Nou stil de viata (212)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata
Delia , multumim de cafeluta.Eu tocmai ce am picat de la munca,mi-am luat castronul de cereale si müsli in fata si va citesc.
MAi stau o lecuta sa citesc din urma, astept sa se termine masina si sa api plec la cumparaturi ca sa am timp sa ma intorc si sa fac si putina ordine ca de la 13.30 tb sa fiu la munca ca avem reunine cu totii si apoi se lasa cu mancare.Nu stiu cat mananc eu acolo, mai ales daca iara servesc carnati din aia bavarezi care nu-mi plac de nici o culoare.
Revin dupa ce citesc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Multumesc de reprimire .Poze nu am ca nu am avut aparat cu noi sper sa primesc cateva de la sora mea dar nici cu ala nu am facut multe.A fost frumos dar s-a vazut diferenta intre mentalitatea mea si a lui Bert si el acuma a realizat cat de diferit gandim(aici e cu necaz mare).In rest a trecut repede timpul si acuma astept sfarsitul lui iulie sa merg eu cu Mara in ro pentru vreo 3 saptamani si cam atat.

Carmen colega nu mi-am facut de cap cu mancare sa stii tot stagnare am dar de luni sunt pe baricade super serios.Si iti spun cu intarziere la multi ani pentru Iustin si mii de scuze ca nu am reusit sa intru in ziua cu pricina.

Delia cum stai cu examenele?

Claudia eu astept meciul cu Olanda ca cred ca se lasa cu surprize.

Cuscra ce mai faci?

Madelaine bine ai revenit.

Tzuni ma mai iubesti?

Incerc sa recuperez ce am pierdut si sa imi intru in normal ca mi-am cam iesit din mana.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Am citit din urma un pic am vazut ca ginerica mea a avut serbare si am vazut poze frumoase.

Carmen de ce il operezi pe Iustin daca nu ma insel?

Tzuni si Rolo hai ca va pup eu si sper sa va treaca starea asta de blue ca eu nu vreau sa va zic cum sunt.

Anda am vazut ca esti plecata asa ca astept luni adresa si trimit cartile.Distractie placuta.

Delia vreau sa iti zic ca eu astept poze cu rochita roz.Cat am fost in ro mi-am luat geanta roz si rosie si papuci mov si rosii,nu stiu ce a fost in capul meu dar am simtit nevoia de schimbare.

Violeta nu te stresa cu bateriile ca nu se merita daca intri inca in haine.

Dordia vad ca te-ai apucat de treaba.

Liris stepper am si eu e bun daca e folosit cum au zis si fetele.

Maine e ziua mea imi vine sa imi dau numai in cap cam asa ceva si asa ,daca se poate maine sa ma trezesc si sa fie luni nu imi pare rau ,stiu ca am sa plang de dimineata si nu o fac ca mai pun un an ci pentru ca asa sunt eu cu ziua asta.Mi-am adus din tara o votca de casa si maine bag un pahar de la ora dimineti(asta e gluma) si am sa am o zi superba.

Dupa cum observati incerc sa imi intru in ritm.Mai revin ca ma duc sa imi pun cafea si va astept sa mai ziceti si voi ceva.

Si net in tara nu am avut ca are mama provider bun.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Revenit
Madelaine ,spor la slabit si bine ai revenit pe meleagurile unui stil sanatos de viata(ce bine ar fi dca m-as tine si eu de el cum trebuie).
Marilena,bine ai revenit acasa,sper ca sunteti bine toti trei.Pupici si lasa starea de blue cu privire la ziua de maine.Gandeste pozitiv.
Anda, petrecere frumoasa la intalirea cu fostii colegi.Nici noi nu am fost prea multi la reuniune,plus ca noi nu ne-am vazut la sc cu profesorii si nic nu au venit la restaurant.Eu le-am invitat pe diriga si profa de romana, doua persoane care cu totii ne-am dorit sa fie alaturi de noi,dar din pacate nu au putut veni,asa ca a ramas doar sa ne vedem colegii la un restaurant.Usor nu mi-a fost,fiinca m-am ocupat singura de strangerea colegilor si organizare.Din 28 cati am fost in clasa doar de un coleg nu am dat,dar de venit au venit doar 10 cred.Sper ca la intalnirea de 15 ani pe care o vom face(daca o vom face)peste 2 ani sa fim mai mult eventual si profesori.
Carmen,ce fac cei doi printisori cu cohii de azur?
Eftimie,las crantanicii ca nu-s buni
Alina vazut si eu poze,frumoase, sa-ti traiasca comorile.
Tzuni, ce faci , sforai si tu alaturi de Meri si calut?
Zuzi, concediu placut.
Claudia, cum e vremea la voi?La noi zici ca a venit toamna.
Vik, fie-ti mila de noi si trimite si aici o lecuta de caldurica.
Violeta, ce faci we asta,o vizitezi pe Doridia?Dati iama prin prajiturile facute de ea?
Cris, unde esti?
cine mai e de strigat la apel,ca mi-s batrana si obosita si memoria ma lasa
Ma duc si eu la camparaturi,desi nu mai am nisi un chef sa ies din casa,as pune capul jos si as dormi o saptamana.
Maine astept sa vina coafeza sa ma tunda, vreau sa ma vopsesc .Si sincer nici nu stiu cum sa ma tund,poate ma supar si ma tund precum Kojac
Gata fug,ca daca mai stau imi sta norocul
Va pupic si va doresc un we placut.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

multumesc Delia de ceai. N-ai pus gura pe glazura, nu-ti mai plac prajiturile?

Mari, il operez de polipi, vad ca nu-i mai trece nasul, ii curge de vreo 2 luni, cu tot cu antibiotic. O sa mai incercam niste aerosoli cu gentamicina, daca nici asa nu merge....asta e!
La ce te referi cand vorbesti de mentalitati diferite, tu si Bert? Nu ajungeti la niciun numitor comun?

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Carmen e greu el e invatat altfel si in romania a avut parte de soc ca vanzatoarele nu sunt amabile,ca fiecare circula cum vrea ,cu claxonatul m-a omorat ca aici nu il prea auzi plus ca amandoi simtit ca ceva e in neregula si discutand dupa ce am venit si tot asa simtim amandoi ca ceva nu e bine.El s-a schimbat mult acuma e super atent si ma tine de mana(bleah) si multe alte lucruri pe care pana acuma nu le facea iar eu ma pot obisnui parca ma sufoca.Ca sa vezi ce rau e sa fii obisnuit fara si acuma parca imi intra in gat.Of trebuie sa imi fac un control la cap cred ca mi s-a stricat de tot mansarda.

Sper ca ai inteles ceva din ce am scris ca nici eu una nu stiu singura ce vreau.

Sunt la a 2 cafea si ma duc sa imi scot bagajul si azi e sarbatoare dar trebuie sa pun o masina de rufe ca nu se mai poate.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tumpi, spor la cumparaturi si poate ne arati noul look. Ce-mi place cand te vad vorbareata, si week. placut, cu odihna.

Marilena, maiiii, asa sunt unele femei, greu de multumit, ...nu-ti place ca te tine de mana? ha-ha-ha, spune-i ca transpiri in palma, :)

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetele...sunt rupta de oboseala...si nu stiu de ce. De fapt nu prea am dormit...ca pisoiasul mic...a dormit mai mult ieri pe zi si azinoapte avea chef de ras si gangurit.

Tumpi...am facut chec...si vreau sa fac si o tarta pt sor'mea...dar cred ca maine...

Va poop si we placut!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata! savurez cafelutza si ma duc sa fac ceva de mancare, am pulpe si nu stiu ce sa fac cu ele, sau cu mazare, sau vreo tocanitza!

Al meu a plecat cu mumasa la cumparaturi ca socrelu e plecat, of, sper sa nu stea prea mult, dar o stiu eu pe soacramea asa bine si daca se duce sa cumpere iara flori, nu mai iese din magazinul ala cateva ceasuri!
Eu ma duc numai la Metro, dar asta dupa-masa!
Carmen, Teo cand va merge la gradi? de la toamna deja?
Marilena,pe mine de-a dreptul ma enerva barbatu-meu cand l-am cunoscut,pe vremea aia abia ne cunoscusem, a venit in ro si la fiecare trecere de pietoni ii lasa pe toti sa treaca, deh regulile de aici,eu nu eram obisnuita, doar stim toti cum se circula la noi...asa ca mi-l pot imagina pe Bert al tau! cat despre vanzatoare, asta nici aici nu sunt peste tot amabile, altadata te trateaza de parca tu n-ai fi in stare sa iti perimiti la ce te uiti! iar despre tinutul de mana
!
Pai da, va fi nasol meciul cu Olanda, eu una cred ca Olanda ajunge in finala!!!
Tumpi, si eu peste 2 ani am intalnirea de 15 ani, sper sa se organizeze si sa vina mai multi! da, e tot asa un aer de toamna si la mine! bafta cu frezura noua!

va pupez ca ma streseaza Marc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Sunt racita bocna, mi-au venit si piticii pe cap... vai mama mea!

Marilena, bine te-ai intors si da, te iubesc ca-n prima zi! Hai ca maine in loc de cafeaua de dimi beau si eu o vodca de la tine (ca io n-am)

Mephala, fain piciu cu ciocolata pe el! Asa ajutor de nadejde sa tot ai... Tu cum aratai? la fel ca Teo?

Eftimie C, nu fumez, asa ca jurnalul ii cu...mancare!

Violeta, si io beau des zeama de lamaie sau otet, da vad ca tot grasa sunt!

Meniul de azi:
D: cafea cu zaharina + o nectarina + apa plata cu lamaie
P: spanac cu un ou fiert
S: ceva la restaurant - nu stiu ce...poate o salata cu de toate

Revin azi

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput