Puiuti de Randunici 2008!! (31)
Raspunsuri - Pagina 11
Simo27 spune:
Naty,ce frumos ai povestit si tu!Iar Iulia se vede de la o posta ca are o personalitate puternica si ca isi apara ce-i al ei!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mihutza11 spune:
super poza cu toate mamicile si puiutzii lor!!!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
ursuleata spune:
Eu trimit poze in masa...cine mai pofteste???
Si Naty,,,esti f slaba. Si Iulia o frumosa si o scumpa.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
simonette spune:
Naty, ai povestit beton...mi-am imaginat totul super!
Despre diversificare...inca stau in dubii, cred totusi ca incep si eu cu morcovel
Cum am sterilizat storcatorul? Am pus sita si recipientele mici in sterilizator pe rand, iar partile care n-au incaput le-am oparit...
Am cumparat si pasator ptr perioada ce urmeaza dupa supik...
ZMai, nu mi-a fost dor deloc pana in seara asta cand mi-am imaginat ce bine m-as fi simtit cu voi Nu ma vopi uita in spate...stiu ce vreau de la viatza! Si inapoi, desi aveam cat dce cat o situatie, nu mai vreau!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
ursuleata spune:
Am si 2 filmulete , cine e Cecilia?
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
bitza037 spune:
Nicoleta si eu am avut zile de care zici tu.Si eu alaptez exclusiv.Nu te stresa si bea ceai de lactatie.Eu beam ceai de chimen si anason si parca beam degeaba...si cum am inceput sa beau ceai de lactatie care are 4 plante parca a mai crescut lactatia...sper sa nu fie coincicenta si sa fie altul m+otivul dar si asa mai sunt zile cand sanii sunt moi si parca asta mica suge si iese putin lapte.Dar ea suze foarte des in timpul zile.......la o ora...la doua...depinde de cum iesim afar+a de starea ei...etc
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/
bitza037 spune:
Ursule[/b][/red] sunt de acord cu tine ca Naty este slaba si Iulia+ este o delicata.de fapt de toata mamicile si bebei mi-a placut
Gata am plecat la dus si la culcare.....
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/
simonette spune:
Nicoleta, eu am avut chiar in seara asta on astfel de moment! Sunt zile in care bb suge mai des, cand poate nu beau suficienta apa, cand sunt mai obosita si atunci parca bb nu se satura! Dar...dupa ce de doua ori am incercat sa-i dau completare cu biberonul si n-a tinut, caci nu e chip sa primeasca bibe...am renuntat la ideea asta si am lasat puiu sa suga atat cat a vrut el pana a adormit! Am presat sanul cu mana, i-am vorbit copilului ca sa se calmeze! In final n-am avut probleme...! Dar sunt zile in care sanii se fleoshcaie si simtr ca laptele nu e suficient! Am insa impresia ca daca astepti 5 minute se mai strange ceva laptic acolo... si pe tine si pe bb!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
mihutza11 spune:
Ursule super pozele si filmuletzele! mama ce nebunie a fost acolo...ce or fi zis aia de pe terasa: au dat navala mamicile cu pui cu tot ...
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Ali_bia spune:
Nu stiu daca o mai stiti pe clodute, ne citeste din urma pe motiv ca nu are inca cont si nu are timp, dar e la zi cu toate, eu comunic pe mess cu ea si mi-a zis ca azi a trecut si ea pe la Cafenea si v-a vazut pe toate dar nu a vut curajul sa intre...
Mi-a zis sa va transmit urmatoarele:
O STIMEAZA pe Naty, o amuza Ariel, mimonix, gecko si delphin si ii place mult de Sovi..si Simonettei ii ureaza mult succes in viata
A mai zis ca poate la urmatoarea intalnire o sa-si faca curaj sa se duca si ea..
Are un bebel tare frumusel pe care il cheama Patrick, ca pe bebe de Gecko, nascut la sfarsitul lui februarie...
C-am atat, sper sa nu fi uitat ceva
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele