si in Maramures, in Oradea, la Sibiu, Brasov, Sinaia, Tirgu-Mures.
Leditia spune:
Noi am discutat si el n-ar prea vrea sa fie langa mine ca nu ar sti ce sa-mi mai faca cand m-ar vedea cu dureri..eu probabil as urla la el sa nu ma mai intrebe "ce sa fac pt tine",probabil orice o sa ma enerveze..din pacate reactionez urat la durere,asa ca prefer sa stau acolo in durerea mea..si gata.Plus ca n-as vrea sa i se faca rau pe acolo daca ma vede plina de sange,sau mai stiu eu..Nu stii niciodata cum reactioneaza cineva decat atunci cand se afla in fata faptului implinit![]()
oricum pana atunci mai este destul si a zis ca poate sa se razgandeasca..la fel si eu,desi eu stiu clar ca fac urat cand ma doare ceva si daca nu ma lasa in pace(efectiv nu suport sa ma streseze..cu ce sa fac baby pt tine,te mai doare...iti fac un ceai,vrei nush ce..ok,stiu ca e de admirat,ca-i pasa,dar in momentele alea nu mai sun t eu si prefer sa stau singura intr-un colt si sa ma vait singura)Imi place totusi ca acum pupa burtica,ca vbeste cu bb..ca atunci cand ma inteapa prin burtica isi pune mana acolo si vbeste cu bb si pe mine ma lasa durerea..
POZE
my baby
9+ 
cristi_2003 spune:
mai, de venit la contoale vine de fiecare data cu mine si se implica. da altfel e sensibilos tare, ca ii zicea la doctopr ca daca ma vede suparata ca nu am simptome sau ceva el ce sa imi faca, ca nu stie... si si el m-a rugat de acuma sa nu ii cer sa stea la nastere ca nu crede ca rezista. daca asa e omul ce sa fac. decat sa lesine sau ceva pe acolo si sa se ocupe doctorii de el, mai bine doar de mine.
faza cu pastratul era asa ca m-am distrat odata ca intr-un film doctorul ii zicea taticului inainte de nastere sa nu se impresioneze, ca avusese pacienti care dupa aceea ramasesera impo... si sa nu cumva sa-i faca asa ceva
eu am tinut minte faza asta - chiar daca nu cred ca ar fi validata de vreun medic.
9+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Angellique spune:
Fetelor voi aveti dureri in timp ce
?Pe mine ma doare destul de tare si am renuntat la a mai face.Dar e normal sa doara?
10+