Puiuti de Randunici 2008!! (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ariel cea frumoasa, da de ce nu te luau taxiurile bre?!!! Eu in locul tau, le luam indicativul si sunam la companie, atunci sa ii vezi!
Sper ca iti dai seama ca nu te mai crede lumea nici pe tine ca te exaspereaza puii la cat de frumos s-au purtat la terasa!

Gecko sar'na pt cafa. O sa ii pun niste galactogil ca sa nu ma simt vinovata ca beau cafea :))

Mihutza ce ochioasa si ce frumoasa si ce zambareatza si vorbareatza are mama!

Ieri dupa ce am trimis mesaju s-a trezit neuronu caruia i-am zis sa tina minte sa felicit mamici si copii brasoveni la serbare. Sa-i mananci, nu alta!!

Mai, decand cu mamiceala asta remarc ca fac kestii la ore la care nu visam sa le fac. Bagat aspiratorul in mijlocul noptii pt muci, te miri cand, dormit dupamasa odata cu bb, iar azi la ora 5a.m. mi-am dat seama ca nu mai am sanse sa adorm si m-am dus la bucatarie sa fac curat si sa gatesc!

Ha! acum am citit ca si nicol s-a sculat la 5 :))
Sa va fie cu folos scaunul Nicol, arata super

o zi buna

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

'Neatza!
Misto scaunul Nicol.
Mihutza
Ariel...te-am visat:))))

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
pur sisimplu mi-a disparut mesajul, unde ziceam frumos ca am visat-o pe bitza si antonia, cum ne plimbam aseara in parc si Bitza se gandea cum s-o ia in brate pe gaza rozalie pt ca scapase un pishu afara din dipper!..
si mai scrisesem cate ceva dar nu mai stiu ce si cui...aaaaa, naty, sa nu mai zici tu ca esti grasa!!
am vazut andra de Mihutza vorbareata!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, si eu cafea ca iar am avut o noapte agitata. Ce-o fi domle'? A dormit bine pana la 3, dupa care a plans de burtica, am reusit sa o adorm la 4 , s-a sculat iar la 4.30 si tot asa pana dimineata. Sa fi fost o criza izolata de colici? Isi freca piciorusele si simteam ca o doare burtica. De dimineata a facut un kk mare si apoi a fost mai fericita, dar degeaba ca noaptea trecuse!

Merg sa ma uit la poze.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Buna dimineata, mamici!
Am cam disparut ca magarul in ceata, dar v-am citit printre picaturi.
Sunt super obosita ca m-au apucat nervii rau pe lucruri ramase nefacute de cand am nascut. De fapt de dinainte sa nasc, cand inca imi mai permitea burta (ce mult e de atunci...). Si na, ca s-au adunat o gramada si peste cateva zile imi vine soacra in vizita. Ea e femeie foarte de treaba si nu-mi vine in inspectie, dar ma simt eu prost, va dati seama. Si uite asa daca tot am intrat in febra curateniei, am inceput iar sa-mi bag nasul peste tot, prin toate sertarele si toate cotloanele...Nu stiu frate de unde se aduna atatea rahaturi...si daca le lasi e jale...
Si uite asa, cum prind un moment in care Sean e cuminte sau doarme mai fac cate ceva. Dar cele mai multe le fac in toiul noptii cand se baga toti la culcare, sa pot sa ma desfasor in liniste. Imi pica ochii de somn, si sunt crizata ca as vrea sa fac atatea si nu reusesc...offf...Voi cum va descurcati?
Am vazut ca v-ati intalnit, nici nu va puteti imagina ce drag mi-ar fi si mie sa fiu acolo cu voi in parc...Ce dor mi-e de Bucuresti!!!
Va pup si iertati-ma ca nu raspund nominal, totusi eu sunt la curent cu ce scrieti si am vazut si poze si filmulele de la toata lumea, insa nu am apucat sa raspund.
Acum fug ca e aproape 2 noaptea si sa mai prind ceva somn sa-mi refac puterile.
Va pup!

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

neatza,
sunt intreaga si nevatamata, n-am mai ars nike de 1 sapt si parca nu -mi- e bine

Va pupesc , ma duc sa cetesc , daca ma lasa un pitic, ca-s restanta, iar si revin cu mai multe informatii.
am frunzrit asa un pic,
Am vazut cele 2 torturi de la aniversarea lui SEb delphina

Am vazut o iulia fortzoasa,si in poze,
Am vazut suporteri adevarati , Bravo voua si tare bine va sta

A fost mishto la intalneala , dar nu uitati sa avem in vedere ca trebuie sa ne revansam fata de cuscra mea, pe care o si o urmatoare intalneala sa fie in IOR

incerc azi sa pun pozele de la intalneala , pana atunci va si va , si iar va

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Off cuscra, daca-ai sti ce usor se strangea caruciorul!! DAr am gresit noi butonul, era cel de care m-ai intrebat tu la un moment dat ce e cu el acolo! Dar bine ca Andreiutul nu s-a dat la nimeni, da? S-a gandit la Rebecca care a stat cumintica in IOR?

Fug ca plange o pitica nervoasa...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

M-am bagat si eu la un dus, ca tot omul si mi s-a activat laptaria in asemenea hal ca tre sa ma pompez! Cred ca de la apa fierbinte. de obicei tre sa bag pompa pe la 5 dimi, dar nu pot sa dorm asa.... Si sunt chioara de somn!

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

tineretului 10 iunie 2008

Cuscra, of ce spui tu acolo???? adica a stat butonul in fata noastra si ne0-a sfidat??? mama lui. da andrei a stat cuminte si nu s-a dat la nimeni , rebeca cuminte, linga casa.

Banc1;
Dupa o lunga si fierbinte noapte de sex nebun… el observa pe noptiera ei poza unui alt barbat. Incepe sa isi faca griji
… "Este sotul tau ?" intreaba el nervos
… "Nu, blegutule", ii raspunde ea, tachinandu-l usor.
"Atunci este iubitul tau ?" continua el putin mai relaxat. "Nu, da de unde …" ii sopteste ea la ureche.
"Este fratele sau tatal tau ?" intreaba el, sperand sa primeasca un raspuns afirmativ.
"Nu, nu, nu" raspunde ea.
"Pai atunci cine naiba e ?" intreaba el deja iritat. "Sunt eu, inainte de operatie …
Banc 2:
Sotia ii spune sotului: * Mai bine ma casatoream cu dracul!
......* Aiurea, scumpo! Casatoria intre rudele de sange e interzisa!

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vio ia-o usor si nu uita ca trebuie sa te odihnesti pt pitic si laptic!
butucicooo, hai cu pozele alea, pjne-le si pe mailul comun sa le luam si noi!
mi-am facut si eu cafeaua, si am atata treaba, atatea vase de spalat, nimic de mancare pt sot infometat ce va veni de pe drumuri dupa masa, si constat si congelator aproape gol doar cu peste prins de el shopping, lulu, p-aici prin zona...asa ca salata cu oua si branza scrie pe el!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput