Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Buna burticilor!

Dupa parerea mea, nu intamplator femeia este cea care da viata si naste, au si barbatii meritele lor, dar in materie de rezistenta la durere si stres, ii luam pe departe. Eu nu sunt fricoasa la doctor si am avut parte de niste operatii destul de provocatoare la viata mea, iar el este de-a dreptul timorat de varianta unui consult. Nici eu nu vreau ca barbatul meu sa ma asiste la nastere, pt ca nu rezista, se consuma mult prea mult, nu isi poate pastra sangele rece si mai rau ma agita, decat sa ma linisteasca. Cand am avut examenul auto, eu n-aveam nimic iar pe el il luase politistul la ochi de agitat ce era Si se pierde rau...ieri spre exemplu, era cat pe ce sa darame usa de la intrare, pt ca eu n-am putut sa-i deschid imediat iar el ma si vedea cazuta pe jos, fara cunostinta! Am ras de m-am prapadit si a trebuit sa-i explic ca eu sunt insarcinata, nu bolnava...

Deci, va trimit un text frumos despre femei si va rog sa nu plangeti, ca altul nu va mai dau

De ce plangi?
- Pentru ca sint femeie ! - raspunde mamica.
- Nu inteleg ... - zice micutul.
Mamica il imbratiseaza si spune :
- Si n-ai sa intelegi niciodata .....
Mai tirziu, copilul isi intreaba tatal :
- De ce plinge mamica ?
- Nu stiu nici eu ! Toate femeile pling fara motiv ! - a fost tot ce i-a putut spune taticul.
Devenit adult, il intreaba pe Dumnezeu :
- Doamne, de ce pling femeile asa de usor ?
- Cind am facut femeia, ea trebuia sa fie o fiinta deosebita. I-am facut umerii destul de puternici ca sa poarte pe ei toata greutatea acestei lumi si destul de moi ca sa fie confortabili.
I-am dat forta de a da viata si cea de a accepta respingerea cu care o trateaza adesea proprii copii.
Forta de a avea grija de familie in pofida bolilor si oboselii.
I-am dat sensibilitatea de a-si iubi copiii cu o dragoste neconditionata, chiar si atunci cind ei o ranesc cumplit.
I-am dat forta care-i permite sa continue cind toata lumea abandoneaza
I-am dat forta de a-si suporta barbatul in caderile sale si de a-i ramine alaturi cu aceeasi tarie. Si, in fine, i-am dat lacrimi sa plinga atunci cind simte nevoia.
Vezi, fiule, frumusetea unei femei nu sta in vesmintele pe care le poarta, nici in chipul ei, nici in coafura. Frumusetea unei femei sta in ochii ei. Aceasta e poarta catre inima ei - locul unde se adaposteste dragostea.
Si adesea lacrimile ei sint cele prin care poti sa-i zaresti inima.

Bine ati venit noile burtici!!

Catalina

11+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Foarte frumos BillyBilliy.M-a impresionat tare

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

andreea oricum ar fi sunt frumosi..mie imi par negri in una din pozele in care e pe bicicleta.

Iubitul meu are ochii caprui inchis,negrii..depinde de vreme,ai mei sunt caprui cu tenta verzuie mai ales cand plang(am obs ca atunci cand plang capata o tenta de verde).Si mi-as dori ca bb sa aiba ochii lui si parul lui negru si ondulat..si pielea lui,ca mami e tare sensibiloasa la piele..vara nu ma bronzez,de aia nici nu stau la soare,cremele-s greu de gasit ca daca ma dau cu una si nu-mi prieste ma umplu de bubite..si tot asa.Acum m-am pus singura pe ganduri..si de la mine ce-o sa ia?
Am inteles ca fetitele de obicei seamana mai mult cu tatii si baietii cu mamele..asa e?sau e doar un mit?

POZE
my baby
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

BillyBilly, cum sa nu plangem? Mie mi-au dat lacrimile instant si m-am emotionat teribil. Asa este. Cand am citit, m-am gandit imediat la mama mea si apoi in general, la mame. Si m-a lovit apoi ideea ca si eu sunt mama...in devenire. Va dati seama ce minune traim noi?

Michelle, te inteleg, si mie imi era greu sa ma vad mamica si imi doream tare mult iar acum imi vine sa strig in gura mare ce comoara am in burta!!!!

Bee6+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Intr-adevar, foarte frumos mesajul, BillyBilly.

In ceea ce priveste cine cu cine seamana, si au am auzit ca fetitele seamana cu tatii si baieteii cu mamicile. Mie mi-ar placea sa aiba ochii mei si pielea taticului....mmm, si daca e fetita, sa aiba nasul meu. Daca e baietel, nasul lui tatane-su...etc.etc. As putea scrie o nuvela pe tema asta asa ca mai bine ma opresc.

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

quote:
Originally posted by Iris2002

Naty, ce frumoasa fetita ai, ce par bogat are! (da, sunt un pic geloasa, noi suntem familie cu par mai putin, hahaha)

Multumesc, dar sa sti ca nu are parul chiar des, din contra, mie mi se pare ca e rar si ma oftic fiindca eu si ta-su il avem des. Ea insa il are ondulat si de asta pare mai bogat.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 8+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Fetelor, am varsat azi de 2 ori, o data dimineata cabd imi luam pastilele si o data acum cca o ora cand am aruncat ceva la gunoi, adica nu ma mai dor sanii dar in schimb mi-e greataoare bebele meu este binecaci tare teama imi este de na nervii de acum 2 zile in care am plans de nu mai puteam respira...scuze va plictisesc aiurea
9sDoamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Eu stiu sigur ca al meu sot n-o sa fie de fata! O singura data a trebuit sa vina cu mine la spital si atunci cand am iesit din cabinet nu l-am mai gasit in sala de asteptare, ci afara, alb ca varu', incercand sa ia aer. Ce-i drept eram la urgente si a venit dupa ce am intrat eu un nene in scaun cu rotile care avea osul piciorului fixat cu niste tije vizibile. da' daca de la asta i s-a facut rau, cum as putea sa pretind ca poate sa stea langa mine in momentele acelea???

10+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Tuchi, nu ne plictisesti, vorba lui Cristi si a lui Michelle, de aia suntem aici, sa ne sprijinim reciproc. Iubita, faptul ca ai dat la bobocei este un semn clar ca HCG-ul este acolo si isi face treaba si ca bebe e bine. Hai, linisteste-te!

Eu sunt nitelus mai bine. Am reusit sa mananc putin orez si niste carnita de pui si parca vad viata altfel.

Ma ingrijoreaza IrinaC, ce o fi cu ea? De ce nu a mai intrat oare?

Bee6+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

boon, veni copchilu din excursie, murdar, fara sapca si fara dinozaur . cica sapca e la gradi, dinozauru... o fi prin padure . mai vad eu ce a fost dupa ce ajung acasa.
Roxie24rop, daca UM este 8.04 atunci DPN este cam 12.01, se potriveste cu varsta embrionului de 7s si a sarcinii de 9s.
tuchi io zic ca daca vomiti e de bine glumesc...dar dupa cum vezi simptomele apar si dispar si nu prea sunt doua persoane la fel.
RalucaAlexa hihihi, cam asa-s toti barbatii (no offence ptr ceimai curajosi, dar sunt tare putini )
Andre_ea e un dulce Tudor!!! si ce viteaz e pe bicicleta, bravo lui!!!
Ledi e chiar un mit, iti caut o poza cu Patrick, e clona lu' ta-su , eu am fost mama purtatoare

Mergi la inceput