Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (81)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Uau Nati mamica curajoasa!Felicitari pentru nazdravan!Refacere rapida!
Camy eu am salvat nr tau de telefon data trecuta cand l-ai postat,si daca nu te superi,in caz ca se intampla ceva,ti-as trimite tie mesaj cu ceea ce se intampla .
Caprioara te asteptam cu vesti bune de la dr
Bujo felicitari pentru bebe Filip maaaare
Gabriela bafta la dr.Sa dea DD sa primesti vestile la care speri!

Kimmy37+Timeea Kristina AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata burtici cu pepenasi,

FELICITARI NATI, BINE AI VENIT PE LUME MATEI, sa speram ca o sa treaca cu bine peste operatie si sa se intoarca acasa cu Nati cat mai repede!

Eu azi am intrat in 38 de sapt abia astept sa treaca timpul asta mai repede, duminica am sa ma duc la buc, la niste prieteni si am sa stau acolo pana nasc, sper sa nu stau prea mult

Lori38+David

AMR 13 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Bine ai venit pe lume Matei, saracuta Nati cat s-a mai chinuit, ma bucur ca totul este bine acum, refacere rapida.
Camy si mie imi este rau in fiecare seara, de doua seri iar arsurile nu-mi trec nici in timpul zilei, dar mai putin si scapam.
Narcisa ce mi-ar placea sa fiu macar o saptamana in locul tau la mare, si sa te las pe tine in Timisoara sa simti mirosul de tei . Din pacate noi anul asta nu mergem in concediu, dar recuperam noi la anu important este ca fetita noastra sa fie sanatoasa.
Ieri am primit patutul dar inca nu l-am asamblat, abea astept in seara asta sa-l asamblam. Sotul meu zicea aseara, na acum patut avem dar unde-i fetita? In burta la mami, acolo-i bine pt ea.

33+ Miruna
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Am uitat sa schimb semnatura, azi implinim 34 saptamani, mai este atat de putin

34+ Miruna AMR 5+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

FELICITARI NATI! Esti o adevarata luptatoare si puiutul Matei la fel! Sa va intoarceti acasa sanatosi si sa auzim numai de bine!
Vicky si eu ma gandesc cateodata ca bb ne va schimba viata mie si sotului meu dar eu sunt sigura ca in bine.
Mada foarte frumos leaganul,vreau si eu unul pt Raluca,o sa incep sa caut ca m-a cucerit efectiv!
Narcisa este superba papusa!Esti talentata!
Dana si eu am foarte des dureri si junghiuri in partea dreapta!
Gabriela bafta la doctor,sa vii cu vesti bune!
Camy ma bucur ca azi te simti mai bine!
Bujo o sa ai un baietel voinicel!
Cristina sa ai pofta la cafea!
SUN astept sa ne scrii ce surpriza ti-au pregatit colegii pt Galu!
Eu sunt fericita pt ca de azi sotul meu este in concediu pt 3 sapt,exact cat mai am pana voi naste! Ma simt mult mai in siguranta cu el langa mine decat singura!
Va pup ca ma duc sa luam micul-dejun!

Tecky 36 sapt Raluca Ana
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Wow, Nati, felicitari mamico pentru Matei!!!

Narcis, am vazut purtatoarea de scutece si este absolut superba . chiar te pricepi!

Eu de data asta m-am trezit pe la 5 si ceva si n-am mai reusit sa adorm, pentru ca pe langa faptul ca e un bloc in construcite langa noi si in fiecare dimineata e harmalaie de pe la 6, de ieri se si tunde iarba in jurul blocului, si gardul verde si mai stiu eu ce. In fine, e bine ca se face curat si frumos, dar ei fac chestia asta de la 6 dimineata si acum cand m-am hotarat si eu sa cedez si sa ma scol din pat, s-a facut liniste .

Didi 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

aseara m-am uitat la desene animate Ratatouille, foarte dragutz, cu soricelul bucatar.

acum ne delectam cu Vivaldi ptr printesa, ii rafinam gusturile de pe-acum.

multam' Kimmy, Tecky si eu sper sa vin cu vesti bune.

37+ AMR 2+
ANDREEA ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

'mneatza

Inca un pepenash! Felicitari Nati, bine ai venit Matei si recuperare cat mai usoara ambilor!

Vic, Boti, Gabriela- si Mirunica are un set din ala ded 4 bodysori roz
Vorbeati la un moment dat de camasi de alaptat cu barza- si eu am din aia Chiar m-am distrat- inseamna ca oferta in domeniu e tare slabuta.
La un moment dat vorbeati despre sterilizator- noi am luat electric de la Avent. Oscilam intre cel de microunde si cel electric, dar l-am ales pe cel electric pe considerentul calatoriilor (daca vrem sa mergem pe undeva si nu are lumea/hotelul microunde ce facem? Ca nu as vrea sa facem cadou microunde la toata lumea)

Bujo- sa iti traiasca falcutzosul de 2,9kg

Leaganul Amirei e absolut superb! Nu a fost tentat Ari sa il probeze?

Narcisa- esti foarte priceputa, zau! Papusa arata minunat si ideea e foarte buna.

Pupicei tuturor si o zi superba!

Ralu
34+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Buna dimineata!
Eu am scris mai rar pana acum, dar am incercat sa va urmaresc cat de cat, le multumesc celor care au scris liste si listute precum si sfaturi primite la cursurile prenatale, mi le-am scos la imprimanta si le-am pus intr-un dosarel pe raft, alaturi de cea mai noua editie a lui Capraru - "Mama si copilul".
Vad ca avem deja 4 bebelusi, o fetita si trei baietei, felicitari proaspetelor mamici si multa sanatate copiilor!
In sfarsit, sunt si eu in concediu! Vineri, 6 iunie, a fost ultima zi in care am mers la birou, dar asta nu inseamna ca am si liniste,chiar acum m-am intrerupt din scris pentru a raspunde la telefon, o problema profesionala...
Am facut ultima ecografie cu o zi inainte de a implini 35 de saptamani, fetita avea 2600 gr, doctorul m-a asigurat ca nu vor fi probleme cu o eventuala declansare a nasterii inainte de 39 de saptamani, atunci cand am programata cezariana. Asta in conditiile in care el pleaca in concediu si in prima sa zi de servici, adica 3 iulie, ma voi prezenta la spital pentru operatie. Este exact ziua in care implinesc 39 de saptamani, daca se intampla ceva mai devreme oricum imi lasa numarul unei colege cu care va vorbi in prealabil. Asta este, eu am incredere in echipa de medici din care face parte, este si el om si are dreptul la concediu, oricum am ceva experienta fata de prima nastere, sper totusi sa nu fie nevoie sa urlu pe holurile maternitatii ca sunt la a doua cezariana si sa vina cineva sa ma opereze, ca mi s-a declansat nasterea...
Cat despre dormit, sunt si eu in aceeasi echipa cu fetele care dorm foarte prost: ma rasucesc cand pe o parte, cand pe cealalta, pana imi gasesc unghiul in care as putea sta vreo 15 minute,apoi o iau de la capat, ma plimb prin casa intre 2 si 4 dimineata, ma mai uit la televizor...
Merg mult pe jos, este singurul sport pe care l-am facut dintotdeauna cu placere, ieri am facut o excursie de o zi la manastirile din zona Tg. Neamt, am mers prin padure, ne-am uitat dupa pensiuni, ne gandim sa revenim in formatie completa (adica cu bebelusul in cosulet) pe la sfarsitul lunii august. Cu primul nu ne-am plimbat cat a fost foarte mic deoarece s-a nascut la mijlocul lui septembrie, venise deja frigul cand avea vreo doua-trei luni, cu al doilea avem mai mult curaj si ne-o permite si anotimpul cald.
Va doresc multa sanatate si sper sa scriu mai des,macar acum, pe ultima suta de metri.
Cu drag,
Ioana (36 de saptamani maine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

AM intrat sa o felicit pe nati//felicitari,mamico!!//imi dau lacrimile de fiecare data cand citesc ca a mai nascut cineva din familia noastra mare!sa dea dumnezeu ca bebe matei sa se refaca rapid dupa interventie si sa il aveti cat mai repede langa voi!

va multumesc tuturor pt aprecierile vizavi de codrin,sau bebe scartaila,cum il numesc eu,ca nu plange prea mult,in schimb scoate un sunet de zici ca scartaie.sa stiti ca bebe e leit cris cand era bebelus,asa ca ma astept ca si codrin sa aiba peste cateva luni parul blond si ochii albastri.

cris se comporta bine cu bebe,nu are accese de violenta,doar ca vrea mai multa atentie si incercam sa i o oferim.

eu ma chinui cu incizia mea,necroza incepe sa se mai duca,mi se ia pielea in profunzime,cu tot cu tesut si ma doare de mor.chirurgul care m a incizat mi a spus ca dureaza cam 3 luni refacerea,o sa innebunesc de tot..

vad ca multe sunteti aproape de nastere,va tin pumnii.

nu pot sa nominalizez pe nimeni,dar va iubesc pe toate...

si inca ceva/eu habar n aveam de salariu bonus dupa nastere.sa ma lamureasca cineva si pe mine ce tb sa fac,ce acte tb sa duc..astia de la scoala n au zis nimic de asta..

Mergi la inceput