LMA - Piticlonti de iulie / august 2004 (256)
Raspunsuri - Pagina 10
pako spune:
Simona, felicitari!Multa sanatate lui bb Codrin si tie refacere rapida! Sa nu ne uiti...mai treci pe la noi
LA MULTI ANI CATRINA ALEXANDREA!SA FI SANATOASA SI SA ADUCI MULTE BUCURII PARINTILOR!
Va multumesc pentru gandurile bune...mama a stat ieri in operatie 5 ore jumate...e la reanimare acum.
Andreea mea nu e pasionata de litere sau de colorat ci ii place sa faca puzzle....o lasi cu bucatelele alea si pana nu face tabloul nu-l lasa....a avut cu 24 de piese, acum suntem la 35...o sa trecem la 60 de piese in curand
szivarvany spune:
Pako,
multi, multi pupici la voi si urari de sanatate mamei tale, sa fie totul foarte bine !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
mitzura spune:
Buna fetele!
Vad ca avem vesti tare bune pe aici!
Simona, sa va traiasca baietelul si tu sa te refaci repede! Nu era vorba ca vine pe 17? S-a grabit?
La multi ani Catrina, sa cresti mare si sanatoasa!!!
Olivia, nu era in 11 iunie marea sustinere, ci in 11 iulie. Mai am vreo luna in care nu stau tocmai relexata, da dupa aia ma destresez profund!
Oricum, mersi de intrebare!
Noi suntem bine, Marei ii ies caninii si e cam suparata, au apucat-o si pe ea nervisorii si crizele, cand o apuca criza vine la noi si zice pe un ton tzafnos "Lea!" (adica ne anunta ca e rea). A invatat tot tacamul (cum face cineva cand e rau) de la Tudor, bineinteles. Noi ne chinuim sa dam cu ignore, da astea trec greu, stiti si voi. Iar Tudor e suparat ca ii tot strica constructiile din cuburi. Asta e pasiunea lui de cand e mic (cuburile si muzica, el nu e cu desenatul), si face constructii tare frumoase, iar Mara vine si le strica, fara sa clipeasca. Intr-o zi, dupa o faza ca asta (la care eu i-am spus ca Mara e mica, si de aceea ii strica jocul), m-a intrebat cu toata seriozitatea, "mami, da nu poti sa o duci undeva pana creste mare si sa o aduci dupa aia?"
Va pup pe toate! Un we placut va doresc.
philip spune:
neata
felicitari, simo si bine ai venit pe lume codrin!
rob, mamei tale i-au scos colectistul? asta mi-a recomandat si mie dr dar eu nici nu ma gandesc, cel putin nu la varsta asta. nu am pietre, cica numai sedimente de care inteleg ca poti scapa cu dieta dar eu stiu? eu n-am avut crize niciodata, doar un disconfort in spatele osului stern. luni m-au testat pt ulcer si celiac (nu's in ro, alegic la gluten). sa vedem.
philip&andreea
kim222 spune:
Bine AI VENIT PE LUME Codrin!!!
Robi exista o reteta(de fapt mai multe) cu ulei de masline si lamiie, chiar da rezultate!
Adela scuze de confuzie...Super faza cu luatul si dusu-l de acasa!!
Roxa am sa pun si poze. Sorin isi roade unchiile de invidie..pe Mugur..dar macar vede meciurile la TV in direct!
Cristalinule..nmu va plictisiti...asa si noi tot o famile sintem..cind de dinozauri cind...
Dana eu toto astept rezulatatele cele noi..
Dana (Ema)..a murit pisicuta???
Dana si Irina, daca nu este astm ..atunci este doar o sensibilizare la virusuri..trece cu virsta...Am citit de ideea de a da 1 kiwi/zi , a la long....
am plecat la ginecolog!
ema spune:
Ina...eu vreau sa te incurajez...da sa stii cu Ricu are si polipii si amigdalele scoase de acu 1 an...si zici ca nu i-am scos nimic.macar la voi sa...functioneze scoaterile...ca la noi n-a functionat nici asta.Cu nunta..nici n-am zis si nici nu zic...dar pina ajung io la biserica...ajunge altcineva inaintea mea...nu spui cine si cind...surprizaaaaaa!
ema spune:
Oliv...sa-mi zici dupa ce vezi alea...sa le sterg.Pisicuta a murit...am avut ziua respectiva varza,io ca io da maica-mea o bocit-o de numa...abia incepusera sa i se deschida ochisorii...Tre sa-i caut alta..un pic mai mare,macar de vreo luna...desiiiiiiiiiiii,DESIIIIIIIIIIIII....are niste medii de-mi vine sa-l arunc pe geam...da-i a meu si trec anu asta cu vederea....insa la anul..........AL MANINC!Am avut o mare sedinta cu parintii virtuala....de aia de la mama ei...si i-am dat tema ptr. acasa...pina duminica sa-mi prezinte lista cu ce nu-i convine si ce vrea de la noi...si de ce nu-i convine ce nu-i convine si cum ar vrea el sa fim.Ca sa stiu ce e de fapt in capu lui...io cred ca o mare varza...dar pina duminica are timp sa expuna varza.frate...e jale cu J.De la medii de 10 pe linie a ajuns la 8 si 9...conditii are...super lux,potential...ohoho..numa lenea s-a instaurat si tupeu de ala de baietas...debiteaza niste...porcarii mai mari ca el.Al maninc pe paine feliata...nu alta.
leeloo2004 spune:
Buna seara!
In primul rind LA MULTI ANI Catrina - Papadik sa-ti traiasca fetele frumoasele!!!
In al doilea rind flicitrai Simona pentru bb Codrin-Octavian - sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Pina la urma nu a mai asteptat pina pe 17 iunie...
Marcela - am inteles acum, vorbeai de nunta Antoniei - din pacate nu aveam cum sa merg cu plozii de acasa...nici la biserica nu am avut cum ajunge din cauza de ora de alaptat....
Noi suntem ok, asta mic deja s-a smecherit...adoarme la sin si cind il pun in pat se activeaza maracinii...
Trebuie sa fug ca plinge ariciul...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
philip spune:
la multi ani catrina, sa fii sanatoasa si norocoasa si sa ai grija de surioara mai mica careia ii doresc aceleasi urari!
philip&andreea
kim222 spune:
Io-s cam nauca de munca..asa ca am uitat...
La multi ani Catrina!! Sa ai o viata frumoasa!
Eu am fost la dr..facut pap..facut HPV...acum sa vedem Mi-a dat si trimitere la mamografie...dupa 40 o data pe an....gata sint la categoria babet