Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Catilin io nush cum rezisti sa nu iei nimic. Da-o incolo de soacra, ce te iei dupa ea? Vai mor cand aud ca nu tre sa iei nik inainte de nastere. Asa ma batea si maica-mea la cap da io am facut dupa mine si am luat ce-am vrut. Bineinteles ca mai am o gramada de luat, nici bagaju nu l-am facut da macar m-am apucat
Camy uite am citit acu un articol in care zice ca prin sapt 33-35 coboara testiculele la baietei din abdomen in scrot. Crek de asta nu s-a vazut pana acum ca e baiat, nu coborasera testiculele.

bujo 34+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Wooow!!! Ce mamica curajoasa a fost Nati!

Bine ai venit pe lume BB Matei!
Sa fii sanatos in primul rand,
cuminte, norocos si sa ai o viata minunata!
Felicitari Nati si refacere rapida!

Am fost la control, dar doctorul era extrem de grabit si nu am putut sa-l intreb tot ce vroiam . Mi-a zis doar ca am colul ok si din nou ca am burtica tare (tot timpul imi spune asta), deci am contractii nedureroase, si sa iau nospa. Mi-a recoltat pentru culturi din col si examen de secretie, m-a durut ca naiba dar am supravietuit. Am dus si urina, mi-a luat si sange. Vineri cica sunt gata rezultatele.
Cand am ajuns la birou m-am dus la toaleta si am vazut ca aveam pe tampon un pic de seretie cu firisoare rosii, la fel a ramas si pe hartie, dar in cantitate foarte mica, deci sigur e de la control, nu-mi fac probleme. Am luat un Nospa preventiv oricum.
La urmatorul control m-a chemat pe 22 iunie, cand e de garda.

Azi noapte parca tot am mai dormit comparativ cu ultimele nopti. Insa si eu am aceleasi probleme descrise de voi cu dormitul, nu pot sta decat pe cate o parte (mai ales pe dreapta) dar trebuie sa ma intorc des ca ma ia o amorteala care chiar doare.
In plus, ca si voua, si mie cred ca mi se umfla degetele la maini, ca le simt dureroase si amortite noaptea si dimineata.
Concluzia este ca avem simptome asemanatoare fetele care suntem in saptamanile 34+ - 37+.

Ma apuc sa descarc pozele cu burtica de pe telefon si o sa le trimit pe adresa de pe gmail.
Cine ma ajuta sa mi le puna si mie in album?

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 36+

AMR 4 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Neata!!!

FELICITARI NATI, BINE AIVENIT PE LUME BEBE MATEI, SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!!!! Cat chin, bai dar nu aveti una de gand sa nasteti usor, ai? Sa ne mai incurajati si pe noi astea de August...

Eu am avut o noapte....plina de foit si tantari, stau intr-o zona cu multi boscheti si cu toate aparatele din priza, spirale de am afumat toata casa, tot mai bazaiau dimineata...
Azi dupa cum ma vad am sa bolesc, de somn, de greata...
Eu am programare la dr tocmai miercurea viitoare, si tare vroiam sa vad mai repede daca bebelina a ramas bebelina, si daca e ok...si eu si Cristi tot visam ca avem baietel,gras si frumos,,,Cine stie???

Ma duc sa ma intind putin...

32 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Nati, saraca de tine prin ce ai trecut... Iti doresc refacere grabnica pentru tine si bebe Matei! FELICITARI!!!

Eu maine merg la spital pentru cezariana. Mi-e putin teama, dar sper sa fie totul bine.

38+ cu Stefan Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Gabriela, bafta la control!!! Oirucm, mai ai putin de tras...
Ioana, te asteptam mai des la odisee...
Mona,
Catalina, bai cand citesc ce soacra ai !!!...
Cum or putea sa fie unii oameni asa ??? Nu cred ca voi reusi sa inteleg toata viata acest lucru.
Bujo, da tu daca nasti la privat iti faci bagaj pentru spital?? Ca mie mi-a zis doar de periuta de dinti si ce cosmetice mai vreau eu sa imi iau... Ascult si eu Putumayo.

Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Buna dimineata si de la noi...Iar suntem in urma cu cititul...

Luni am avut o zi de groaza...trebuie sa va povestesc si voua patania noastra...pe mine una m-a socat
Deci, dupa-amiaza ies cu sotul sa si copilul din dotare sa facem niste cumparaturi la Kaufland...Sotul face greseala sa-si atarne borseta cu bani de carutul de cumparaturi (mare greseala)...La un momendat dat realizam ca ne-a fost luata borseta cu bani (vreo 40 de milioane)...Am simtit ca innebunesc...
Alearga sotul la securitate...la camerele de vederi..noroc...aflam cine este hotul...O FEMEIE....
Alregatura prin magazin sa o identifice si sa o opreasca...intr-un final o gasesc printre rafturi, facandu-si cumparaturile foarte calma...Cand se intoarce spre ei...surpriza si mai mare....ERA O FEMEIE FOARTE ELEGANTA...GRAVIDA!!!!!!!Cred ca era in luna putin mai mare decat mine....Spre norocul nostru am gasit toti banii la ea in geanta....
Eu i-am spus sotului ca nu este cazul sa o ierte dar lui i s-a facut mila si pana la urma a iertat-o....
Fetelor, vreau sa va spun ca nici acum nu-mi vine sa cred....era o femeie la fel ca mine....nu tziganca...sau mai saracacioasa....
Ajungand acasa sotul imi spune si finalul...ca de fapt femeia era sotie de marinar....si cumnata de POLITIST.....Sa mor si mai multe nu!!!!

Anka cu Clexanul este la fel deocamdata...adica astept sa imi vina comanda de la farmacie..si se pare ca dureaza ceva...

Bujo se pare ca intru in clubul tau si eu...Am inceput sa am niste dureri ingrozitoare de maini...imi amortesc noaptea...si mi se si umfla...nu foarte tare...dar ma deranjeaza...Sper sa trecem cat mai repede peste aceste episoade nu atat de placute ale sarcinii....

Biri merci mult pt raspuns...intr-adevar este o decizie grea...Problema mea este ca doctorul ginecolog mi-a prescris tratamentul si a plecat in concediu de odihna...deci pana la inceputul lui Iulie nu il pot gasi...Cred ca va trebui sa ma "supun" tratamentului prescris de el...si sa ma rog la Dumnezeu ca totul sa fie bine...

Trimit mesajul asta....ca m-am intins cat o zi de post...si revin mai tarziu..

Pupici

Magda mami de Fabian Stefan(17.11.2003)asteptand alt Patrick Ioan 32+
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

hello -dutzelor..

in primul rand, eu nu am felicitat-o pe mamica curajoasa NATI si pe al ei bebe MATEI...le doresc la amandoi muuuuuuuulta sanatate, sper ca Matei sa fie de acum inainte sanatos si sa-si bucure parintii..si sa pape TOT..
Un buchet de flori de la mine
(pt mine 7 aduce noroc)
Kimmy abia astept sa anunt pe forum toate vestile bune pe care ai sa mi le trimiti ...ma bucur ca ai sa folosesti nr meu de telefon
Vio si eu aseara am avut arsuri la stomac, stari de voma...vad ca azi sunt bine...Doamne Ajuta sa raman asa...iti doresc si tie sa fi bine
Mada superb leaganul Amirei...sa-l stapaneasca sanatoasa!!!
Mona alta mamica curajoasa...la fel ca si tine nici eu nu stiu nimic despre salariul bonus...poate nu este la toate firmele...sau e optional...aici la mine nu am auzit de asa ceva ...Insanatosire grabnica...iti urez din suflet!!!
Narcisa...ai putea sa te apuci de afaceri...te pricepi foarte bine cred ca s-ar vinde ca painea calda, cat despre mare...eu nu mai am cuvinte...sunt si am fost toata viata mea indragostita de mare...asa ca nu cred ca m-as plictisi...in afara de asta...mie imi place RIO...daca as vrea sa ajung undeva in lumea asta...la RIO as vrea sa ajung...nasa copilului meu (fetita sau baiat...el stie mai exact ce este)..a fost si merge des la RIO...am vazut multe documentare, vederi s.a.m.d...si crede-ma ca o sa fac pe naiba in 4 si tot o sa ajung acolo odata..
Gabrielasi eu stiu ca cele 126 zile de concediu se constituie vechime in cartea de munca
de ce nu e recomandat sa dormim pe spate?????..eu doar asa pot...caruciorul albastru....nu stiu ce sa cred...am aratat ecografia unui medic g si mi-a zis ca poate fi si cordon ceea ce se vede acolo, poate fi orice...asa ca bebelusul meu va fi o [surpriza]..eu imi iubesc bebelusul...orice ar fi el..sau ea..
Tatal bebelusului???..nu stiu...o sa vedem...aseara a fost o discutie intre noi f lunga....se pare ca nu poate renunta la firma (am aflat si de ce...si nu pot scrie aici), si pt a ma proteja nu mi-a spus anumite lucruri tocmai pt a nu-mi face rau...dar si-a dat seama ca nici daca nu-mi spune nu e bine....ideea este ca mi-a zis ca nu poate continua fara mine si copil...pt ca ne iubeste...imi cere sa-l inteleg ca trece prin focurile iadului...asta este...trebuie sa accept situatia...sa mai induram chinurile astea cateva luni...si poate o sa ne ajute si pe noi intr-un final Doamne Doamne...eu nu-mi pierd speranta...nu pot..din cauza surprizei mele din burtica...si din cauza ca am crezut ca voi pleca la Arges definitiv....se pare ca nu-i chiar asa....incearca sa ma opreasca...
Si si-a reparat masina......

Va pup pe toate...fara nici o exceptie

Cami 34s+, cu ?????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by syyylviuta

Nati, saraca de tine prin ce ai trecut... Iti doresc refacere grabnica pentru tine si bebe Matei! FELICITARI!!!

Eu maine merg la spital pentru cezariana. Mi-e putin teama, dar sper sa fie totul bine.

38+ cu Stefan Cristian

Silvia, tinem pumnii ca operatia sa decurga bine si bebe sa fie sanatos!!!!

Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ANDREY - e mai buna aia cu cocos, dar nu sandwich, care e cam moale, ci cea standard. Diferenta de pret intre ele e de vreo 20 de lei. Nici cea cu iarba de mare nu e cu mult mai ieftina, poate cu 30-40 de lei decat cea standard. Noi am ales cocos.

FLO - esti angajat la o societate, oricat de mica ar fi ea, sau esti PFA? Daca esti angajat la societatea icsulica serele, se face media si se calculeaza acel salariu, iar ei au obligatia sa ti-l dea.

Acuma, fiecare procedeaza cum crede, dar, una e sa nu stii, si alta e sa stii si sa renunti la ce ar trebui sa primesti.
Desigur, sistemul e cretin, si pe deasupra, plin de incompetenti (NARCI, aceia nu au lipsit de la regula de 3 simpla, ci, PUR SI SIMPLU N-AU HABAR!), si cu atata birocratie, parca te face sa renunti.

Dar eu una nu renunt. Mi-e deajuns ca la primul copil m-au facut terci nerespectand legile, iar eu nu puteam comenta, eram platita la negru, nu primeam nici salariul decat cu 2-3 saptamani intarziere, nu puteam nici sa plec in alta parte gravida, eram vai si amar.
Ei bine, stiti vorba poeziei.... "m-am facut a dracului"

Deja mi-e de ajuns ca dupa 4 luni primim un rahat de 150 de euro sau cat naiba inseamna, si ca ne scot ochii cu 50 de euro pentru copil, pe cand cheltuielile elementare depasesc cu mult suma asta.
E destul de tragic ca multe dintre noi nu isi vor putea permite sa stea acasa (uite, Andreea se teme ca isi pierde casa, nu??), ca dintr-un salariu normal nu se poate trai nici macar daca strangi cureaua.

Nici eu nu sunt vreo priceputa, ca n-am nici o tangenta cu domeniile astea, fiscalul sau legile, dar am intins si eu antenele, iar la drepturile astea nu renunt...

Oooffff... ma duc la treaba ca simt ca nu se mai termina

Anca mami de Eliza si 36+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Neatza fetele!
Felicitari Nati!!!!Sa-ti traiasca bb Matei,sa cresca mare si frumos!

Eu ma declar nebuna,sunt asa sucita,cum am fost toata sarcina asta.Deci,eu am zis ca nasc in Piatra si cum am avut nunta pe 1 iunie,m-am hotarat ca raman acolo pana pe 19 cand ar fi DPN-ul.Dar duminica seara m-a lovit o depresie si un dor de sotul meu,si ieri dimineatza mi-am luat copilul din dotare si 5 gentoaie mari si m-am urcat in autobuz si am venit la Sb.Am zis ca poate 9 ore cat dureaza drumul nu se intampla nimic.Si nu s-a intamplat!Doar s-a stricat un pic autobuzul pe la Sovata,la jum drumului si ma gandeam oare unde sa ma indrept spre Piatra sau Sibiu,dar pana la urma am ajuns tot 2 in 1.Acum nu mai sunt asa nerabdatoare sa nasc,sper sa mai stea bb o sapt ca sa ajung totusi in Piatra pt nastere;si de data asta imi iau si sotul,ca i-am zis ca nu mai stau fara el.Ei,sunt sau nu intr-o dunga????

la toata lumea
Andreea 38+6 si Theona(27.08.2002)

Mergi la inceput