Nou stil de viata (212)
Raspunsuri - Pagina 9
dordia2000 spune:
'Neatza fetele!
Dau eu cafeaua dar cu gust de ceai...cine vrea...!
Eu am reusit sa scap de kg pus datorita tartei...deci...iar la slabit. Macar juma de kg pana marti...ca daca nu...ma supar. Am atatea hainutze in care nu incap...de ma apuca depresia...asa ca...azi mananc asa:
Dimi: o felie branza, un pic pate cu o felie paine si o rosie
Pranz: supa cu galusti (1 galusca), 2 crendwusti cu o rosie
Seara: o salata de legume
Gustari...iaurt si perle dina alea cu smantana...+ fructe(1 piersica,1 caisa)
Lichide...3.5-4 l ceai pt Fulga
Acum va poop ca tb sa ma duc sa sofez...cu o instructoare...pt ca nu am mai sofat de....hat,hat...si ne vom lua masina curand...si tb sa o si folosesc...nu?
Va poop!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
rolo spune:
Neatza,
Dordia multumim de cafea.
Nu stiu inca ce voi manca azi, deocamdata mi-am luat fructe (cirese, mar si piersici) pentru servici si cand ajung acasa o sa ma hotarasc eu ce mananc. Sper sa nu cad iarasi in pacat, dat fiind ca azi e zi de meci si de obicei se lasa cu rontaieli tampite. Vikinga, ai dreptate dar nu pot face nimic deocamdata.
Pup, revin
dordia2000 spune:
Am ajuns pe pag 2....dar va scot eu...hi,hi,hi
Am pus poze cu baietii mei aici:
http://www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157604771385748&mode=together
Albumul..."Nazdravanii mei"
Va poop!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
mephala30 spune:
neatza, dau un ceai verde cu menta si lamaie.
Madelaine, cu scuzele de rigoare, iti urez: bine ai revenit, oita ratacita, . Si sa ai spor in toate, mai ales la slabit.
week. frumos!
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
mephala30 spune:
Dordia, e gresit linkul. Corecteaza.
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
Delidana spune:
'Neata
Am venit si eu cu cerealele linga mine si le las sa se inmoaie iar eu o sa ma apuc de putina gimnastica.
Pina atunci insa am vrut sa vad ce ati mai scris.
Dordia, multumesc pentru ceai si succes la sofat.
Crys, am vazut pozele de la serbare, foarte frumoase. Felicitari pentru diploma.
Vik, eu iti recomand orice carte de Stephen King (sint mare fan), preferata mea e "Needful Things" care e ditamai caramida la 700 + pagini. O carte romaneasca ce mi-a placut foarte mult este "Satra" de Zaharia Stancu. Soacra-mea are o biblioteca impresionanta si o sa am ce citi, numai timp sa am si sa vreau. Abia astept sa ma apuc de niste clasici, numai sa scap de examene...
Carina, Tzuni, Carmen, v-ati trezit?
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
hcclara spune:
Salutare dragutzelor, ce ziceti ca faceti????
eu am fost la tomografie, a fost interesant, m-au bagat intr-o capsula cu ceva in urechi ca acolo erau zgomote puternice, a trebuit sa stau nemiscata , cu gura inchisa, vreo 7-8 minute care mi s-au parut o vesnicie, apoi m-au bagat iar cu o siringa in gura intredeschisa ca sa poata masura oasele , si rezultatul a fost ca intr-o parte e bine, in cealalta sa port mai departe sina ce mi-a dat-o dr ca se face si acolo apoi bine, s-au tocit oasele insa isi vor reveni cu sina ce o am.
Acum incalzesc mancarea, noroc ca am gatit ieri, vremea e urata si frig! Sper ca macar romanii sa castige azi, daca nemtii au luat bataie ieri!
Crys, ce fain a fost la serbare, felicitari pt diploma si pup baiatul frumos a lui mami!
Carmen, si aici e un haos la serbari, de fapt aici nu e ca in ro, nu le da poezii deloc sa invete, daca avem noroc canta un cantecel, si citesc cate o poveste in care fac si copii ceva cu manutzele,sau sunt imbracati in costumele si machiati sub forma de animalutze ...si asta numai la craciun!!!
Azi e ziua lui sorela mea, face 22 ani, uuuuf cand am fost si eu asa tinerica! parca a fost ieri, da au trecut o gramada de ani de atunci!
Dordia, nu e bun linkul!
vik, ce m-ai distrat cu usturoiul! las' ca nu esti grasa, nu te mai vaita atat, si esti frumoasa pe deasupra!
Tzuni, obosita?
Anda, te distrezi? noi cand am facut intalnirea de 10 ani au venit ft putini colegi, insa va spun sincer mi s-au parut tare schimbati! (deh, numai pe mine nu m-am vazut)
Madelaine, spor la slabit!
Gabi, te bucuri de soare si mare? distractie placuta mai departe!
Zuzi, cand plecati? sa aveti un timp minunat!
pupici la toate, weekend placut si Hai Romania! (vecinul de sub mine e italian, si-a pus in balcon un ditamai steagul italian...la meciul cu olandezii mi-a povestit nevasta-sa dupa primul gol era gri la fata, la al doilea ii venea sa planga, la al treilea a zis ca ia steagzul jos...vad ca l-a mai lasat spera sa faca azi mare branza italienii)
P&ANA spune:
http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi/SfarsitulClaseiAIIA?authkey=dgzMrzuse_s
va doresc numai bine(: eu trebiue sa ma
sper sa revin
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi
vikinga spune:
Hai Romania astazi! Si sa nu uit sa va dau cea mai light reteta de pop corn, sarea e dupa gust:http://www.youtube.com/watch?v=5d9_32p9k8w&feature=relatedDar mare grija sa nu patiti asta:http://www.youtube.com/watch?v=GQr6SbYpTYM&feature=relatedVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
gusta spune:
Buna.
Am ajuns acasa in Olanda.Am avut o vacanta cu peripeti si cu multe lucruri,incerc sa imi revin din oboseala si sa va citesc din urma.
Anda cartile le-am primit o adresa unde sa ti le trimit dar o fac maine ca azi nici numele nu i stiu prea bine.Si scuze daca te-am incurcat cu ele.
Pup toate fetele si promit ca incerc sa apar mai repede printre voi.
Marilena si Mara Augusta