Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by ramonab

Fetelor o [b]intrebare intrebatoare
: e voie sa ii dau san imediat dupa ce i-am dat pireu de fructe? Am amestecat o jumatate de piersica cu jumatate de mar si un pi cde morcov ca am zis ca ii dau cu o ora inainte de masa dar el tot doarme de la 12.30 si imediat e ora mesei si nu as arunca pireutu.

Fara nici o frica. Asa se si recomanda sa se inceapa diversificarea. cateva lingurite de papa solida si apoi san. Si in fiecare zi cate o lingurita in plus pana isi scoate respectiva masa de lapte.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare zuzulici!

Am intrat din nou dupa 100 de ani de absenta ...ufff cum as putea eu sa intru mai des???ca mi-e tare dor de voi...

Darene - si Stefanitza are cutele inegale - ea a avut o usoara displazie la solduletzul stg datorita malpozitiei intrauterine, dar s-a corectat intr-o luna de purtat 2 pampersi. eu zic ca e util un eco si un control la ortoped sa stai linistita nu de alta

Ange - super scump Pupi cu prima lui masa :) si da, dupa cum spuneau fetele - diversificare =linguritza; poti incerca sticla cu linguritza - nu de la Chicco ca nu o mai produc, dar m-au lamurit la targ omuletii de acolo ca e un produs similar la Nuby comercializat in Cora si Carrefour.Pe mine m-a ajutat enorm la diversificare.

Stoisor - mare atentie - si eu era sa o innec pe Ana la una din primele mese...de fapt i-am dat sa molfaie dim piersica mea si a muscat fata neasteptat o bucata care i s-a oprit in gat...facea asa de urat ca nici nu m-am prins ce are...noroc ca era tata langa mine si mi-a intors-o cu capul in jos si i-a dat una dupa ceafa...ca io si tac-su ne uitam ca vitele blocati...ufff ca nici nu-mi place sa-mi amintesc...

Ramona - mie dr mi-a zis ca dupa fiecare masa diversificata sa-i dau san...asa i-am dat si Anei si a fost ok.

Stancutz - ne primiti si pe noi in clubul sportivilor in cada? si eu arat de parca as fi iesit de la dush, fara exagerare, uda din cap pana in picioare

Ven - sef de sef - sa-l pupe mama si suza lui mare cat fatza By the way - ai vazut ca a mai aparut o bebelusha nascuta in aceeasi zi cu ai nostri? Paula de Rodica - WELCOME !!!

AOLEUUUUUUUUU Elenutzo - eu as lua-o pe ulei cu programul tau...dar nu toate soacrele sunt la fel...ce-i drept ...si nu toate norele la fel de nebune ca mine

Noi, bine - suntem iar la mama ca tati e iar plecat in delegatie si sapt viitoare mergem in vacanta -URAAAAAAAAA !!! Zic eu URA da-s stresata de nu mai pot cum va fi drumul, cum ma descurc acolo cu fetele...in fine sunt optimista si va spun impresii cand ne intoarcem ; mergem in Grecia in Vourvourou - Sithonia.

Fetele mamei sunt bine, cresc si sunt tare dragutze; lasand la o parte ca Stefanitza imi face si ea scandal intr-una ca vrea sa fie distrata intr-una si ca face figuri la mancare - fetele care au aceeasi pb - mie dr mi-a zis ca fac asa din cauza caldurii si sug mai des la 1,5 - 2 ore cate putin 3-4 min...

Am ramas datoare cu niste poze si iar nu le pot pune ca mi-s pe desktopu' de acasa, dar le pun cu prima ocazie.
Hai ca va pup - am scris un roman...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by NataliaS

Noi, bine - suntem iar la mama ca tati e iar plecat in delegatie si sapt viitoare mergem in vacanta -URAAAAAAAAA !!! Zic eu URA da-s stresata de nu mai pot cum va fi drumul, cum ma descurc acolo cu fetele...in fine sunt optimista si va spun impresii cand ne intoarcem ; mergem in Grecia in Vourvourou - Sithonia.

Excelent. Au fost nasii mei acolo. Mi-au povestit numai de bine si am vazut poze. E superb. Si se pare ca e un loc potrivit pt. familii cu copii.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Angi,
mersi ca intrebi. Nu cred ca pot vb aici, e mult de povestit, e f personal ce ni se intampla ca familie, nu stiu nici ai mei de acasa, doar sora mea (nasa lui Beji-daca nu pica de tot botezul in RO). Doare, plang mult, imi fac griji, daca Benji nu era deja pe bibe pierdeam sigur laptele, nu dorm, nu mananc.
Am mai citit de fete cu probleme (Lala20 cu sotul, Ellenuta cu sot si soacra) DAR ma bucur sa aud de tati dedicati familiei, familii fericite.....iar ma ia cu plans...toata fericirea mea e Benji, oare trebuie sa imi fie destul?????????

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Sa va povestesc ce bucurie mare mi-a facut Vanessa azi.Albert plangea si nu reuseam sa-l linistesc.Mancase de o ora cam trei sferturi dintr-un borcanel Hipp si nu i-am mai dat lapte in completare ca de fiecare data nu mai vroia.Am zis ca vrea lapte si l-am lasat sa merg sa ii pregatesc un biberon.Vanessa l-a auzit plangand si a venit sa vada de ce plange.Cand a vazut ca nu sunt langa el a inceput sa-l mangaie si sa-i spuna "nu mai pange" si vazand ca nu se calmeaza a inceput sa ii cante si apoi ca ii spuna o poveste in limba ei.Cel mic s-a linistit.Imi venea s-o mananc de draga ce imi era.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

CESKA imi pare rau ca ai probleme.Noi am tot intrebat pe aici de tine si chiar ma gandeam ca poate esti in drum spre Romania.Sper sa se rezolve totul si sa nu mai fi suparata.Pupici!

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by ceska777

Angi,
mersi ca intrebi. Nu cred ca pot vb aici, e mult de povestit, e f personal ce ni se intampla ca familie, nu stiu nici ai mei de acasa, doar sora mea (nasa lui Beji-daca nu pica de tot botezul in RO). Doare, plang mult, imi fac griji, daca Benji nu era deja pe bibe pierdeam sigur laptele, nu dorm, nu mananc.
Am mai citit de fete cu probleme (Lala20 cu sotul, Ellenuta cu sot si soacra) DAR ma bucur sa aud de tati dedicati familiei, familii fericite.....iar ma ia cu plans...toata fericirea mea e Benji, oare trebuie sa imi fie destul?????????

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)

Ceska, asa e, il ai pe Benji, dar eu nu cred ca trebuie sa il excluzi pe sot din ecuatie. Sa iti spun cum vad eu: sotul tau e (pare din poze) un om bun, dar (din povestirile tale) e un comod, ca majoritatea populatiei masculine. Si, intr-o zi, viata lui a fost bulversata de venirea pe lume a unei fiinte adorabile, care insa necesita mai multa atentie decat sunt ei capabili sa ofere. Si atunci, ca sa se apere de aceasta intruziune, parca se prostesc. Isi amintesc de obiceiuri vechi (jocuri la calc, iesiri cu prietenii etc), se agata de ele ca de ultima insula de libertate personala, dorm cat prind chiar daca noi robotim cu ochii scosi etc. De ex., de cand s-a nascut Sofia, sotul meu e obosit mai tot timpul, desi eu sunt cea care doarme sase ore pe noapte, care se scoala la 6 si se culca la 12, care produce laptic, sta cu bebita toata ziua si eu acumulez emotii negative si frustrari. Dar, asa sunt ei: comozi si obositi. Solutia: o discutie deschisa, dar prietenoasa, fara acuze. In masura posibilului, sa il implici in ritualurile zilnice, poate chiar cu program, uite ma ajuti cu bibele de la 7 si de la 8 incolo nu mai am treaba cu tine etc.

Daca cumva e o alta problema, ma ierti ca am venit cu sfaturi nepotrivite. Eu sper sa fie doar aceasta problema de adaptare. Nici noi nu am depasit-o, in plus din cauza oboselii acumulate devin irascibila, imi cicalesc barbatul si asta nu foloseste la nimic, dimpotriva... Da Doamne sa ii aduca pe calea cea buna!!!

, te rog eu nu mai fii suparata, Benji mic si scump are nevoie de o mama senina! Si te rog nu renunta la botezul in Ro, eu cred ca ai regreta mult ca nu ti-ai urmat visul...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Roli am vazut si eu pozele de la aniversarea lui Marc.Doamne ce fericit era cu tricicleta lui.Desi cu intarziere vrem sa ii spunem si noi "La multi ani".Pupici!

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ceska imi pare rau ca esti suparata, uf, urasc sa vad mamici suparate, un copil este cea mai mare bucurie pe care o are o mama, de ce trebuie uneori bucuria asta sa fie umbrita de suparar?.Pupici multi Ceska, tie si lui Benji!

Natalia distractie placuta in vacanta!

Danonik ce frumos, mi-o si imaginez pe Vanessa, o frumoasa si o delicata, cum ii canta ea frumos fratiorului,o imagine incantatoare!

Noi in curand ne pregatim de parc.Herastrau anyone? O sun pe Carmen sa vad daca iese.Pupici!

A spunea cineva pe aici ca a gasit piure de morcov de la Hipp..Se gaseste si asa simplu? Eu am gasit cu morcov si mar.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Aa Roli, vazut poze de la party cu multi copilasi veseli.Vreau si eu o felie de tort, mmm, ce bun e!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput