Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Sun.,...mi-ai adus aminte de acasa...de locurile natale...asa e in Ages...strazile pline cu tei...si la fiecare plimbare ma imbatam cu mirosul lor...ce dor imi e de casa!!!!

Cami 34s+, cu [baiete]

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Gvalisi eu am facut saptamana trecuta 6 injectii cu dexametazona, una la 12 ore, si aveam atunci 33 saptamani. Dr mi-a spus la control ca e cam jos bebe, a simtit capusorul la palpare, si atunci pt orice eventualitate, in cazul in care s-ar naste mai devreme, mi-a dat sa le fac pt maturizarea plaminilor, asa cum ti-a spus si tie. De asemenea mi-a spus sa nu bag in seama ce scrie pe prospect, ca de fapt medicamentul asta e foarte des folosit in ultimele saptamani de sarcina si nu se intampla nimic. Am mai citit si eu pe forum la alte subiecte ca si alte dutze au urmat tratamentul asa ca l-am facut si eu.
Eu te sfatuiesc sa le faci, ca nu cred ca e vreun pericol, ba dimpotriva.

Anna 34+ cu Ioana Maria
AMR 6 saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Tocmai a venit soacra mea pe la mine si mi-a adus prajitura cu visine pe care am comandat-o ieri, draga de ea ce prompta a fost... Si mi-a aratat si ce hainute a cumparat pt bb, sa vada daca imi plac, si sa vada ce ar trebui sa mai cumpere. Chiar sunt norocoasa cu asa o soacra, ce ziceti?

Anna 34+ cu Ioana Maria
AMR 6 saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Burtici,mai ia cineva fiole fier Tot'hema?Si daca rasapunsul e da...cate fiole pe zi?

Sursula31+bebe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sursula, eu iau Maltofer...
Didi, sa stapanesti sanatoasa hainele..
Ana, si soacra mea e prompta si mereu pe faza...Pofta buna!!!
Vicky, vazut pozele cu lucrusoarele Mayei si cu burticutza simpatica!!!Sa le poarte sanatoasa...

Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

na..am sosit si eu acas' de la ..si mi-am luat si eu minge din aceea maaaare
sunu ce dragutzi strainezii tai cu "ceva pt Galu"!
camy ehe...hai ca o spat terce repejor!!! ma bucur ca in sfasit termini si tu cu serviciul!
capri spor la cumparaturi! sa ne prezinti plizz achizitiile!
madina si noi..ca si voi, adik..inca nu avem nume la putzos tot din motive de..potriveala..nah..gasim nou ceva pan' la urma!
tecky las' amik..ca e bun de tot somnul! ehe..te stoarce de pe acum Raluca..plimbarica faina
anooooxenooo a aparut si a3a contractie? sau ai ramas la alea 2? uof..scoatem nishte ???
mada dar zau ca repede ati rezolvat cu patutzul..maine deja il aveti pe al bun!? asta da operativitate dom'le!
sun dacia 1300 in panta...la coborare, nu!? spor la trebi!
narcisa vad ca numai tu ai atins sabjectu cu masaju perineal...eram curioasa daca fete fac...sau cele la bb 2 au facut la bb1, daca a avut efect...
alina nush ce sa zic legat de drum...faceti cam 1 ora..nu? daca te simti bine..colu e ok..n-ai contractii..io zic ca nu-s probleme..da'..vezi ce zic fetele mai experimentate..
anna ce soacra! jos palaria!!!!!!!
bon...revin mai tarziu...

Oana
28+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor. Ma mai primiti dupa asa o absenta? Eu de ieri sunt in concediu de odihna si parca am mai putin timp sa stau la calculator decat atunci cand eram la servici.
Ieri am fost la control si se pare ca bebe s-a intors in pozitia regulamentara. Ura, Ura! Sper sa ramana asa si sa pot naste normal ca ma cam ingrozeste cezariana.
Am vazut ca vorbeati de nume. Dupa lungi deliberari se pare ca il vom numi Victor. A fost singurul nume la care am fost amnadoi de acord. Eu vroiam nume simple, romanesti, al meu zburda pe la nume grecesti. Doar la Victor ne-am inteles. Cu Ana a fost mult mai simplu, mie imi placea de mult timp numele iar el a fost deacord.
Acum fug ca e tati cu printesa in parc si incerc sa incarc si cateva poze cu dominoara mea pe picassa.
Va pup

Cami31s+ cu si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Pana la urma nu am fost cuminte,am tot facut ba una ba alta prin casa ,dar dupa ce am terminat am fost cu sotul la o plimbare luuuunga si m-a rasfatat cu o pizza si tot felul de fructe.
Uff ce bine ar fi daca ar putea sa ia si sotul salariul mediu pe unitate...el are salariu mult mai mare.Eu nici nu m-am interesat la RU...poate nici nu-mi dau astia,la cat se trag pe cur cand vine vorba de bani
Si bebita mea apasa foarte tare deja acolo jos,de uneori am impresia ca vrea sa scoata vreun pumnulet mic si drag .Va dat seama ce pumnulet poate sa aiba?Vai cat am s-o pup!
Eu sincer as vreau sa rezist pana miercurea viitoare,cand o sa fie gata camera si la mine,pregatita cu totul pentru bebe scump,desi nu sunt sigura ca rezist asa de mult la cum ma simt.Cum vrea printesa
Mada bine ca se rezolva in sfarsit si cu patul
Sun spor la hartogerie,desi la viteza ta,cred ca e gata deja
Vicky am vazut si eu pozicile tale,super draguta burtoiaia,la fel si hainutele

Kimmy37+Timeea Kristina AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Merci fetelor . Burtoiul e intr-adecar IMENS :), dar din pacate numai eu sunt ca Maya e micutza :(. Maine mergem la control sa vedem ce si cum. Sper sa aiba si ea 3kile acum :).

Azi am fost la coafor, sa ma fac bella in cinstea MAyei :).

Nu mai stiu cine intreba daca poate face 100km. Eu zic ca DA, eu asa am facut in wk (200 dus intors) si in plus eu am condus. NU am avut absolut nimic.

Vicky 37+ si Maya
AMR +2 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Alina ce sa zic...daca tu te simti in stare, go for it! Oricum,martea viitoare aveti programata cezariana, nu?

Si eu asa m-as duce la ai mei, dar mi-a pus dna dr interdictie..ar fi totusi 700km (dus-intors) si stie ca io as sta non-stop cu o bestie de 9kg in brate. (intre noi fie vorba, daca n-ar trebui saracu animal sa faca pipi/kk, nici nu l-as lasa din brate:) ).

Anna super soacra! Ma bucur cand aud ca exista si soacre asa, ca a ta, a mea, a Cristinei.

Camy pai poate tragi o fuga pana acasa...te imbeti cu mirosul de tei si prinzi forte noi!

Sursu eu iau tardyferon, nu stiu de cel la fiole.

Onutz..in panta bre, ca altfel era in vale:)). Tot sportiva ai ramas..tu o sa nasti pe drum spre spital:). Ca de slabatura, oricum esti de ma oftic si ma inverzesc de invidie:) Io de masaj nu zic nika pt ca n-am facut si, de acum, nici nu prea ma mai incanta ideea. Beau ceai de zmeur si sunt agitata si fac trebi si plimbari si traiesc cu speranta ca va fi bine! Adica, SIGUR va fi perfect...ca doar imi vad minunea, comoara comorilor!

Madutzule hai ca abia astept sa ajunga Flo sa desfaceti leganushul si sa pui poze. Si poate-ti mai face si tie niste poze, totusi!

SUN 37+

Mergi la inceput