Puiuti de Randunici 2008!! (31)
Raspunsuri - Pagina 12
ursuleata spune:
Dar de Laly mai stie cineva ceva??? Clabuc!
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Gata...plec si eu la somn ca mi-e cam rau de la raceala asta.
noapte buna.
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Ariel.......ai ajuns acasa???????
2
tiker
Mami de ursulet
Ali_bia spune:
Noapte buna ursule
Plec si eu la culcare, sa aveti o noapte cat mai linistita
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
sovietica spune:
dupa ce ca n-a dormit toata ziua, si seara s-a lasat greu convins. de duminica, nu stiu cum face ca ma simte cand vreau sa plec de langa el cand adoarme si chiraieeee.
Ca sa nu mai zic ca Sasha a fost asa cuminte la intalneala ca nici nu m-au crezut fetele ca imi mai da si de furca :))
Nicoleta, eu in zile dinastea cum zici tu, ma inarmez cu rabdare, las deoparte tot ce vroiam sa fac in ziua aia si poate fi amanat, si il tzatzai si la 5 minute daca cere. Poate e o zi dinacelea de rascruce, in care e timpul ca bb sa stimuleze lactatia ca ii trebuie mai mult. Si am inteles ca asta e solutia, sa traga din san, sa inteleaga ca trebuie sa produca mai mult. Succese, nu te lasa!
Naty, nu vrei sa imi trimiti mie poza cu amorezatii pe telefon ca sa o postez? ca altfel se vedea din unghiul tau. Sau daca ai infrared, mi-o dati cand ne-om mai vedea. La mine e faina doar prima poza cu tine si copiii.
Luny, multumim pt poze!
Si Ursulica multumesc! Sper ca nu te superi ca am pus filmuletele in webshots sa le vada fetele, ca mi se par super faine si graitoare! Sper sa treaca raceala repede!
Hai ma Ali, ce zici tu acolo, de o Clodute timida... Sper ca la urmatoarea intalneala sa vina si sa participe! pup si pe Clo si pe mesager!
Oh, super intalneala, da scurtaaaa... Mai vleau! (zise sovi cu fulgi pe bot)
Nici n-am apucat sa vorbesc cu toate fetele ca lumea!
Va pupacesc pe toate, ma duc si eu sa dorm, ca-s oboooo
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac
nicol_conte spune:
Vai Naty, ma faci sa rosesc, dar inca mai am de dat jos vreo 5-7 kg, ca sa nu mai zic si de celulita care se ascunde sub haine.Oricum tu esti nici pe departe o femeie grasa.Ca si alte randunici , la cat scrii pe forum, ma asteptam sa te gasesc mai vorbareata, dar ai fost foarte cuminte. Iar in privinta Iuliei nu-ti face griji ca nu-si tine caputul ca ceilalti bebei,ea e mai speciala(febletea noastra, de altfel),stim toate cum a venit ea pe lume nepregatita mititica,dar va recupera ,cu siguranta.
Despre intalnire nu mai am foarte multe comentarii de adaugat,cam ce era de spus ati spus tu si Luny,si foarte frumos ati facut-o. Nu pot decat sa spun ca mi-a facut foarte mare placere sa va cunosc, si ca mai vreau sa vin si la alte intalniri,dar cred ca o voi face singura,ca randunoiul nu prea era un zaua lui acolo,noroc ca a mai avut si alta treaba si a fost plecat un pic.
Ursule mersi de poze
Clau si Kya imi pare rau ca nu ati reusit sa ajungeti si voi, poate data viitoare.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
nicol_conte spune:
Ma duc si eu la dush si apoi ma bag in pat ca mi-a pus randunoiul gand rau
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
ariel_7000 spune:
buhuhu! se pare ca asta e ora mea de emisiune:)))
am ajuns si eu acasa la ora 22.30!!! ca se agita randunoiul ca si-a pierdut stolul!:)) credeti ca a fost fara tam-tam??? nuuuuu!!! dupa ce ne-am despartit de voi, s-a pus teo pe o jale si un planssss, alex ma toca la cap sa-i cumpar ceva, asa ca am luat ceva de la chioscul din statie, am luat carutzul, teo si alex si ne-am dus inapoi in parc:))) la locul de joaca, unde alex, s-a jucat, IN SFARSIT!!! iar eu l-am alimentat pe teo:) apoi am incercat sa luam taxiul si iar ne-au refuzat 3 nemernici, noroc ca am vazut un autobuz care mergea la sf vineri. ne-am urcat in el, lejer, am ajuns repede si speram sa combinam cu tramvaiul....aiurea!!! dupa ce am constatat ca a disparut statia, am incercat iar sa luam taxiul si 2 boi ne-au refuzat, apoi am agatzat unul, tare dragutz, care ne-a dus, bombanindu-i pe colegii lui. las' ca ajung ei pe mana mea!!! sa vezi ce le dau peste bot cand vor avea nevoie de mine!
normal ca alex nu ma lasa sa plec, a recunoscut ca s-a plictisit la terasa, dar ca i-a trecut can dam dus-o la leagane (se pare ca asta a fost momentul in care s-a facut poza de grup , asa ca l-am ratat) si cand s-a uitat la boboceii de rata. tragand linie, a zis ca mai vrea si la alte intalniri:))) si sa le zic la fete sa mergem in ior, ca acolo stie ea:)...mai zicea ea si de paculetele de langa noi, dar sunt cam mici...
nu stiu ce efect ati avut asupra lui teo, dar va multumesc!!! a ras si a "vorbit" tot drumul spre casa, apoi cum a intrat pe usa a "parcat" fara niciun sunetel! asa ca am ratat baitza in seara asta....recuperam maine dimineata...doarme ca valiza, are o fatza de om fericit si eu la fel:)))
fetelor, ma bucur mult ca ne-am cunoscut, imi pare rau de clau si kya, dar sigur va fi o data viitoare.
ali, eu pe tine nu te voi rata cand voi ajunge la BT!!! eu am vazut o fata cu un bb in carutz, car ese uita la noi si zambea, dar am crezut ca e dintre cele care ne studiau ca pe exponatele la muzeu:))
naty, tu grasa????
bebei superbi, mamici dulci, tatici atenti:))) mi-a placut si mai vreau!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
mstela spune:
Helloooo....vreau sa vad poze la ursuleata si nu le gasesc...voi le-ati gasit?
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
ariel_7000 spune:
stela, nici eu nu am dat de ele...dar am inteles ca le da pe mess. iar eu nu am mess instalat! eu intru prin meebo, la care nu pot primi nimic!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO