Puiuti de Randunici 2008!! (31)
Raspunsuri - Pagina 10
Simo27 spune:
Luny,merci de poze...am vazut si eu!sunteti toate niste dragute si bebelusi sunt SUPERBI!!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
vedeti ca am pus 4 mailuri
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Ali_bia spune:
Vazut si eu poze de mamici frumoase si bebei superbi , asa da intalneala, pacat ca nu e nimeni pe forumul asta si de la mine din judet, cred ca nici nu stiu de asa ceva..
acum chiar ca ma duc sa mananc, am asteptat pozici si nu am mai mancat....
Edit: moaaaamaaaa ce de mamici in grup, superb., ce mai...
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
natynic spune:
Incep prin a-i raspunde Simonettei: noi am inceput diversificarea, cu suc de morcovi; pediatrul imi zisese sa-l combin cu suc de mare si chiar cu cateva picaturi de suc de portocala, dar mi-a sarit rau Tuchi in cap ca astea-s f acide si am conchis eu ca are dreptate asa ca ii dau doar suc de morcov. Urmarea? Scaune mai "eficiente", pofta de mancare mai mare , ii place dar am impresia ca o si baloneaza. Pt ca n-am inca storcator rad morcovu si-l storc cu mana ca oricum ii dau cateva lingurite. Pana va implini Iulia 6 luni (adica 4 cu varsta corectata) nu am de gand sa-i dau altceva, apoi voi incepe cu supa de legume intai strecurata si apoi pasata. Dar intreb si eu ca proasta: cum sterilizezi storcatorul? . Si inca ceva, Simo: te cred al naibii ca ti-e dor de tara...dar bravo tie pt ce ai facut! Sa nu privesti in urma...viata e numai in fata ta si a baietilor tai dragi
Mimo, am regretat ENORM ca n-ai venit dar propunerea ta e excelenta, cu o singura observatie: sa rotim ora la care ne intalnim intr-un parc anume; pt ca, spre exemplu, daca in IOR intalnirea va fi mereu la ora 18 si va trebui la ora aia sa strabat Bucurestiul cu masina, cred ca realizezi ca-mi pun streangul de gat. Si eu as vrea si parcul Carol pe lista, nu? Deci, de maine purcedem la alcatuit program!
Kya, numai explicatia cu dormitul nu mi-ar fi dat prin cap! . Chiar ma intrebam, daca a intervenit ceva de ce nu m-ai sunat! Si ti-a venit mandretea de ginere care are niste ochi de te baga in boala si avea o costumatie Safari beton...si Sanziana statea cu cracii in sus acasa!
De Clau ce sa mai zic...doar ca m-am felicitat inca odata ca am carut care se strange cu o mana; cred ca in locul tau mi-as fi smuls parul din cap de ciuda (noroc ca nu mai am! )
Tuchi, si sa vreau sa te vad, habar n-am sa ajung la Lacul Morii; nu-s acolo mereu crime?
De intalneala, ce sa zic, v-a povestit Luny super fain. Intr-adevar, eu probabil am parut cuminte dar sa stii Luny ca asa-s in realitate, niciodata nu vorbesc nici jumate din cat scriu...sunt ascultatoare . In plus, remarc dragostea fulgerator infiripata intre fata mea si ginere-miu Sasha, care s-au privit in ochi cu mirare, indelung (marturie pozele lui Sovi si una a mea pe telefon pe care nu pot sa o pun ca s-a stricat cablul USB ); iar cand la un moment dat Sasha a fost intors sa vada o alta fetita (parca pe Antonia cea blonda si trandafirie a Bitzei) Iulia a inceput sa urle nenegociabil; m-am linistit, isi va apara cu strasnicie linistea caminului! . Toate fetele aratau bestial, toate muult mai bine decat in poze (mai ales Ariel), in privinta siluetei post-nascare cel mai tare, recunosc, m-a impresionat Nicol. Ochii Alexutei lui Ariel sunt ceva incredibil; sarmana, cred ca s-a plictisit cumplit. Pletele Dianei lui [b]Cleme sunt altceva la fel de incredibil si are si ea niste ochi IMENSI...Toti bebeii isi tin capul impecabil, mai putin Iulia . Si a fost f fain ca s-au organizat ei in 3 ture: in permanenta unii dormeau, unii mancau si unii urlau. Apoi rotatie . Dar eu zic ca toti au fost mult mai cuminti decat ne-am asteptat noi mamicile, ceea ce inseamna ca i-am educat bestial.
Si abia astept o noua intalneala! Mai ales "la mine" in Botanica!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ursuleata spune:
alina_rednic2006
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
luny spune:
naaaty cea cuminte!
Asa e, iubirea mare intre Iulia si Sasha!!
Desi amandoua varsatoare, eu is aia mai vorbareata, ai remarcat, da?!
luny spune:
gata, eu cedez, sunt obosita, asa ca ma bag la nani, las in spate haosul din casa, vasele nespalate si dezordinea create de iub in viteza decolarii de azi....e si maine o zi, sa nu ma plictisesc cumva
Nicoleta spune:
Salut.
Am nevoie de sfaturi, de la mamici care alapteaza exclusiv. Vi se intampla sa aveti zile proaste?In care sanii sunt moi, bebe nu se satura? Si ce faceti??? Intrai in panica, iar...
Va rog mult, sfaturi, si va multumesc.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
bitza037 spune:
beyyyyyyyyyyyyy Luny si eu cu Antonia mea am fost la intalneala......da???????????????
Noroc cu Natycul movalind mamicutza Iuliutzei a zis ca am fost
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/
natynic spune:
Bitzule, pai asa fata rozalinda greu sa treaca neremarcata
Iata ce am gasit pe mailul comun, o mamica ce doreste sa se lipeasca listei: 24.02.2008(ora 10:15)-Stefan Dacian - 2700g, 46cm, Apgar 9, Dr. Ina Moldovan - Spitalul Universitar.
annya74, (12.10.1974) - 36s - cezariana.. Am "transferat" aici si trec datele maine, Annya draga, ca-s prea obo acum, da? Si arata-te, bun venit!
F faine pozele luny dar eu sunt CUMPLIT de
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea