Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

EMA va dorim o plimbare placuta.Nu stiu daca ti-am spus sau nu dar imi place mult prenumele pe care l-ai ales pentru ingerasul tau.Pupici.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Salutari tuturor. Imi cer mii de scuze ca intru asa direct in discutie dar nu apuc sa citesc decat asa pe sarite si nu apuc niciodat sa raspund. Ce am proaspat in memorie e scumpa de Vanessa care ii canta fratiorului (o de o mie de ori) si de Ceska si problemele pe care le are cu sotul - imi pare tare rau cand aud astfel de lucruri, dar sper si eu, ca si Stancutza, ca e doar o problema de adaptare si ca totul se va rezolva.
In rest va pe toate si pe clopotei.
Vorbeati la un moment dat despre efectele pe care le au fructele si legumele asupra scaunului bebelusului. Era chiar o lista intreaga, dar atunci nu m-am gandit sa-mi salvez. Va rog tare mult daca se mai poate posta o data.
Referitor la pireul de fructe, voi cum il faceti? Din fructe crude sau fierte/coapte? Cred ca e o intrebare stupida dar chiar nu stiu...
Va multumesc mult si va pup

de Razvan Gabriel
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Raca, cred ca aceasta e lista:
Sucuri:
Morcovi - Intareste
Caise - Normalizeaza
Mere - Inmoaie
Banane- Normalizeaza
Pere - Inmoaie
Piersici si ananas - Inmoaie

Piureuri de fructe
Piersici - Inmoaie
Caise - Inmoaie
Pere - Inmoaie
Morcovi si mere - Intareste
Mere, banane si piersici - Inmoaie
Caise si banane - Normalizeaza

Legume
Morcovi cu cartofi - Intareste
Morcovi - Intareste
Crema de spanac cu cartofi - Inmoaie
Dovleac cu cartofi - Normalizeaza

Cu piureul...si eu am aceeasi intrebare, oricat de stupida pare: de ex piureul de mar se face din mar crud, sau copt/ fiert? Dar cel de morcovi? La alte legume e clar: conopida, mazare, cartofi, dar marul si morcovul imi creeaza dileme :-))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Stancutza multumesc. Da, asta e lista pe care o cautam.

de Razvan Gabriel (29.01.2008)
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetelor!!

Angi, l-am vazut pe pupi la masa, e un dragut, cand ne mai vedem 'live'?
si pt., noi tot 'in padurea cu alune' e de baza, calmeaza orice draci (mai putin de foame si sete). azi in masina n-am avut succesul obisnuit cu Metallica, asa ca da-i si canta, mami... da' n-a vrut sa cat tare, aadormit la a 5-a strofa improvizata pe linia muzicala, ca deja ma plictisisem eu de versurile alea... imi spunea sor-mea ca cantecul pe care i-l canti tu de cand e mic il linisteste si la 4 ani (pe probatelea la ea...)

Ceska, imi pare tare rau sa aud ca aveti probleme, dar nu dispera si nu te baza doar pe Benji, sunt sigura ca ai si tu resurse, sa stii ca pe el il afecteaza daca se simte singurul tau sprijin.

apropo de frati, gelozii si prietenii, inchipuiti-va ca sora lui Serban sta si troneaza pe canapea uitandu-se la televizor, asta mic pe paturica de joaca pe jos, eu ma duc sa fac pipi sau alta urgenta, iar ea ar fi in stare sa-l lasa sa se invineteasca de plans si nu misca un muschi, macar sa vorbeasca cu el. o data am coborat sa ma intalnesc cu contabila, pana am semnat toate alea, pana am facut schimbul de acte, cand am ajuns sus asta mic era crizat tot, rosu ca racu si plin de lacrimi. poate la 4 ani te astepti la niste chestii, da' la 18 ani e chiar... si stiti de ce face asa? ca sa ma pedepseasca pe mine, ca am vrut sa fac copil inainte sa plece ea de acasa, am facut copil, sa-mi fie de bine, sa am grija de el. daca o roaga tat-su, face cate ceva, mai sta si numai cu el acasa, eu nu-i cer nimic, asa ca il lasa in plata lui.
asa ca bucurati-va de soacre, zic eu de colo...

m-am apucat si eu sa citesc de diversificare, mai avem o luna pana atunci, nu ma grabesc, da' ma informez...

si m-am hotarat sa-mi iau o 'tanti', o sa vorbesc cu o matusa, sa vad daca poate veni dupa-masa sa ma ajute. dupa ce o sa ne diversificam o sa pot fi si eu mai mobila, si atunci e chiar ok sa vina. plus ca o sa plece in 4x4 si va fi nevoie de cineva care sa stranga in urma sor-sii, iar eu nu voi fi aceea!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Ema,Natalia pt raspunsuri.Eco la picioruse i-am facut si e ok.Ema are ochii caprui ca ta-su :( (eu tot caprui dar mai inchis),soacramea zice ca sunt albastrii :)).Asa se vad in poze sau in videoclip cred- verzi.Pup.

Fetele cu diversificarea cum va dati seama cate gr papa?Aveti cantar de bucatarie?Eu am inceput acum vreo luna dar inca nu si-a scos nici o masa de lapte.II dau crema de supa pe la pranz (un capacel de la biberon si nici pe ala nu-l papa tot deseori) si cerelac de la Nestle cu orez seara.Din asta papa cam 20-30 ml.II dau numai cu lingurita.Completez cu alaptatul.

Ceska imi pare rau ca si tu ai probleme.

Pupici.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Fetelor multumim mult pentru urari si uram si noi la multi ani pentru
MARIA, DAVID, MIHNEA, DARIA MARIA SI EDUARD CRISTIAN, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

ELLENUTA sper ca esti mai bine azi .

Ema
mai nou asa ne place sa dormim.

Angi
noi mancam in functie de cat avem chef nu in fiecare zi la fel intre 75 si 200 de gr si marul si piureul de legume. Dar cred ca depinde de starea lor din acea zi, azi noi am mancat f bine cam 150 mar si 130 piere de legume.

Va pupam si va dorim o zi racoroasa, noi ne pregatim sa iesim afara.

cum creste
Poze David
Poze Botez
Carmen mami de David Alexandru (11.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Danonique,
inca beau cafea sa ma tin pe picioare, mersi ca v-ati facut griji pt mine!
Stancutza,
m-ai emotionat cu mesajul tau, sa dau iar in plans! Vreau sa cred ca l-a dat doar peste cap venirea pe lume a lui Benji. ..dar de ce nu e asta o experienta unica? A fost de fata la nastere, vede cum creste, cat de scump e, ca are un fiu ...Am avut rabdare (ati mai prins iesiri de ale mele impotriva sotului aici dar erau blande in fapt in fata lui) am discutat in ultimele zile, am vb cred singura cu un perete prin care nu pot sa trec. Zice ca ma iubeste si pe mine si pe copil dar NU vad sa o arate... Eu una pt familia mea trec prin foc, inot sapte oceane, ma lupt cu toti numai sa ne fie bine....Ce poate fi asa de greu??? Sa imi dea o mana de ajutor din cand in cand ca sa isi stie sotia mai putin frustrata de treburi casnice, sa stea cu fiul lui pt care va fi un model in viata si pe care are sa il invete o gramada de chestii noi si frumoase....Avem tot ce ne trebuie si pt restul vom munci...avem conditii sa fim fericiti. O familie mica modesta dar fericita!!!! NU e prea mult ce vreau pt noi, NU e imposibil ce cer!!!! Numai ca singura nu am cum sa le fac pe toate!!!!! In plus sa ma enervez, sa ma consum pt neimplicarea lui....copilului vreau sa ii ofer o copilarie fericita, intr-o familie intacta daca se poate, sa nu port mereu o masca in fata lui(pt ca va simti acum sau mai incolo ca sunt nefericita) si a lumii.....Eu stiu sa lupt dar trebuie sa vad ca am pt ce si nu vad cum ma incurajeaza el sa lupt pt noi ca familie....
Ma bucur atata ca exista de ex pt Mikibaby un Timo, si eu simt cumva ca intr-un colt de inima il mai iubesc pe Tobias, ca nu pot fara el dar ca o floare neudata ce se usuca o sa creasca si peste coltul asta de inima iarba si balarii....si nu vreau asta inca..... oare???

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

sunt borcanele de morcovei tineri,asa le spune

apoi...

ca si cantitate ,masor totul dupa un borcanel de 125 de la hipp

merele le servim crude sau coapte iar pireul de morcovi ,sunt morcovii fierti in supa

CESKA imi pare atata de rau ca treci prin astea dar NU ESTI SINGURAA MAMICO,cred ca ai citit si ai vazut ca toate aproape avem de furca cu sotiorii,incearca sa te aduni si poate nu e chiar asa de rau,nu stiu ce sa zic,D-ne,sper sa fie oboseala prea multa acumulata,si defapt nu o probl reala in cuplul vostru.....sper,acum tu stii,citeste ultimele cap si vezi cate ne vaitam de neimplicare,din te miri ce motive dar nu cred ca e asa grav la nimeni ,ma rog pt asta pt ca vreau sa cred ca clopoteii nostrii or sa aiba parte de copilarii fericite in fam lor

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

David,
Maria,
Mihnea,