LMA - Piticlonti de iulie / august 2004 (256)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noah vin la voi k Giulik m-a dat afara din camera ei ... da` ma lipesc io mintyenas inapoi.
Kim, tinem pumnii sa iasa bine testele -toate !
Cum e buba lui Luca ??
Leeloo, pupam juniorul smecheros !
Andreea de Pupi, bine k n-ai nimik grav, doar sa ai grija de tine sa nici nu ai probleme. Cum stai cu gradinaritul ? Cand pui poze cu Philip ???

Pup u ol, merg sa ma furisez ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria, buba este cam la fel...o cercetam zilnic
Niste poze de la piscina (unde Luca vrea zilnic)si primul desen colorat de Luca..total dezintersat pina acum de asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Va invit la k la noi ploua si abia ma tarasc de somn.
Kim, super tare Luca !!! Un curajos !!!
Revin si eu cu "capodoperele" fie`mi din primul an de gradi ... amu` ma prind io dc tot ziceau doamnele sa mai fac un cupil` ...

Edit:familia Giuliei

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
sunt asa de ametita... bleacks. se pune pe ploaie si aici.
Oliv ce bine inoata Luca!!! e suuuper! bafta la hpv, sa fie totul ok
Robi ufff ce urata faza cu mama ta. nu poate sa o sperie un doctor mai tare decat voi? ca la noi functioneaza faza asta.... noi suntem crezuti mai putin sper sa nu se mai intample! sanatate multa lui Matei iar tie zile mai usoare!
Mitzurel pupa "leaua" din partea noastra, dar si pe constructor. da si mie pe PM o adresa de mail sa trimit pozele in format "mare"
Gabi hehehe nu stii ca astia mici se smecheresc imediat.... de maracini si arici sunt pline patuturile lor . pup, nu mai e mult si vine si sotul tau, da?
mie mi-a venit primul set de analize, totul ok, mici exceptii fara mari probleme.
pup tuturor, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna dimineata

Olivia, super poza cu Luca in aer...tin pumnii sa iasa bine analizele.
Kro, vazur fetitele frumoase...ingenios copacelul.
Ema, stii cum sa zice...copii mici-probleme mici....copii mari-probleme mari...

Andreea aseara mi-a vomitat de la sprayul hexoral...Liviu il accepta binisor, se cam stramba dar incerc sa-i atrag atentia cat pot 1 minut pana dispare gustul usor neplacut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bun venit, codrin, sa cresti mare si sanatos alaturi de dom` pufulete! felicitari, simona, refacere rapida, te astept cu detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza..ca sa nu inducem lumea in eroare si sa creada ca toti piticlontii sunt talentati..va prezin si io o capodopera de antitalent:))))(da-i desenat cu stanga si cu febra)
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/iunie%202008/?action=view¤t=P6131090.jpg
Carmencita vreau azil politic in cartier la tine ca nu mai rezist
Abia astept sa se trezeasca mandra sa merg la doftor cu ea sa vaz de ce face febra de ieri intr-una

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Catrina , la lulti ani, sanatate si fericire! papdie, felicitari. sper ca ati avut o petrecere superba! (scuze pt intarziere).

Codrin bine ai venit! Simona, felicitari! Sa fie cuminte si mancacios!

Andrea, Stefan merge la camin. Inainte il luam in jur de 16, dar acum il las pana la 18 pt ca sunt franta si am si durerile de spate si burta.

Vazut poze cu Lia, Luca, baietii lui carmenutaa, toti copii sunt niste scumpi.

Maine merg la medic, e al 3-lea de cand am ramas gravida, ba lucreaza doar la cabinet, ba sunt ff scumpi si nici nu conteaza ca ai asigurare, sper ca sa imi gasesc in sfarsit medic si spital unde sa nasc. Am primit carnetul "mama si copilul", am acolo cateva formulare care imi asigura gratuitate la unele analize si ecografii.

Mamicile cu 2 copii si gravidutele, cum ati rezistat/rezistati la a 2-a sarcina?

Weekend placut!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Stefan
bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

CATRINA, LA MULTI ANI! Papa, scuze pentru intarziere, sa iti traiasca fetele si sa fie sanatoase!

Nu am prea mult timp sa scriu, nu mai stiu cine intreba daca mama a fost operata de colecist, nu a fost dar i s-a spus ca nu scapa de asta. Olivia, si mama a intentionat sa tina un regim cu ulei de masline si lamaie dar a sp[eriat-o o doctorita care i-a zis ca ii poate provoca o criza si mai urata

Va pup si multa sanatate la puiii bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Eli, sa-ti spun eu cum am avut a doua sarcina...am ramas la o luna dupa ce ne-am intors din Germania....o schimbare mare de 'de toate'.Am schimbat linistea, poluarea, curatenia, oamenii...sa nu zic si alimentele....la mine a fost dezastru....toata sarcina am fost nervoasa si nelinistita din cauza banilor de crdeam ca Liviu o sa iasa racheta...dar in ciuda a tot am un copil super cuminte, linistit, papacios...
Sarcina usoara in continuare!

Ioana, e chiar meserias extraterestru ala...Andreea nu stie sa deseneze decat flori
Roxana, ma bucur pt. rezultate tale(analize)

Eu ma duc la serbare acum...s-o vad pe furnicuta mea

pup pe toata lumea

Mergi la inceput