Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 8
boticelina spune:
Vic am vazut aseara ca ai pus pozici cu lucruri bebelicioase si vroiam sa-ti zic ca setul ala de 4 body-uri roz e fix la fel cu al gargaritzei
desi tu stai in Franta ![]()
Monica
35+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
AnnaBaby spune:
Surprinzator, vad ca azi ma simt chiar bine, ma misc mai usor, am fost si in oras putin la cumparaturi si nu am obosit asa de tare ca zilele trecute... poate o sa dorm mai bine si la noapte, cu toate ca ma omoara caldura asta si mersul des la baie, ca sa nu mai spun de intorsul de pe o parte pe alta 
. Ah, si alta surpriza placuta, de vreo 2saptamani am ramas la aceeasi greutate +17kg, ma mir ca nu se vede pe cantar, ca burta se vede cu ochiul liber ca e mai mare pe zi ce trece.
Anna
34+ cu
Ioana Maria
AMR 6 saptamani
vinebarza
bebe
poze
Didi81 spune:
Sursula, da, mi-au iesit absenti anticorpii.
Vroiam sa scriu mai multe, dar am uitat
. Si eu ma alimentez in principal cu fructe, azi am bagat la greu cirese si caise. Si mi-am cumparat 2 bluzite, una verde una galbena, si niste pantalonasi galbeni ca mi-a facut Sun pofta de haine colorate
. Culmea ca de la magazin de ne-gravide. Nu pun inca poze ca mi-am facut singura in oglinda si au iesit aiurea. Sun, ziceai ca esti moartea oricarui buget? cred ca io sunt aia ![]()
Didi
35+ 
narcisa.s spune:
Neatza...
Si noi am ramas la 10+ kg, nu stim de ce...Si chiar in ultimele zile n-am prea facut miscare.
Cu numele...Hmmm...Noi am avut multe pe lista.Luana, Anastasia,Amira, Cybai (asta inseamna cica frumusetze in tziganeste), Aysha, Livia, Iman, Nikita. Mie imi plac numele arabesti, nu stiu de ce, si aveam de optat intre Aysha si Iman...Initial a ramas Aysha dupa care l-am schimbat...Si pentru ca o prietena draga tare mie are o fetitza cu numele Noa, m-am gandit ca n-ar suna chiar rau sa o cheme Anais pe micutza (nu ca mi-as da in vant dupa Cacharel).E mai usor si pentru ai mei din Ro si pentru cei de aici.Iar Iman inseamna credintza in arabeste...Deci e Anais Iman, deocamdata.Nu stiu Anais ce provenientza are, cred ca e frantzuzesc.
Cu concediile nu ma pricep, aici mamicile au 6 luni si gata, la munca...6 luni si 80% din salariu, cam asta este.Astia nu vor sa dea mai mult ca nu cumva sa le determine pe brazilience sa faca si mai multi copii si sa stea acasa.Cica la munca nu la intins mana.Mi se pare de porc, dar astea-s regulile
Cu masajul perineal, si aici obstetricienii recomanda de prin luna a 8-a, de 3-4 ori pe saptamana, daca se poate cu ulei de sambure de struguri presat la rece sau cu ulei de masline.
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (32+)si Vil asteptand o 
AMR 8
MissJJ spune:
Cristina nu au disparut reclamele le-am vazut azi de vreo doua ori dar cand se deschid se micsoreaza partea cu mesajele deci poti scrie linistit fara sa se suprapuna reclama peste mesaje.
Finally ca atunci cand incercam sa deschid subiect nou trebuia sa deschid pagina de 3-4 ori numai sa imi apara alta reclama numai nu una de la ei.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 15 Zile
Alina Maria spune:
Buna fetelor , vad ca vorbiti deja de concedii ,mie nu imi sta gandul la asa ceva .
Narcisa aici ti se da 16 saptamani in total adica 4 saptamani inainte de nastere si 12 dupa , apoi la munca .
Deci cele 6 luni ale voastre mise pare mana cereasca .
Noi suntem bine , doar ca sunt extrem de obosita si totusi vineri vom merge la un parc unde vom dormi doua nopti si vom sta in padure , vom merge la inot cu fata ,la atractii , etc.
Sper sa rezist . Voi ce ziceti e periculos sa mergacolo cu burta asta mare pana acolo cu masina , sunt cam 100 km .
Mona superbe pozele , Codrin e super frumusel , e cu totul altfel decat fratele sau , sa iti traiasca amandoi . Poate poti sa ne spui cum se inpaca de pe acum cu Matei .
Alina
37
si
Mandy Stephanie 3 ani

19 zile 

http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso
gvali spune:
buna! Sunt graviduta in 35 de saptamani iar doctorul mi-a prescris injectii cu Dexametazone, 2 injectii o data. Puteti sa-mi dati mai multe informatii cu privire la asta? Am placenta maturata gradul 3 si hipertensiune si imi este recomandata nasterea prin cezariana. Mi-a spus ca injectiile sunt pentru maturarea plamanilor lui bebe, dar din prospect nu reiese ca ar fi bun pentru fat, de fapr scrie cu totul altceva. Mai sunt gravidute in situatia mea?
M&M spune:
quote:
Originally posted by sursula
FLO-sunteti niste frumosi!
ANKALAURA-si mie mi-au spus la teatru ca cei 85% sunt impozabili
CRISTINA-e mult mai bine cu prefixul schimbat,nu?:)
SUN-ce draguti cei din delegatie sa se gandeasca la Galu!
ANA-imi pare tare rau ca nu se opresc durerile,dar...mult a fost,putin mai este!
Eu..ma apuc sa fac pastai si ma lupt cu arsurile care imi dau de furca zilnic:(In rest,bebe Tudor e miscaret si il simt in locuri f ciudate-si anume-undeva aproape de spate-ma gandesc ca e maricel si mi se umple inima de bucurie!
Sursula31+bebe Tudor
Sursula, sincer nu e mare diferenta, nici nu simt ca am trecut de 30 de saptamani, tot departe mi se pare momentul nasterii...
Cristina
30+ ,cu
Mihai Daniel " Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
SunSmile spune:
Didi suuper. Sa le porti sanatoasa! Pai nici eu nu mi-am luat hainele de la magazine de gravi. Am o singura pereche de blugi de gravida, in rest numai haine care merg si pt burtici. hehehe..atunci suntem amandoua moartea oricarui buget!
Gvali eu nu stiu sa te ajut dar sigur colegele mele pricepute o vor face! Multa sanatate!
Am un tei in fatza geamului...in casa la mine te imbetzi repede cu mirosul...plus ca toata strada are o gramada de tei...
Ma'c sa termin si ultimele 4 pagini!
p.s. Vic ce gravidos burtos esti! Suuper hazlie iar lucrusoarele minunate!
SUN
37+ 

M&M spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Cristina nu au disparut reclamele le-am vazut azi de vreo doua ori dar cand se deschid se micsoreaza partea cu mesajele deci poti scrie linistit fara sa se suprapuna reclama peste mesaje.Finally ca atunci cand incercam sa deschid subiect nou trebuia sa deschid pagina de 3-4 ori numai sa imi apara alta reclama numai nu una de la ei.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami deArianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 15 Zile
Da, ai dreptate, Mada...Dar azi, de exemplu nu mi-a aparut decat o singura data reclama, deci apar muuult mai rar si restranse.
Felicitari pentru achiziitii, sa stapaneasca bebelina sanatoasa leaganul.
Vicky, nu stiu ce lege se aplica. Da, oricum si eu voi lua salariu bonus si husband-ul. Probabil fiecare firma are propriile legi pe care le aplica.
Cristina
30+ ,cu
Mihai Daniel " Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"