Puiuti de Randunici 2008!! (31)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
bey nu mai am parola si idul la mailul comun, mi le trimiteti si mie sa pun poozele?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Luny ma faci sa ma oftic si mai si...
Ma consolez, vorba Simonettei, ca macar am dormit si m-am odihnit (dupa ce am fost in ultimele 2 zile trezita de la 5 ca sa hranesc copilul si sa ma duc cu randunoiul la spital la 7)
Abia astept pozele!!! Si daca or mai fi intalniri, nu le ratez. Cred ca o sa fac si eu o vizita in IOR (pe care inca il incurc cu Titan...)
Clau ce m-ai mai distrat cu caruciorul
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
amira_roxana spune:
suntem obositi...rau!
ce frumos a fost! poze maine!
auzi mai luny, pai tu vb? tu arati fenomenal, ce sa mai zic? sa-l pupi pe ginerele meu vorbaretz!
pupici pt toata randunicile care au fost la intalneala si scuze ca nu mi-am luat la revedere de la toate, dar asa a fost sa fie!
pupici si la celellate care au ramas acasa si celor 2 care au vrut sa vina dar din motive tehnice nu au reusit! oricum mi se pare f buna ideea lui mimo!
va pupam, noapte buna!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
tuchita spune:
asta e ca fac mari eforturi sa citesc Ciclul Krebs in timp ce trag cu ochii la voi!
Felicitari pentru intalneala, imi pare rau ca n-am putut veni!( cred ca Giani povestind cum n-au putut strange carutul lui Clau a fost fenomenala!)
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
nicol_conte spune:
Am ajuns si noi acasa acum 30 min si Antonia a facut cel mai mare kk pe care l-am vazut in viata mea!!!si am schimbat 2 ani pempers la Alexia, da' asa ceva n-am vazut de cand mama m-a facut!!Bine ca nu l-a tras in masina ca nu ma descurcam sa o sterg fara sa murdaresc tot!
Luny foarte frumos ai descris tu acolo intalneala noastra
Pozici as fi pus eu daca nu ii lasam aparatul foto prietenei mele cele mai bune care a nascut in timp ce eram noi la intalneala o fetita mica (2200gr la 40 sapt---offf fumatul asta!) dar frumoasa .Sa-i traiasca!
Fug sa fac o omleta ca suntem lesinati de foame!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
simonette spune:
E prima data cand mi se face dor de casa... din cauza voastra, ca-mi lipsiti mult! Ce-as fi venit si eu la intalneala
Ma bucur ptr voi...Luny, taaare frumnos ai pove!!!
Nu a inceput nicio randunik diversificarea?
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
luny spune:
va multumesc,eu nu prea am talent de narator, si desi sunt obosita si am scris dupa ce am imbaiat bebele, ceea ce m-a obosit si mai rau, am scris ce am simtit!
ar mai fi fost de pove, si uite ca mi-am amintit ca am uitat sa va zic si de cleme, singura pe care nu am recunoscut-o, si fata ei pletoasa, un deliciu, nu alta!!
mihutza11 spune:
ola!
Alice super babuta! si identica pozitia de somn si la noi!
Ariel imi pare rau sa aud de noaptea frichinita... sa speram ca nu mai dureaza mult frichineala!
Cleme si Andra transpira la picioare, si crede-ma ca nu e cazul de sosete aici.. eu cred ca asa e normal la bebei.
Stelutza
Doamne Aly e nebuna soacra.. ce are cu voi frate?? oricum ai incredere ca D-zeu nu doarme.. si sa DD sa nu se prinda nici un blestem!
Luny ce frumos ai povestit de intalneala... vreau si io!!!!!!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
luny spune:
cuscra, ma miram ca ai disparut, intelesesem ca ne mai plimbam impreuna..am mai stat si noi putin oricum! Mufarina deja o viseaza pe Amira!!
simonette, off..tare mi-ar fi placut sa te cunosc si pe tine!si pe toate fetele noastre de peste baltapoate intr-o zi..
ursuleata spune:
Cine vrea pozici va dau pe mess:) ca se incarca prea greu pe mail
.
Mamici si puiuti f f f frumosi.
Si am ramas impresionata de Amira cat e de frumoasa.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic
poze
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet