Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dia eu de cand sunt in uk sunt mult mai happy sa ma uit la meciuri la englezi comentatorii stiu gramatica in primul rand nu vb aliterat si comenteaza meciul nu pe langa ca aia din romania. Setios eu am inceput sa fac alergie la comentatorii aia eu nu stiu pe ce criterii is angajati si etc da nici sa nu stii limba romana da-o incolo de treaba. Si ce e fain la comentatorii astia englezi chiar si daca e o tara mica vai de capul ei ei stiu detalii despre fiecare jucator vb la subiect spun tot felul de chestii interesante, e o placere sa asculti comentariile lor ca ale lor completeaza meciul frumos nu ca la aia din romania la care imi vine sa dau tv-ul pe mute si asa sa ma uit la meci. Apoi aici la englezi afiseaza mereu distantele care le alearga statistici care a alegrat mai mult care a dat mai multe suturi la poarta posesia mingii etc.
La romani la multe televiziuni nici nu afiseaza mereu minutele si scorul si tre sa stai cu urechile ciulite poate poate zice vreunul din berbecii aia de comentatori ceva legat de meci sa auzi si tu scorul.
Caprioara eu asa am avut sarcina trecuta burtica si fata la 41 de sapt a venit deci nu cred ca daca e burtica lasata tare inseamna ca si vine bebe rapid, eu sper sa mai stea bebelina in burtica ca aveti abia 35 de sapt, mai este timp.
Dia legat de nume: noi la Arianna am vrut un nume usor de pronuntat si in romaneste si in engleza sau vreo alta limba sa nu fie f lung ca sa trebuiasca sa spell jumate de ora la el cum fac eu si tot le zic numele pe litere de nspe mii de ori si tot aiurea il scriu astia. Apoi voriam neaparat sa aiba doua nume, just in case si sa fie ceva nici englezesc da nici romanesc. La ea am ales si pe baza de ce inseamna numele de ex Raisa e din ydish, adik limbra ebraica amestecata cu germana, si inseamna trandafir la ei se pronunta raizi, da noi zicem raisa normal. Arianna pe net daca ai sa cauti zic ca vine din greaca si inseamna sfant sau din welsh si inseamna argint acuma faza cu greaca mi-a zis o tipa care sta in grecia ca nu inseamna nimic in greaca, apai asta nu mai stiu sigur eu m-am luat dupa ce am gasit pe net si in carti.
La Amira deja s-au mai schimbat din criterii ca am vrut sa aiba tot nume cu A ca si Ari si cum la Ari al doilea nume incepe cu a doua litera a primului nume la Ami trebuia ceva cu M. In rest tot asa ceva mai international nu f lung usor de spell-uit si na sa mearga si cu numele de familie, asta a fost valabil si la Ari.
Cam asta e la noi cu numele.
Vai ma mananca degetele sa desfac leaganul da il astept si pe Flo ca sa il asamblam impreuna, da tot dau tarcoale la cutie ca o pisica la cutia cu smantana.


-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 15 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:


MADA ce inseamna sa te exprimezi cu picioarele!!!!( si aici ma refer, desigur, la desteptaciunea mea nemaiintalnita!!!)ca doar nu imi imaginam ca bagai biberoanele si le dadeai micorunde din plin. desi....la cat de cu capul sunt...as putea sa inteleg si asa...
oricum ideea era ca nu intelesesem cum sta treaba . cei doi temeni , respectiv sterilizator si microunde, nu prea se potriveau la mine si nu vedeam ce legatura pot sa aiba unul cu altul. da acuma...am prins ideea.. si este chiar logic ceea ce spui.
acum am ce cauta prin magazine iar, de parca nu era capul meu plin cu de toate cate am citit aici la voi! ma consolez ca ...mai e timp...( ce chestie relativa!!!)
sar'na si

bebe Andrei
Ruxandra 28+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Pentru fetele care sunt interesate am gasit ca ajutorul de nastere,care este prevazut in art. 51 din Contr. Colectiv Unic la nivel national in valaore de un salariu mediu pe unitate nu se impoziteaza conf codului fiscal -art. 55 sau 56 din Codul fiscal.

35+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Caprioara, da, si la mine la servici se practica concedii medicale (pentru copil sau mamica) pentru a intra cat mai tarziu sau deloc in concediu de cresterea copilului.

Diarux:
Actele normative in domeniu:
- Ordonanta de urgenta 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate, modificata si completata, precum si normele de aplicare a acestei ordonante.
- Legea 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, modificata si completata.

Alte acte normative relevante:
- Ordonanta de urgenta 96/2003 privind protectia maternitatii la locul de munca, modificata si completata
- Ordonanta de urgenta 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului, modificata si completata.

Fetelor, in legatura cu drepturi si beneficii pentru mama si copil, va pun maine pe mailul comun informatiile primite de la curs, scanate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

GINI imi vine sa te pup! numai ca esti prea departe! dar si asa....
doua din legile pe care le-ai mentionat, le-am gasit. de celelalte doua ordonante nu stiam. abia aastetp sa pui si ce ai facut la curs. sar'na!

bebe Andrei
Ruxandra 28+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

www.youtube.com/watch?v=WZF7o-f9RdY& feature=related" target="_blank">Miruna

Monica 35+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dia, eu am ales prenume scurte care sa mearga cu numele de familie, care este ceva mai lung si apoi am eu un fix cu cele 2prenume ,Daniel si Mihai...Bineinteles ca m-am uitat si la seminificatia fiecarui prenume in parte.

Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Boti m-ai lovit la punctul sensibil!! de 1000 de ori!!! Exact pentru melodia asta o va chema pe fetita mea Miruna...sunt fan inrait Pasarea Colibri! De cand am auzit prima data melodia asta am stiut ca daca o sa am o fetita o va chema Miruna.


Dia 33+ Miruna

Am pornit cronometrul!!! Suntem pe ultima 100 de metri!!!



strumfuletz
poze

poze burtika



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

boti uitasem sa zic de fotoliul tau..e misto de tot!!! si io as lua ceva..dar....nexam spatiu in za haus
mada uof, ce incurcatura cu achizitia..dar bine ca se rezolva, totusi..daca eram in Ro...apoi sa vezi tu tevatura!!!!
zicea cineva de super-hiper marketurile noastre..eh...eram la real in careva seara..lum emulta, cozi mari...si IO FF GRAVIDA! caut casa prioritara: inchis..alta casa: inchis...merg la informatii, imi solicit ff frumos dreptul..si fatzele incep sa rada..ca n-are cine sa vina la casa, ca si daca ar fi deschisa nu as fi servita prioritar..na...pana aici fu'..intreb unde e sefu, sefu nu e la ora aia, intreb unde e afisat nr de la OPC...ele hihihi...ai..ceapa lor!!! si am facut reclamatie online la OPC (nu credeam ca se rezolva) dar s-a rezolvat!!!!!! ba chiar am fost intrebata daca ajunge se se scuse doar conducerea sau vreau scuze si de la duduile aleammm....m-a uns la inima toata treaba asta
bine...adevaru' e ca si eu am un fix: daca ceva/cineva incalca reguli, apoi NU-I CORECT..si ma ambalez asa..si vreau sa reclam
na..am dat in logoreeeeeeee

Oana
28+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:


bravo OANA. bine le-ai facut! cateodata nesimtirea lor nu are margini. eu si sotzul meu suntem campioni la "trebi de aieste!". nu mai vb nimeni cu noi de la magazinele din acrtier ca am avut "nesimtirea" sa cerem punga la paine ca doar nu aveam sa o mananc dupa ce se plimbase prin toate mainile jegoase, inclusiv a mea.numai ca nu prea ne baga in seama OPC ul aici,. pana intr-o zi...
gata plec la scoala. am scapat de meditatia nesuferita!

bebe Andrei
Ruxandra 28+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput