Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (81)
Raspunsuri - Pagina 16
flo1980 spune:

Felicitari Nati pentru bebe Matei!
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos si mancacios!
Doamne, saracuta ce te-ai mai chinuit! Dar cred ca deja ai uitat atunci cand ti-ai vazut puiutul!
Bujo felicitari pentru Kg lui Filip! La mai mare, pup eu pe el de grasun! 
Lcazangiu se apropie...se apropie momentul.... As vrea sa treaca si la mine timpul mai repede sa scap de griji si dureri....
Caprioara bafta la control.....te asteptam cu vesti (bune)
Anaxena ma bucur ca esti mai bine!
toate fetele fara exceptie!
prin zona....
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
36+ cu 
AMR 4 saptamani 
bebe 2
pozele mele
Gabriela82 spune:
fetelor, care stiti, cele 126 de zile de pre si postnatal se constituie vechime in campul muncii? mie asa mi s-ar parea normal ptr ca contractul se suspenda abia dupa ce se termina zilele astea.
37+ AMR 2+
ANDREEA ???
flo1980 spune:
Gabriela eu stiu ca da! Cartea de munca se suspenda cand incepe CIC.
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
36+ cu 
AMR 4 saptamani 
bebe 2
pozele mele
bujo spune:
Saraca Nati ce s-a mai chinuit si ea cu travaliul. Nush de ce refuza astia sa faca epidurala in conditiile in care e evident ca mama se chinuie excesiv. Oricum... bine ca Matei e bine, bun venit pe lume
Io sper ca azi sa termin si al doilea proiect si sa-mi mai ramana sa termin unu si sa scap sapt asta. Intre timp ascult Putumayo (tot un soi de BuddaBar) si asa ma bine-dispun unele melodii. Luati si ascultati si voi www.youtube.com/watch?v=NypgXY3JbPc" target="_blank">una. E super zic io.
bujo
34+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
AnnaBaby spune:
fetelor, eu de azi dimineata stau in continuu pe buda, nu mai pot, sunt disperata

Cred ca am mancat cam multe fructe ieri, ca de la altceva nu stiu ce ar putea fi... Nu stiu ca sa fac, oare ce pot sa iau? Pot sa iau Imodium? Voi ce stiti? Sau altceva?
Anna
34+ cu
Ioana Maria
AMR 6 saptamani
vinebarza
bebe
poze
carissma spune:
Ufff sunt in urma cu vreo 3 capitole, dar m-am gandit ca daca astept sa va scriu dupa ce le citesc si pe acelea se mai strang 3...
Dupa o inchidere de luna furtunoasa speram sa pot sa intru in concediu de odihna pana nasc, doar ca surpriza...au plecat ceilalti 2 colegi! Asa ca probabil am sa plec de la birou direct la maternitate!
Felicitari pt Dana si Nati
, sa va traiasca minunile si sa fie sanatosi, iar voi sa va refaceti cat mai repede!
Am vazut ca ati discutat in capitolele trecute despre parul in exces aparut pe burtica. Eu am inceput deja sa ma epilez ca nu ma mai suportam
.
Kg ma streseaza si pe mine in continuare, am pus deja 15 si am senzatia de foame in permanenta!
Somnul e un chin si in cazul meu. Toata lumea (inclusiv dr gineco) imi spune sa nu cumva sa dorm pe spate, dar cum bblina sta transversal (capul in partea stanga iar picioarele in dreapta) am senzatia ca o presez daca dorm pe laterale+ca ma dor coastele de innebunesc. Ultima data cand am fost la control avea vreo 1.740 gr, desi eu ma asteptam sa aiba vreo 2 kg, iar acum ma obsedeaza gandul ca poate din cauza asta a pus atat de putin.
Am primit si noi patutul zilele trecute si imi pare rau ca nici pana acum nu mi-am facut cont pe picassa ca sa va arat si mecla mea
.
Sun
esti minunata! Stiu ca in fiecare mesaj iti spun cam acelasi lucru dar reusesti sa ma bine dispui de fiecare data cand te citesc. Sunt superbi cercelusii lui Galu, sa-i poarte sanatoasa si faloasa!
Narci
si eu ca si Violeta as face oricand schimb de "peisaj" cu tine! E frumos si in Tm dar pt mine marea e superlativul! Deosebit de frumoasa papusica! Ce indemanatica esti! Cand vii in Tm sper sa iti faci timp de o plimbare prin Parcul Botanic impreuna cu balerinele
.
Camy nu-mi vine sa cred ca ai carucior albastru la semnatura
! Chiar nu credeam ca este posibil asa ceva! Dar, asta conteaza cel mai putin! Sa fie sanatos Eduard si sa-i bage mintile in cap la taticul lui.
Mada f frumos leaganul iar Ari o papusica vie! De multe ori cand incerc sa-mi imaginez cum va arata fetita mea o vad pe Ari.
Soon, o sa ai doua minunatii! I envy you! 
Botisuper fotoliul! Asta da rasfat, da' la cat ai smotruit il meriti cu varf si indesat!
Violeta Tm tu o sa nasti la Odobesc sau la Bega? Vad ca avem dpn-uri apropiate! Poate ne nimerim de-o data!
Ankalaura f utile sfaturi! Multumim mult!
S-a discutat mai de mult despre o cerere pt primirea inca unui salar mediu pe unitate dupa nastere. Este ceva tip sau o putem formula noi?
Eu sunt foarte curioasa care ar fi media la noi, ca unii au mii de euro salar iar altii....![]()
Tecky ce bine ca sta sotul acasa pana nasti! Cred si eu ca te simti mai in siguranta!
Didi imi pare rau ca a trebuit sa te trezesti asa devreme!
Bujo sa-ti traiasca Filipelul grasunel! Vad ca si tu inca tragi tare cu scarbiciul!
Lcazangiu drum bun la Buc si sa va intoarceti cu bine acasa toti 3!
Gabriela, Caprioara si celelalte fete care mai merg astazi la dr va tin pumnii sa fie totul bine!
Promit sa citesc tot din urma si sa revin...
Va
pe absolut toate si sa stiti ca sunt alaturi de voi, chiar daca din umbra!
32+
Sara Maria
Gabriela82 spune:
Flo multam de raspuns, asa mi se parea si mie logic dar nu eram sigura.
37+ AMR 2+
ANDREEA ???
catilin2008 spune:
felicitari nati, sa fie sanatos si sa te refaci repede!
dupa cum am mai spus..baietii sunt cei mai grabiti observ..fetitele sunt cumintele..
incepe sa mi se faca frica ![]()
bine..ca mai am ...abia facem 3o de saptamani!
mereu ma uit ce ati mai cumparat..eu inca nu am inceput..de cate ori deschid subiectul cu taticul..zice ca e prea devreme..el si cu mama lui..ca sa nu cumparam nimic inainte de nastere...deocamdata il mai las..vreo 2-3 saptamani..dupa aceea sa te tii...
va
pe toate burticile si mamicile, intru pe picassa sa vad si eu pozicile noi
29 + cu
Bebicu Andrei
Violeta_m_tm spune:
Carissma eu nasc la Odobescu, tu unde nasti? Ar fi fain sa nastem in aceeasi perioada, sa ne intalnim in spital. Oricum dupa ce nastem ar fi fain sa ne intalnim cu bebelinele noastre prin parcul Botanic, si mie imi place mult parcul asta ca este plin de copii, tot timpul am spus ca o sa-mi plimb copilasul pe acolo cand o sa am, abea astept.
34+
Miruna AMR 5+
poze
bebele meu
vio
M&M spune:
Abia acum am citit si eu de Nati!!! Au lasat-o sa se chinuie 2 zile...
NATI FELICITARI SI BUN VENIT IN LUME MATEI!!! SA AI PARTE DE O VIATA FRUMOASA , PLINA DE DRAGOSTE, FERICIRE SI NOROC!!!
Ce ma bucur ca totul este bine cu bebe Matei...
Cristina
30+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"