Puiuti de Randunici 2008!! (31)
Raspunsuri - Pagina 5
nicol_conte spune:
Ali te pup -bine ai revenit. Am vazut pozici frumoase , dar acum ma grabesc sa plec la intalnirea cu randunicile.
Si eu am primit de la serviciu prima de nastere 1300 ron
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
floriio spune:
Luny, iarta-ma ca te-am necajit. Insa chiar ma enerveaza astia de la mine de la serviciu, ca eu am primit doar 500 Ron de la sindicat si atat si cand va aud pe voi...imi vine sa pe astia de la mine.
Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008)
http://community.webshots.com/user/floriio
simonette spune:
Buna!
Ce va invidiez ca sunteti la intalnire..........
Daca eram in tzara nu ratam asa ceva! Abia astept sa povestiti! Chiar acum cred ca nu va mai tace gura si va admirati reciproc bebeleii! Va de la distantza pe toate! Sa va distrati maxim!
Ali, nu pot sa cred ce aud despre soacra ta... Cumparati-i un vibrator, daca e din cauza asta! Imi pare sincer tare rau dar incearca sa ignori...e cea mai grozava pedeapsa ptr ea! NNebuna......iarta-ma daca am sarit calul, dar sa blesteme?
Clau nu stiu ce ai simtit tu pe mess, dar cred ca in sufletul meu regret ca mi-a venit CM... Ca acum nu stiu daca am curaj sa mai fac unul mic dar daca era... ce bucurie ar fi fost ptr mine! Ascunsa... Poate,poate o sa facem si o fetitza cu ajutorul lui DD! Daca nu...asteptam nepotzele de la baietii nostri...dar vom fi in baston atunci!... Am inteles in final de ce m-ai felicitat!
Va doresc o seara minunata!!!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
cleme spune:
Floriio zi mersi ca ai primit si atit, la noi nu s-a dat nici macar un leu.
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
Ali_bia spune:
Multumesc fetele de aprecieri, si da Simonette, cred ca ar trebui sa-i cumpar un vibrator, dar saraca nici nu stie ce e ala, cand venea ea pe la mine, odata vorbeam cu mama pe mess si aveam si web, vb la microfon si soacra-mea de colo in loc sa se uite la laptop sa o vada pe mama ea saraca se uita la televizor, e langa laptop, si nu stia de unde se aude vocea mamei, radeam dupa ce a plecat ea de nu mai putem, si acum rad cand imi aduc aminte ce fata facea de mirata...
Amira de PM
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
luny spune:
quote:
Originally posted by floriio
Luny, iarta-ma ca te-am necajit. Insa chiar ma enerveaza astia de la mine de la serviciu, ca eu am primit doar 500 Ron de la sindicat si atat si cand va aud pe voi...imi vine sa pe astia de la mine.
Doamne fereste, cum sa ma superi, ce vina ai tu?..si eu tot pe aiua de la job am boala, plus alte, multe, motive!
gata, plec la intalneala!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Ali_bia spune:
Noi plecam afara, ca nu mai avem stare
Abia astept sa ne pove fetele care au fost la intalnire, cum a fost
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
simonette spune:
Pai...saraca, de unde sa stie ea cum e cu evolutia asta?
Asta e...sunt multe femei inaintate in varsta care habar nu au! Insa daca ii cumparati un dildo, avetik grija, ori sa i-l cumparati cu instructiuni, ori sa ii explicati la ce foloseste Sunt 2 variante...ori va alearga cu el ori abia asteapta sa plecati ca sa-l incerce...saraca! Ca nu-i de gluma cu lipsa asta de.... Doamne Iarta-ma!!!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
mimonix spune:
MESAJ DE IUBIRE
Vad ca bucurestencele si cele din apropiere au plecat deja la intalnire.Sper sa va distrati si sa va bucurati, sa veniti cu poze frumoase si cu tolba plina de povesti! Imi pare rau ca v-am ratat (si chiar nu mint) dar am analizat si nu se putea.Copchilul doarme de pranz chiar acum si programul nostru de plimbare e de la 6-7 seara pana cand se limiteaza decibelii prin lege si trebuie sa ne retragem.Dar chiar mi-am dat silinta sa gasesc o solutie si zic sa va fac o propunere onorabila:
Hai sa fixam loc de intalnire saptamanal, in diferite parcuri, la ore diferite, astfel incat sa poata veni oricine acolo unde ii convine mai mult si la ora la care poate.Eu incerc sa fac o propunere de program, voi veniti cu corecturi si adaugiri , pana iese ceva concret.Deci, de exemplu, in fiecare luni a fiecarei saptamani sa ne intalnim [red]dupa cum urmeaza:in saptamana 1 a fiecarei luni, in Tineretului, la Cafeneaua Actorilor,la ora 16.30; in saptamana 2 in IOR in fata bisericii de lemn,la ora 18... in saptamana 3 in gradina Botanica,nu stiu un loc acolo, la ora 11 dimineata, in saptamana 4 in Herastrau sau Cismigiu....intelegeti ce vreau sa spun.Si cine vrea, se duce direct acolo la locul si ora stabilita si se face gasca din mers...uneori mai multe, uneori mai putine, cum ne-o fi norocul.Asa poate reusesc si eu (si alte mamici) sa prindem vreo intalneala orgnizata .
Azi n-am facut matinal ca daca ieri am lucrat si schimbul 2, am fost obosita deh!Nu va spun ca diseara la 8 ma duce Teo la Mall la film, de joi pana vineri s-ar putea sa ajungem la mare si de sambata pana duminica la tara la finii nostri undeva langa Pitesti.Iar maine trebuie sa ma incumet sa merg totusi la pasapoarte sa-l includ pe Vladut pe pasaportul meu...luni trebuie sa luam buletinul fetii si tot luni sa facem optiunile pentru licee, oficial, la scoala.
Iar eu in toata nebunia asta nu-mi doresc decat un colt uzat de canapea si o caserola de inghetata!
In incheiere, va pup cu drag pe toate si astept sa apareti cu impresii, poze si cu galagie pe crenguta dar si cu intelegere fata de bietele mele ciolane batrane si raspunsuri la propunerea/schema de intalnire de mai sus.
Yours sicerely
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
floriio spune:
Mimonix super ideea ta. Asa as putea sa vin si eu. MAi ales in parc la IOR, ca m-am saturat sa ma tot plimb de una singura pe acolo. Deci, eu ma bag.