Puiuti de Randunici 2008!! (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

POZE BOTEZ

Sunt numai cateva care sunt facute cu telefonul, scuzati "claritatea"

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

criss nu mah, nu urci dealul ala la Polivalenta, sunt intrari din bulevard, ca noi p-acolo intram mereu cu carutul!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

ali, ce lumanare frumoasa ati avut la botez, dar nu se compara cu fetita!!

Mergi la inceput

Am lipsit motivat, am vazut ca va transmis Nicol pe care o pup apasat si fetelor care mi-au simtit lipsa,
Nicol, ariel, amira-roxana, naty mii de
Am citit pe sarite, recunosc ...
Asa... mi sa stricat laptopul si de asta nu am mai intrat pe urma am avut botezul pe 5 la biserica si pe 7 a scaldat-o, am avut IAR probleme cu soacra-mea si de asta la biserica am fost doar nasii cu noi 2 si Bianca,asta ca sa nu iasa discutii,.....in timpul slujbei pitica mea nu a stat deloc cuminte si am tinut-o mai mult eu in brate, nasa a tinut-o numai cand i-a zis popa, si la urma cand sa terminat slujba la iesirea din Biserica, hop, ghici cine era??? soacra-mea si a facut un tambalau de numa-numa, de ziceam ca iese popa din Biserica si ii da cu ceva in cap...bineinteles ca iar a inceput cu blestemele ei cu tot, mai rau ca i-a blestemat si pe cumatrii nostri, ..dupa ce am auzit asta ne-am urcat in masina si am plecat si ea a ramas sa bodoganeasca intr-una.....ehhhh, trebuia sa se intample ceva...
Acasa cand a scaldat-o nu a zis nici pis, fff cuminte a stat
Acum e fornaita un pic de la Biserica, e pe trecute....
pe toate si... MI-A FOST DOR DE VOI
Restul de poze trebuie sa mi le aduca, si am sa le pun si pe alea care sunt sunt clare, nu facute cu telefonul ..

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

imi pare rau, Ali, ca soacra v-a umbrit bucuria botezului...dar ce are frate cu voi de arunca cu blesteme??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Fetelor, vad ca vprbiti de prima aia de nastere care se da conform Contractului Colectiv de munca. Aveti idee, se aplica si in cazul functionarilor publici? Ca eu sunt functionar public si noi avem un cu totul alt statut. E cineva in situatia mea?

Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008)
http://community.webshots.com/user/floriio

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floriio

Fetelor, vad ca vprbiti de prima aia de nastere care se da conform Contractului Colectiv de munca. Aveti idee, se aplica si in cazul functionarilor publici? Ca eu sunt functionar public si noi avem un cu totul alt statut. E cineva in situatia mea?

eu sunt militar si nu imi da nimic!...

Mergi la inceput

De cand a pus fiica-mea ochii pe Alexandru de cory moldoveanul nostru.... dar vad ca are o pretendenta frumusica foc, gata nu ne mai dam la el, uffff
luny , duce lipsa totala de ..... si nu ii convine de mine, dar cred ca am pus-o la locul ei ... ca nu am invitat-o, iar sotului ii e frica de ce e mai rau acum mai ales ca am intaratat-o, ehhh ...de asta nu mai pot eu

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Luny, ai solicitat in scris si ti-au zis ca nu se da? Ca sunt multe drepturi pe care trebuie sa le cerem si, mai ales daca nu exista precedent, angajatorul prefera sa se faca ca nu stie de ele.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by floriio

Luny, ai solicitat in scris si ti-au zis ca nu se da? Ca sunt multe drepturi pe care trebuie sa le cerem si, mai ales daca nu exista precedent, angajatorul prefera sa se faca ca nu stie de ele.

eu am fost si am intrebat clar de asta si la fel de clar mi s-a spus ca la noi nu se da, nu este contract colectiv de munca si dreaq sa-i ia oricum..

Mergi la inceput