Puiuti de Randunici 2008!! (31)
Raspunsuri - Pagina 9
Simo27 spune:
LUNY,ce frumos ai povestit tu despre intalnire!esti o scumpa si o draguta!ce as fi vrut sa fiu si eu acolo...abia astept sa ne vedem la Brasov!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Ali_bia spune:
Gata, am terminat plimbareala, am ajuns la 8 in casa, la 9 si jumatate i-am facut baita si acum doarme..dar iepureste, nu stiu ce avut azi, toata ziua mi-a plans si nu am putut face nimic nici nu am apucat sa mananc, sunt lesinata ...
Luny frumos povestesti tu intalnirea voastra, imi pare bine ca totul a decurs bine si ati avut bebei cuminti
Sper si eu Mihutza...
ma duc sa pap si eu ceva ca nu mai pot.....
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
luny spune:
asa e, a fost foarte frumoasa intalnirea, si abia astept sa ne mai vedem, si sa mai vina si alte randunele ratacite azi!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
simonette spune:
Intr-o zi sigur o sa ne cunoastem Luny...
Nimeni nu zice nimic referitor la diversificare?
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simonette spune:
Ursuleatza, vreau eu pozici daca nu te-ai culcat...
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Simo27 spune:
Cuscra,stai linistita ca am inteles la ce te-ai referit!multi
Sovi,
Aly,soacra-ta e dusa rau cu sorcovaeu nu am mai auzit asa ceva!las-o in nebunia ei!stai linistita ca nu o sa se puna pe voi nimic,ci pe ea!
Ursuleata ,eu nu am id tau de mess..deci nu o sa vad poze
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
am trimis cele cateva poze pe care le=-am facut pe comun, sunt mai mute mailuri pt ca sunt mari pozele si merg cate 2 doar...as fi pozat eu mai mult, dar am stat numa cu Mufangiu'-n brate din lipsa de carut
Simo27 spune:
Simonetta,eu am inceput sa-i dau lui Sam morcov,la fel si Naty ii da Iuliei!deocamdata fara mar!Pofta mare lui Iannis
POZE
luny spune:
ar fi foarte frumos, Simonette, dak ajung prin Belgia te vizitez! eu nu zic nimik de diversificare pt ca noi mai avem pana acolo, dar cred ca vom incepe cu supa de legume, Cristina stie mai multe, parca si Tuchi tot asa a procedat la Ilinca!
mihutza11 spune:
am vazut si eu pozele de pe mail... f frumos cred ca a fost acolo!
bravo! sa o tineti tot asa..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara