LMA - Piticlonti de iulie / august 2004 (256)
Raspunsuri - Pagina 9
cristalina spune:
Bine ai venit pe lume Codrin!
Sa ai o viata lunga si frumoasa!
Felicitari Simona, sa va traiasca si sa va umple viata de bucurii alaturi de fratiorul lui!
Imi place ca e bebe cu personalitate, a vrut el neaparat de serbarea fratiorului sa vina pe lume...:)))
Daria, nu viu la Praid ca e departe...mai aproape de mine nu e nimic?...:)))
Ale mele tusesc in cor, incepe Maria cu o tuse seaca si termina cu una expectoranta bebe...Si eu mama denaturata cum ma stiti nici acum nu le dusei la doftor...
Acum astept cu interes sa ajungem vreo 10 zile la mare ca sa le treaca...:)))
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
Cristal garantat le trece dupa stat 3 ore in apa marii . imi place tare titulatura ta, super gigea
szivarvany spune:
Departe ??? Nu vi` rushine ??? Ha ?
Da` io k am 850 km pana la CT, ha ? Aia cum ie ?
Deci nu fiti rele, haideti la Praid !!! E super fain, pe bune !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
roxanaz spune:
dupa ce vii tu incoace la Ct venim si noi la Praid. ma rog, io nu, ca am oroare de chestii din astea dar vin prin partile alea .
cristalina spune:
La noi daca e mai mult de 3 ore da John cu dreptu' de veto in mine...:)))
Maria latra...e in etapa in care suntem "familia de serpisori" efR"familia de gaini"...cu cocosul aferent ...
Acum suntem familia de catzei...io sunt "mama de catzei" si "cotetzul nostu' e la bebe in camela...daaa?!"
Cin' sunt eu sa o contrazic?!
Oana mangaie pe unu de la stiri de la Antena 1 si-i spune cu drag "ne-ne...ne-ne"...mai are putin si-l pupa...
Asta cu o mana...cu cealalata tine o memorie pe care am io prezentare si nu vrea sa mi-o dea...:)))
Pot spune cand ma duc la Lyon ca nu am lectia...pentru mi-a mancat-o catzelul cel mic...
Tre'sa ii iau din mana pen drive-ul...a descoperit ca are pointer laser si vrea sa i-l bage Mariei in oki...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roberta04 spune:
BB CODRIN, bine ai venit!
SIMONA, multi si refacere usoara!
Pe mione ma scuzati va rog ca nu dau prea des, sunt in training cu 2 englezi workoholici rau, acasa ajung tarziu si n-am timp sa deschid calculatorul, de citit va citesc in fiecare zi dar cand sa scriu tot intervine cate ceva.
Matei e si el mucos si are o tuse rebela dar il tratez la diverse, e operat si am decretat ca nu are voie sa raceasca!
In schimb am 3 colege si o prietena care au copii intre 3 si 4.5 ani si toti au amigdalita pultacee si febra.
Pe Matei l-am trimis azi pachet la bunica la tara pana duminica,la gradi au nu stiu ce comisii, sper ca il mai putem duce pana la 1 iulie (nu au activitati didactice, doar joaca, papa si somn).
Sunt in continuare necajita din cauza mamei mele, a iesit luni din spital si a mancat ieri ton din conserva si a facut o noua criza de colecist, nu stiu efectiv ce sa ii mai fac, e mai rau cu ea decat cu copiii
szivarvany spune:
Ahaaa, poi daca asa o luati, sa mor io de nu vin la CT !!! Dar dup`aia plecam in gashk la Praid :-) Moama ce fain ar fi ... va imaginati copiii asa in grup ???
Si noi ... relax ... :-)))
szivarvany spune:
Roberta, sanatate mamicii tale !!!
Si pupici lui Matei sa nu aiba nicio problema cu racelile si alte boli !
Pako, mama ta cum e ???
Papadieeeeeeeee ... ne lasi asa ??? Ha ???
Baga poze cu sarbatorita !
Ziceti de smechereala ... vi-am zis de colegu` lu` Giulia cel indragostit. Deci doamna mi-a zis k asta mik e o smechera, cum nu executa ceva Florin, cum ii spune k nu e prietena lui si asta dispera ... doamna una`ntr`una il linistea pe Florin k asa`s fetele, fitoase :-)))
ema spune:
Daria,relax la tine...la mine nu-s cum naiba...si acasa nu zic nu...da cind plecam undeva e jale...in capu,gitu meu sta...lipit de poalele mele...deci io relax nu.Mi-e si rusine...cin ne vede ce crede...astia numa se pupa toata ziua,e exagerat...dar zic asa...inca un pic si nu mai pup io de astea...creste si pupa fetele pe urma si o sa duc doru la minute incolacite in jurul gitului si degetele jucindu-se cu cirliontii mei.
Mey Cristal...la tine la cotet tre sa fie viata...mey n-o dat domnu sa mai fac si io vreo doi trei sa am cotet vesel ca la altii!
szivarvany spune:
Apoi scena initiala ar fi ... k Giulia 2 ore ar sta k o stana de piatra lipita de mine, cu o mutra fara nicio expresie si mi-ar zice in maghiara k ea nu vrea sa vorbeasca nimik si nu vrea nimik ...
Relax ar fi asa, a doua zi ...