Nou stil de viata (212)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Gusta, bun venit acasa! Te astept cu poze si povesti.

Vik, la mine nu merg link-urile postate de tine.... Ambele se opresc dupa citeva secunde.

Tzuni, azi nu te-am vazut pe aici. Esti la munci?

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Nu, sunt acasa. Dorm.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Cuscra bine ai revenit acasa te asteptam sa ne povestesti si cu poze, bineinteles.
Claudia, Delia multumesc
Alina am vazut pozele, pupam fata frumoasa.

Mai este un pic si incepe meciul, imi astept sotul sa vina cu berea si semintele Nu va zic ce nervi mi-au facut italienii cu care lucrez... cat imi doresc sa-i batem...
HAI ROMANIAAAAA!

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor va pup pe toate. Azi plec si nu stiu daca am sa mai am timp sa intru asa ca va urez de-acum weekend palcut ssi sa ne-auzim cu bien mai slabe.

Pentru nostalgice bagati un ochi aici..

Va pup!

p.s. Vik stam 2 saptamani. Am nevoie ca de aer sa ma rup de 'realitatea' de-acasa.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

si sa strigam cu totii:
HAI ROMANIA!
He, he, he Tzuni-Bridget, vad ca tii si un diary (scrii si tigarile fumate?)
Anda ce evaluare ai dat la angajati?Eu, ca nou angajata, stiu cam ce e in sufletul lor asteptand raportul tau Eu nu mi-as dori sa-mi fie stresat seful in perioada in care face evaluarea mea
Criscosty si noi avem pupici pentru Dany si bineinteles, felicitari pentru premiu
Rolo ca bine zici tu de rontaielile de la meci Tocmai mi-a vacut sotul popcorn si cred ca o sa beau si un pahar, 2-3 de vin, indiferent de rezultatul meciului (care tocmai era sa fie 1-0 pentru italieni; dar noroc ca n-a vazut bine arbitrul, caruia ii multumim)
Claudia surorii tale.
Apropo de vecin, daca reusim sa-i batem, fa si tu o petrecere ca sa se oftice la maxim...
Zuzilici multumesc pentru film.L-am notat pentru ca uitasem de el.
Edi al meu vrea sa re-vada acum "101 Dalmatieni" si eu ma bucur ca nu ma deranjeaza la meci (ca pe sot l-am scapat la o terasa cu vecinii de bloc)
Gusta wellcome back!Asteptam pozici.
Carmen pupici baietilor!
Serbarile noastre sunt mereu asa cum ai povestit tu si drept urmare, o mamica le-a atras atentia la d-ne si ele au decis ca anul asta nu avem serbare de final de an Oricum eu il mai duc pe Edi pana la sfarsitul lunii si dupa aia, cred ca va sta cu mama.
Alina vazut pozicile premiantilor
Vikinga parca sotul tau era italian, nu?Vedeti meciul impreuna?
Va pup si ne auzim mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Marilena, bine-ai revenit! Odihneste-te si treci la povestit!

Vik, da, vazusem zilele trecute faza cu popcornul, .

Zuzilici, multumim de remember.

Claudia, surorii tale.

Alina, am vazut o Melie frumusica foc. Si o mamica care arata tare bine, .

Tzuni, inca dormi?

Io am facut o prajitura, Bounty, si uitati ce ajutor de nadejde am avut la intinsul glazurii.
Mi-am trimis sotul la Roman cu Iustin si eu am cazut cu nasul in butoiul cu ciocolata, .

HAI ROMANIA!!!!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Carmen, Carmen E., multumesc frumos!!! pupici!
Marilena, bine ai revenit...hai la povesti!
Carmen E., m-am uitat numai la repriza a doua ca am fost cu Marc la fotbal, si de bucurie ca au bagat gol am inceput sa topai pe aici, ies in balcon sa-l strig pe vecinu', bine ca a avut usa inchisa ca in secunda a doua au marcat si italienii!!! of, ce m-am enervat, ca urmare, am inchis si eu usi, ferestre si am stat cu sufletul la gura ca doar-doar mai vad vreun gol!
Carmen, ce as manca si eu o felie! pup copilul frumos si mazagalit!
Alina, frumoase amandoua!
abia acum mi-am dat seama ca la voi a venit vacanta de vara!!! aici abia pe 1 august incepe, insa astia au tot la 6 saptamani vacanta, asa ca nu e rau ca au in vara mai putin!

va doresc o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

FEtele...intrati la semnatura la "Tudor" si acolo am pozele.

Alina...ce frumusici sunteti!

Mephala eu am facut 2 checuri...pt ca vine si nepotelul meu de la BV si pt ca maine se imparte...dar...fara ajutoare.

Va pooop!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Gusta bine ai revenit, acasa (in Olanda) si printre noi.
Carmen la coafor am fost sa-mi aranjez un pic parul si pentru vopsit. Nu pentru ceva special. Mama....ce prajituri! M-ai omorat....
Vikinga curaj la schimbatul bateriilor. Acum este ok, am revenit la 64 kg, ceea ce este super!
Madelaine77 dieta pe care am tinut-o nu a fost una stricta. Mi-am schimbat stilul de alimentatie. La inceput am tinut foarte strict (fara paine, fara dulciuri, grasimi zero). Am mers mult pe legume si fructe. In plus combinatia alimentelor (carbohidrati cu legume, legume cu proteine, niciodata carbohidrati cu proteine). Dieta am combinat-o, binenteles, cu miscarea (mers la sala de 2 ori pe saptamana). Si ceea ce m-a ajutat foarte mult, au fost 2 lucruri:
- minim 2 litri de apa plata cu lamaie stoarsa (accelereaza arderile si taie pofta de mancare)
- acest subiect cu aceste fete minunate; fara ele nu as fi reusit nimic.

Iti urez bafta maxima la slabit. Sigur vei reusi.
Dordia draga, ce de vesti aflu: sofat, nepotel care vine la Bucuresti. Ma bucur! Succes la sofat.
Zuzilici vacanta placuta la ocean. Sa-ti incarci bateriile.

Azi am mancat cam asa:
- orez fiert cu ulei de masline, patrunjel si putina sare.
- pate vegetal cu paine cu seminte ( 2-3 felii)
- seminte de floarea soarelui.

Va las acum ca ma uit la Lost.
Va urez un week-end cat mai placut.
Pup toate fetele : Delia, Tzuni, Carmen, EftimieC, Gusta, Rolo, Criscosty, carina, Madelaine77, Vikinga, TLaura, Gabrielama, Dordia, si toate celelalte fete pe care din greaseala le-am omis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor!

Scularea! Va astept la o vorba cu ceaiul/cafeaua, care ce doreste .

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput