Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 7
ankalaura spune:
Mai, am gasit pasajul....
Scrie asa:
c) un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil; daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe unitate;
E art 51 din CCMN
Deci mamei. Primeste tatal numai daca mama nu e salariata...
Da' ma intreb... daca tot sunt atat de multi incompetenti si "gresesc" de obicei in favoarea lor... ce ar fi sa plusez si sa fac si eu pe necunoscatoarea?? ![]()
Anca mami de Eliza si
36+ cu
Ligia Stefania
flo1980 spune:
Ferice de voi fetelor care urmeaza sa primiti salariul bonus pentru nastere ca eu.....
Mi-au zis de la munca ca ei nu au semnat Contract Colectiv de Munca si ca nu primesc nici un ban; tot de pe DC am aflat ca nu conteaza daca au semnat sau nu, se aplica cel de la nivel national....dar cine sa se tarasca cu ei prin tribunal???!!! nesimtiti....
Si am lucrat in luna mai 2 sapt. celelalte ar fi trebuit sa-mi plateasca 85%....dar cica nu am cotizat in ultimele luni (eu incepand serv. pe 25 feb. dupa CIC) 
Voi ce parere aveti?
Si pe mine ma doare rau pe sub burta....simt ca sta direct pe osul pubian.....
Ana cum te mai simti?
fetele! Ma bucur ca va place de noi!
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
36+ cu 
AMR 4 saptamani 
bebe 2
pozele mele
catilin2008 spune:
am citit de mailul comun, are aceeasi parola si id ca si contul de poze?..ca m-ar interesa si pe mine actele despre care ati vorbit, deoarece vad ca doamna contabila nu prea stie ce si cum..sa fiu pregatita...
29 + cu
Bebicu Andrei
AnnaBaby spune:
La mine la serviciu e precizat in contractul colectiv de munca faptul ca ajutorul de nastere, acel salariu mediu, e in valoare de 3000 lei. Acum, ma gandesc ca trebuie sa fac o cerere la care o sa anexez certificatul de nastere al copilului si o sa le trimit la RU.
In legatura cu alegerea numelui, eu mi-am dorit de cand ma stiu o fetita pe numele Ioana, iar sotul meu a vrut neaparat Maria, dupa numele bunicii lui care l-a crescut de la 4 luni si pe care o iubeste chiar mai mult decat pe mama lui. ne-ar fi placut sa fie Maria Ioana ca suna mai bine dacat Ioana Maria, dar va dati seama ca toata lumea comleta cu "tu esti campioana", asa ca am ales varianta asta.
Dar chiar azi dimineata ma gandeam ca daca totusi o fi baiat? ca n-ar fi ceva chiar iesit din comun, am mai auzit multe cazuri, si nu din timpuri stravechi ci din zilele noastre. Nu am nici un nume pregatit pt eventualitatea asta, sper sa nu fiu pusa in situatia de a alege la urgenta...
Anna
34+ cu
Ioana Maria
AMR 6 saptamani
vinebarza
bebe
poze
AnnaBaby spune:
Catilin la mailul comun userul e ca la picasa cu diferenta ca intre cele 2 cuvinte nu e . ci _ iar parola e aceeasi.
Anna
34+ cu
Ioana Maria
AMR 6 saptamani
vinebarza
bebe
poze
anaxena spune:
eu ma simt la fel de mizerabil...ashtept sa se intample ceva nou,sa ma agatz de o sperantza ca poate nasc..am interceptat 2 contractii la 15 min distanta,acum ashtept sa vad dc si cand vine si a3a
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 10 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Ralu79 spune:
Hellooooo
Ma mai primiti si pe mine pe aici?
Nu am mai scris de o groaza de timp si nici macar nu am motiv
, dar am citit tot din umbra.
Alessio, bine ai venit; Dana- recuperare cat mai usoara!
Sun-
ca ti-ai amintit de mine.
Ce multe Mirunici vor fi- super!!!
Eu sunt acasa de 3 saptamani, casa care incepe sa arate aproape normal. Mirunica e o mishcareatza si jumatate si mi-e tare drag de ea.
In rest, cam atat deocamdata (sa nu scriu prea mult sa fie trecerea prea brusca de la tacere la logoree![]()
Pupicei
Ralu
34+
Miruna
MissJJ spune:
Revin si eu pe metereze.
M-am uitat la film bine am facut ca nu m-am pus la nani si am stat la film ca a fost super, am bocir ca fraiera sg pe canapea.
Filmul se cheama August Rush si e f fain daca vreti sa il vedeti. Si e si cu nenea www.jrmfansite.org/gallery/displayimage.php?album=201&pos=0" target="_blank">asta, Jonathan Rhys Meyers nenea e irish si e totally delicious
care a jucat in the tudors prima serie si eu sunt toally head over heels.
Mai joaca si Robin Williams si o gagica care mi-e cunoscuta ca fatza da nu stiu cum o cheama bine pe mine ma interesa nenea nu tantea asa ca...
Si e si cu un baitele e cunoscut baiteleul ca acotr l-am vazut in multe filme. Anyway mie mi-a placut mult filmul si vi-l recomand, mai ales daca va place muzica.
Cristina yupii am scapat de ele finally.![]()
Sorelix plimbareatza mai esti.
Tecky plimbare placuta in parc.
Hmm somn cand si cum vrei tu, te rog nu mai vb de lucruri sfinte.
Vad ca, contractiile astea unele dureaza cam mult da nu vor sa vina mai des asa cam la vreo 5 minute, nooo tre sa se joace cu nervii mei, burtica vad ca azi e mai mult tare si incordata. Nici bebe nu prea se misca tare mutl din cauza asta, hmm na de acu azi e marti sa stea pana duminica si poate sa vina duminica noaptea spre luni dim ca sora-sa.
Adik ar fi fain sa inceapa contractiile de acuma dar sa ma apuce nascutul abia dum seara cand e bunica aici sa pazeasca nepotica mai mare.
Ce fain ar fi nu?
Well sa revenim pe planet earth m-au sunat in sf aia de la magazinul cu patutzul am rezolvat pb sper definitiv, maine dim vine un nene sa ia patutzul asta si sa il aduca pe celalalt. Uff si nu m-am putut abtine sa nu deschid macar cutia de la leagan e roz si fain
da nu le-am scos ca apoi ma pun pe montat si vreau sa il las si pe Flo sa enjoy the moment. Vaii in sf asamblam si noi ceva pt bebe 2.
ca pana acuma am tot citit cum toata asamblati si etc lucruri noi si pozati si noi nu prea avem ce asambla ca vb aia avem toate gata, ei na acu am si eu ce asambla.
Na ca s-a trezit si printesa fug sa o aduc jos.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 15 Zile
SunSmile spune:
Hehehe..si Ralu si Madina...e bine sa mai strig catalogul din cand in cand!:) Bun revenit, fetelor!
Bey iar vorbiti de bani?:) Anka si eu stiu tot asa, ca se acorda tatalui daca mama nu e salariata. Dar sunt firme binevoitoare, care il acorda ambilor parinti (sotul va lua, de exemplu). Eu cu legile nu-mi mai bat capul, o sa iau oricum de 8-9 ori mai putini bani dar stiam asta de la inceput si mi-am asumat-o si asta e. Vreau sa stau cu Galu acasa pana ma satur, nu-mi propun nici o data de intoarcere in dragul:) camp al muncii.
Vic daca esti doar lenoasa, e ok.:) Enjoy!
Tecku las ca-i bine sa dormi, isi face corpul stoc de energie.
Ana iote pt ca-mi esti draga si nu vreau sa te mai vad asa chinuita, bag o agitata
pt tine! Poate se hotaraste Maria sa vina la mami in brate!
Ma intorc la raportul meu...am compilat 20 de pagini, mai am inca pe atat si neuronu' e ca dacia 1300 in panta:))
SUN
37+