Puiuti de Randunici 2008!! (31)
Raspunsuri - Pagina 7
simonette spune:
Luny, pai atata bre, ne spui?
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
luny spune:
uff, sincer, nu ma simt prea minunat acum, mi-e cam greata.. am facut poze, o sa le descarc si pun pe mailul comun, dar nu stiu dak reusesc in seara asta ca-s singura cu Mufa!...
bey, care m-ati deochiat?>?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Mersi, Simonette!
cand am trecut-o pe Ili i-am facut poze acasa si am stat la o supercoada.Acum ma gandeam sa ma duc cu Sebul de gat ca poate scap mai repede, desi mi-e mila de el sa-l chinui!
Luny, ma minunai ca nu stiam ca prestezi servicii militare!
ca nu cunosc pe nimeni in armata!
oricum, inteleg ca nu esti prea incantata si vrei sa renunti?!
Incep sa urasc din tot sufletul fotbalul asta! Copii nu i-am scos afara ca vroiam sa citesc, randunoiul sta cu ochii lipiti in TV....
Daca n-o sa se adapteze Ilinca la soacra-mea n-am nici o sansa sa invat pentru examen!
a inceput sa-mi intre morcovul profund si dureros!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
simonette spune:
Eu am sterilizat storcatorul, linguritele si canutza...
De maine incepem diversificarea
Mai e vreo mamicutza care harneste puiutzul exclusiv la san si a inceput diversificarea? Eu nu mai tin minte de la Luca, se incepe cu suc de mar, cu suc de morcov sau se poate cu amandoua combinate...?
Cred ca o sa incep cu suculetzul de mar...dar astept si sugestiile voastre?
Aveam de gand sa incep pe la 5 luni si ceva dar pofteste tare cand e la masa cu noi...
Nici nu va spun ca i-am dat sa guste inghetata...asa pe desht, putin!!! De atunci de cate ori iau inghetata (in fiecare seara), se uita la mana in care tzin cormetul si scoate limbutza des...si-i sclipesc ochiii
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
ursuleata spune:
Am primit si eu de la munca 5000 ron.
bueyyyy..dar ce salarii au astia de la mine de la munca...ca cica e sal mediu.
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic
poze
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Pot sa-i dau lui bb oscillococcinum?
poze
Mami de ursulet
Kya spune:
quote:
Originally posted by ursuleata
Pot sa-i dau lui bb oscillococcinum?
poze
Mami de ursulet
Da, merge.
Am ajuns acum acasa, nu m-am intalnit cu nimeni, evident.
Mimonix o idee minunata! Bravo, sunt perfect de acord.
Mie azi mi-a venit ciclul Era tare bine fara... Mi se pare cam devreme dupa 2 luni, dar asta e.
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
sa va pove cum a fost: cand am ajuns eu, era la terasa criss! am ochit ultima masa din fundul terasei, in ideea sa nu fuga toata lumea in caz de scandal..mai stam putin de vorba, se face 5 fara un pic si zic sa ies sa vad de ce nu mai apare nimeni, poate or fi afara!..si vad in zare venind agale o Naty si o Ariel cu copii din dotare! Alexuta, o zgatie cu ochi frumosi, tare haioasa! Apoi au inceput sa apara si restul randunicilor!!Cei de la Cafenea se cam minunau de unde tot aparem, si din cand in cand, mai aparea cate unul care se uita cu ochii mari la noi!!
Trebuie sa spun ca m-am minunat de ce fetite frumoase sunt pe creanga noastra, iar Mufa era numai ochi dupa ele!! pe aceasta cale , le transmite la toate un pupic dulce!
Giani si ariel sunt in topul haioaselor!
Bebe Teo de Ariel a fost tare cuminte, in ciuda reclamatii lor mamei, pe cand Mufa al meu, a fost cel mai curios, cu ochii mari peste tot, numa de ras nu a avut chef pt ca trebuia sa studieze bine lumea, ca de obicei!Ah, si a scos si niste sunete noi cu ocazia asta, pt ca lui nu-i lipseste cheful de vorba niciodata!
Multumim pe aceasta cale ursulicai ptr pempers, caci Mufa a dat vreo 3 big kk ce stateau sa iasa, asa ca l-am salvat la timp!!
Randunoi prezenti: de Roxana, Stela, Ursulica si Nicol! Data viitoare vor fi mai multi, ca vad ca cei prezenti au avut subiecte comune de discutat!poate ii trimitem la intalniri separate, o gasca de randunoi!!
Tin sa mentionez ca iulia este o papacioasa cuminte cu niste falcute delicioase, iar mami Naty a fost tare cuminte, ne-a studiat pe toate cu drag!
sovi+sasha=super cuplu
Super funny a fost si Andreea de Criss, care atarna pe umarul mamei ghiftuita dupa o masa copioasa in oras, avem poze doveditoare!
Matei de Valentina a cam scartait, dar nimic de speriat, e tare dulce!
Ma bucur ca a venit si nicol si ca am cunoscut-o, si ma bucur mult ca v-am cunoscut pe toate azi, sunteti toate niste dragute, si aratati mult mai bine decat in poze!
Iar bebeii nostri, ai randunicilor, clar sunt cei mai cuminti si mai frumosi!!!
luny spune:
tuchi,da, sa zicem ca sunt armata, desi nu e chiar aia institutia..whatever...
nu-s multumita ptr ca functioneaza doar pilele, eu nu am, si deci nici sanse de mai mult sau mai bine, si toate astea ma scarbesc, de-aici si dorinta de a pleca din tara asta unde nu se vor schimba unele lucruri in veci...
clauclau spune:
Luny, ce frumos ai povestit despre fiecare in parte! Inteleg ca a fost o intalnire reusita!
Fug sa culc pitica.
Noapte buna.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!