Puiuti de Randunici 2008!! (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

nu-mi vine sa cred - pe la 3 dupa ce a mancat copila, am zis ca ma intind juma' de ora pana plec. Si.... m-am trezit ACUM!!!

Ne ducem si noi acum in parc, la spartul targului... poate mai gasesc vreo randunica ratacita...

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mimo si Flori, v-am vazut comorile acum... Deliciosi!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salutare!
Am ajuns si eu pe acasa, am o gramada de facut dar n-am chef de nik!
Mimonix, exceptionala ideea ta, desi mi-as dori sa vina cineva si in Lacul Morii!( ma rog, nu e nik de vazut in afara de mine!)
Abia astept povesti de la intalneala!!
Ali, sa fie crestinarea intr-un ceas bun! Despre soacra...no comment!
Luny, ce militar esti tu maica, ca am ramas fara cuvinte!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

floriio, mie mi-au dat de la sindicat 38 RON!!!

Da' se distreaza fetele, nu gluma. Si in lipsa lor...nicio emisiune, doar cei de la "Pampers" care au incercat sa impace si capra, si varza si ne-au micsorat fereastra, adica au ramas la fel de enervanti si de kko.

cleme, eu dau spectacol pt fii-mea. O aduci pe Diana? Haide ca tai bilet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Exista motiv mai penibil si mai oribil pentru a nu merge la intalneala ,decat SA NU POTI SA STRANGI CARUCIORUL pentru a fi bagat in masina???? Ei bine, da, asta mi s-a intamplat mie. M-am chinuit si eu si Giani aproape o ora sa strangem amaratul ala de carucior si nici chip n-a fost! Bineinteles ca acum cand a venit randunoiul acasa a mers imediat, dar greseam ceva!! Era vorba de alt buton ( Giani). Asa ca m-am intors la mine in IOR plina de draci si am dat fuga la inghetata sa ma mai linistesc si am stat oricum 2 ore cu fata afara.

Flori, tu vii in IOR? Da-mi de stire pe unde te plimbi, eu sunt in fiecare zi acolo!

Mimo, o idee excelenta cu intalniri saptamanale! Esti de pus la rana, zau! Asa o sa ne vedem cat de cat, ba cu unele, ba cu altele! Fiecare vine unde poate si cand poate. Este super!!! Muahhhh!

Acum astept si eu impresii de la intalneala! Si avea Rebecutza mea o rochita asa dragalasa!!! Of, of, mai, mai!

Gata, plec, ca ma apuca iar ciuda!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Kya si Clau... amandoua sunteti de coma...[alcoolOricum...cea mai castigata e Kya care macar a dormit bine ha si apoi a purces si la intalneala!!! Taaare scumpe ati fost amandoua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Clau, imi pare rau pentru tine dar tare-mi vine sa rad!
parca va vad pe tine si pe Giani transpirate si nervoase ca nu se strange afurisitul de carutz in timp ce bebeii se iubeau!
Mimonix, cum faci cu pasaportul lui Vladutz? Presupun ca il treci pe unul de-al vostru, insa te duci cu el acolo? Exista cumva ghiseu special daca te duci cu copchilu' de gat?
Ca si noi tre' sa il trecem pe Seb relativ urgent si inca nu ne adunam!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata intalneala, am ajuns acasica, hamesiti, nu ca nu ar fi luat masa la carciuma toti copii!!
a trecut repede timpul, nici nu stiu cand, si parca nu am apucat sa pove nici jumate din cate am fi vrut...neaparat mai facem intalneli, tare bine a fost!
dar eu data viitoare tre sa vin cu caruciorul si cu iub dupa mine, ca e complicat altfel!
toti copii de randunici sunt ochiosi si cuminti, tare mi-au placut!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau imi pare tare rau ca nu ai venit, ne-a povestit Giani tot!..
tuchi de ce ai ramas bre, fara cuvinte?... sper sa fiu un fost militar dupa ce termin concediul de maternitate!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Tuchi, noi l-am trecut pe Iannis pe pasaportul meu si a fost cam asa: L-am luat frumusel in masina, in poseta am pus certificatul de nastere,pasaportul meu, pasaportul sotului, buletinele, am mers cu el acolo, i s-au facut poze si peste o saptamana pasaportul a fost gata! Puteti face poze si voi, acasa...faceti poze bust pe un fond alb si dupa ce le developati tip pasaport le duceti acolo, dar tipul de la pasapoarte ne-a zis ca sunt mai frumoase cele facute la eu ca se pierde din claritate...etc! Ptr trecerea minorului pe pasaportul unuia dintre parinti mergi la ultimul corp, din fundul curtii! La noi nu a durat mult! Mi se pare ca ne-a dat sa completam un formular! Nu mai tin minte daca au fost necesare certificatele noastre de nastere! Sper ca nu am omis nimic...dar mi-amintesc ca a fost relativ simplui... A... inainte de a merge acolo, e posibil sa trebuiasca platita o taxa formala la cec...dar nu stiu sigur!!!

Mergi la inceput