Puiuti de Randunici 2008!! (31)
Raspunsuri - Pagina 13
mstela spune:
Aaa merci Ariel.Am vazut ca a dat niste linkuri si tot cotrobai dar nu gasesc.Si mai tin si randunoiul treaz,curios sa vada
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
simonette spune:
Am vazut pozele!!! Superba atmosfera acolo...toti bebeii frumosi foc! Bravo voua!!! Ma bucur mult ptr voi!!! Va iubesc!!!
tre sa recunoisc insa ca nu am recunoscut decat vreo 4 mamici!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
mstela spune:
Noapte buna.Ciripim maine ca s'tem franti.Noi la 23 am ajuns acasa.Am plecat din parc,am trecut pe la o colega de serv sa-mi iau banii pe postnatal,apoi am trecut prin Real,unde Teo a stat un timp cuminte (in caruciorul ei),apoi a tras un kk (eu,fericita,ea fericita o perioada,dupa care a inceput scandalul)si am iesit fuga fuga din magazin ca nu ne mai intelegeam si m-am dus la masina unde am mai tras o tzatzeala,am schimbat-o,noroc ca am pus un pampers la noi,si apoi scandal mare,pana a venit randunoiul,pana am ajuns acasa.Si,culmea,cand am pus-o in pat,a inceput sa rada...Casa,casa,dulce casa...Baitza a urmat apoi..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
ursuleata spune:
Stelutzo..intra si tu pe mess.
alina_rednic2006
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
ariel_7000 spune:
simonette, dar pe mine m-ai recunoscut??? eu sunt aia frumoasa:)))
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
mihutza11 spune:
am reusit si am mai pus si eu 3 filmulete si 3 poze de azi:
aici
am reusit si am prins-o vorbind!
enjoy!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
gecko spune:
'neata stol.
Sa va fie de bine de intalneala...si la mai multe.
apropo, cafeu aburind .
eu ca de obicei nu am putut vedea pozele de pe yahoo. nimic din ce descarc de acolo nu imi merge. computator cretin ce am.
tuchita spune:
'neata!
Bine ca ai facut Gecko cafeaua ca muream de somn!
Nu mai am timp sa zic nik ca tre' sa plec!
Va pupacesc pe toate!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
nicol_conte spune:
Neata si de la mine!
Tuchita servici usor!Sper ca te-a trezit cafeaua facuta de Gecko.
Beau si eu o gura de cafea, dar cu lapte,ca altfel nu-mi place.
Am vazut pozici si filmulete frumoase cu Andra vorbitoare a Mihutzei.
Eu m-am trezit la 5 pt masa Antoniei si nici ca m-a mai luat somnul.Mi-am facut baie la cap ca seara nu mai apuc decat dupa 12 cand adoarme pitica,m-am uscat cu feonul si acum vreau sa-l intind un pic de domnul par.Apoi plec la primarie sa rezolv cu dosarul pt CIC, ca de luni ma chinui sa-l gasesc pe nea'omu ala acolo dar umbla creanga si eu tre sa fac o suta de drumuri.Dar poate azi daca ma duc mai de dimineata am mai mult noroc,"cine se scoala de dimineata..departe ajunge!"Si sper sa ajung azi si la prietena mea la spital ,ca abia astept s-o vad p-aia mica.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
nicol_conte spune:
Stiu ca poate e cam devreme dar eu i-am luat deja Antoniei un scaun pentru servit masa ,ca am gasit pe site unul la oferta si imi place super mult.Un scaun de la Chicco cu spatar reglabil si cu 6 pozitii de reglare pe inaltime costa dublu fata de www.littlebaby.ro/scaun-pentru-servit-masa/scaun-pilsan/prod_1036.html" target="_blank">asta , numai ca am meu e rosu si e foarte frumos.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi